Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שדווקא אני פותח שרשור על כדורגל.

לענייננו-

שלשום נרכשו כרטיסי טיסה לתקופת המשחקים (380 דולר באירופלוט; ישיר למוסקבה וחזרה מסנט.פט).

המטרה היא לצפות במשחקי שמינית הגמר במוסקבה ובסנט- פטרסבורג.

אחי ואבי יצפו במשחקים; גיסתי ואני נטייל בערים ונהנה מהאווירה שמסביב.

מישהו מחברי הפורום מתכנן לטוס ולצפות במשחקים?

למישהו יש נסיון (חיובי או שלילי) עם ספקי הכרטיסים הישראלים?

(היה לנו נסיון חיובי עם ויאגוגו בזמן היורו 2016 אבל לאחר מכן החלו הפרסומים השליליים עליהם אז אני קצת נרתע; מה גם שזה לא הכרטיסים הזולים שניתן למצוא).

למישהו יש המלצה מנסיון אישי למלונות ב-2 הערים?

(לפני שנתיים יצא לי לדגום מלון רוסי בעיר לא תיירותית; חדרי המלון נשארו אי שם בתקופה הסובייטית- נראה שחלק מהמלונות במוסקבה לא רחוקים מכך).

טיפים לאתרים ואטרקציות ששוות ביקור (רוב הזמן נשהה בסנט- פיטר'; הבנתי שהיא העיר היפה מבין השתיים)?

אני דובר רוסית, אם זה משנה.

תודה מראש,

שנה טובה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ויה גוגו היא פלטפורמה לתיווך בין מוכרים לקונים של כרטיסים. אם המוכר הוגן, ומוכר את הכרטיס פעם אחת, הכל עובד תקין. אם מוכר מספר פעמים, הראשון שמגיע לאיצטדיון זוכה, כל השאר בוכה.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני אהיה בשלב הבתים.

שבוע בסנט פטרסבורג עם גיחה למשחק אחד במוסקבה. כרגע רב המלונות במוסקבה לא מקבלים הזמנות לתקופה הזו, מתוך מטרה להקפיץ את המחירים.

אנחנו שוקלים לוותר על לילה במוסקבה ולקחת רכבת לילה ממוסקבה לסנט פטרסבורג.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה המחירים של המשחקים (ללא טיסה וכו')?

האם חייב לקנות כרטיסים לפני שטסים או שעוד אפשרי להשיג כרטיסים כמה ימים לפני המשחק במדינה עצמה?

שואל כי יש לי אפשרות לטוס לשם לקרוב משפחה ולהתארח אצלו, אבל חושב על משהו ספונטני ולא להזמין כרטיסים חצי שנה מראש

פורסם

גאטוסו, הסיכון גדול מדיי- אתה עלול להישאר בלי כרטיסים בכלל.

פינדר, יש לך סימוכין למזימה הזאת?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אין לי מסמך רשמי של התאחדות בעלי המלונות ברוסיה...

חבר שלי היה במוסקבה לפני כשבועיים וניסה לשריין מקומות במלון בו הוא מתאחסן כשהוא בנסיעות עסקים, ונענה בתשובה שהם לא מקבלים הזמנות עכשיו לתקופת המונדיאל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הצצתי עכשיו בבוקינג וראיתי שיש חדרים, אבל המקומות הזולים אזלו או שנשארו חדרים בודדים...

אנחנו כנראה נוותר על לילה במוסקבה וניקח רכבת לילה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...