Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתעניין בקשר לרכישת 4 צמיגים לרכב. אני חושב ללכת על כיוון של מישלין או קונטיננטל. אבל מסתבר שלכל חברה יש כמה דגמים, עם אותם נתונים הנדרשים למה שמתאים לרכב שלי, (קורולה) מבחינת רוחב, קוטר, קוד מהירות וכו'.

אשמח לקבל הסבר על ההבדלים בין הצמיגים השונים (ייתרונות וחסרונות. איכות, עמידות, אחיזת כביש, בלימה, חסכון בדלק), והמלצה.

מישלין - PRIMACY 3

מישלין - ENERGY SAVER

מישלין - PRIMACY HP MO

קונטיננטל - ContiPremiumcontact 5

קונטיננטל - ContiPremiumContact 2 MO

קונטיננטל - ContiEcoContact 5 MO

קונטיננטל - ContiSportContact 2

קונטיננטל - SPORTCONTACT 5

תודה רבה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דגמים של קונטיננטל שמכילים את המילה Sport מיועדים לרכבים ספורטיביים בהם האחיזה היא העיקר. זה בא על חשבון חסכון בדלק, נוחות וכמובן מחיר. בדגמים שציינת מופיעים שני דגמי ספורט של קונטיננטל, ההבדל ביניהם הוא ה"דור" - כלומר מספר גבוה יותר מסמל מוצר חדש יותר ועדיף. לדעתי לא תוכל למצוא ContiSportContact 2, ואם כן, לא הייתי ממליץ לך לרכוש אותו אלא אם כן הוא זול באופן מיוחד.

כמובן שלא טרחת לציין את דגם הרכב שלך כך שיתכן שהצמיגים האלה בכלל לא מתאימים לרכב הזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

השמות שכתבתי הן לאחר בדיקה לפי דגם הרכב שברשותי. וכתבתי שמדובר בקורולה (טויוטה קורולה).

אז מדבריך עולה ש -2 הצמיגים של הספורט לא על הפרק.

מה לגבי השאר? הן במישלין והן בקונטיננטל.

ואת הצמיג ContiSportContact 2 משום מה עדיין משווקים בכל המקומות, וראיתי את זה גם על הרכבים החדשים של טויוטה.

תודה

פורסם

לגבי קונטיננטל:

יש לך שתי סדרות רלוונטיות:

אקו ופרימיום (הספורט לא מומלץ לרכב כשלך).

המספר מייצג את הדורות בייצור הסדרה.

האקו - צמיג ירוק עם אורך חיים גבוה יותר (אני אישית נסעתי איתו כמעט 80K ק"מ!)

הפרימיום - צמיג שמכוון יותר לנוחות.

את שניהם היו לי, ומניסיון אישי:

הפרימיום מעט יותר נוח, מעט יותר אוחז ושקט.

האקו מאריך חיים משמעותית לעומת הפרימיום.

חיסכון בדלק: לא הרגשתי בהבדלים.

אישית, הייתי בודק את המחירים ואם ניתן להשיג באותו מחיר את האקו והפרימיום הייתי בחור דווקא באקו.

פורסם
לגבי קונטיננטל:

יש לך שתי סדרות רלוונטיות:

אקו ופרימיום (הספורט לא מומלץ לרכב כשלך).

המספר מייצג את הדורות בייצור הסדרה.

האקו - צמיג ירוק עם אורך חיים גבוה יותר (אני אישית נסעתי איתו כמעט 80K ק"מ!)

הפרימיום - צמיג שמכוון יותר לנוחות.

את שניהם היו לי, ומניסיון אישי:

הפרימיום מעט יותר נוח, מעט יותר אוחז ושקט.

האקו מאריך חיים משמעותית לעומת הפרימיום.

חיסכון בדלק: לא הרגשתי בהבדלים.

אישית, הייתי בודק את המחירים ואם ניתן להשיג באותו מחיר את האקו והפרימיום הייתי בחור דווקא באקו.

נסעת עם האקו כמעט 80K ק"מ, במשך כמה שנים?

הסיבה שבשורה התחתונה אתה ממליץ על האקו זה רק בגלל אורך החיים שלו, וממילא החסכון הכספי?

פורסם

נסעתי במשך שנתיים וחצי שבמהלכם צברתי 80K ק"מ.

אני ממליץ עליהם מכיוון שלא התרשמתי שהפרימיום הרבה יותר נוח או הרבה יותר אוחז, ולכן אם אין פער מהותי בנוחות ובאחיזה - מבחינתי עדיף לקנות משהו שמחזיק יותר = חיסכון כספי.

אם הנסועה הצפויה שלך אינה גבוהה - אז הפרימיום גם בחירה טובה.

פורסם
נסעתי במשך שנתיים וחצי שבמהלכם צברתי 80K ק"מ.

אני ממליץ עליהם מכיוון שלא התרשמתי שהפרימיום הרבה יותר נוח או הרבה יותר אוחז, ולכן אם אין פער מהותי בנוחות ובאחיזה - מבחינתי עדיף לקנות משהו שמחזיק יותר = חיסכון כספי.

אם הנסועה הצפויה שלך אינה גבוהה - אז הפרימיום גם בחירה טובה.

אני לא נוסע כל כך הרבה

אגב. יש הבדלים בין צמיג שמיוצר בגרמניה לבין צ'כיה?

התקשרתי לכמה מקומות ואמרו לי שהקונטקט 5 מגיע מצכ'יה

ועל הקונטקט 2 חלק אמרו שמגרמניה וחלק אמרו מצכ'יה

תודה

פורסם

שני היצרנים הטובים שיש היום בשוק צמיגי הרכב,אתה בכיוון נכון.

אין לי נסיון עם הקונטי ולכן לא אגיב לגביהם.

לגבי המישלין,בתמצות,את האנרגי תעזוב,צמיג בינוני,הHP הצמיג הטוב ביותר ברשימה של המישלין ולי היה נסיון מעולה איתו בכל הפרמטרים,הפראמסי 3 צמיג מצויין,יש לי על הרכב כרגע ואני מאד מרוצה אבל הם לא ברמה של הHP שקצת יותר טובים.

פורסם

אצלי מותקנים כרגע CONTI ECO CONTACT 3 על סוזוקי SX4.

אכן הצמיג ברמה גבוהה, גם מאריך ימים וגם אוחז טוב.

סגרתי עם הצמיגים האלה כ- 65K ק"מ בשלוש וחצי שנים ועדין יש מעל 3 מ"מ עומק החריץ.

גם הצמיג הבא שלי יהיה קונטי ב-100%.

פורסם

רק רוצה להגיד לך שהקונטינטטל אקו 5 מורכבים בטויוטה שלי אם איני טועה בערך משנת 2013 כשבתכלס גם הצמיג לא היה בן יום כשהורכב וסתם הסתכלתי עליו כשמילאתי אוויר לא מזמן ואני חייב להגיד לך שהצמיג עם מלא בשר, עומק החריצים תקין לגמרי , מעט יבש אבל מדהים. מבחינת ק"מ, לא 80K כמו שהוזכר פה אבל עדיין.

גם את ה3 היה לי כמה שנים וגם הוא הוחלף בכבוד רב אחרי הרבה שנים ועוד חשבו שאני משוגע שהחלפתי מרוב הבשר שהיה לו אבל יבש זה יבש...

בקיצור, ממליץ.

פורסם

תודה למגיבים לעיל.

קשה קצת לבחור בין מישלין פרמסי לבין קונטיננטל.

בגדול אני מבין שאין הבדל משמעותי ביניהם. ומאחר וכיום יש לי (כך מגיעים הטויוטה) קונטיננטל, אולי אמשיך עם התוצרת הזו.

לאלו מכם שהלכו על הקונטיננטל, מה ארץ הייצור שמופיע על הצמיג?

והאם מישהו יודע האם צמיג של קונטיננטל שמיוצר בצ'כיה הוא פחות טוב מצמיג שמיוצר בגרמניה? (כי בנתיים בפנצ'ריות שהתקשרתי, אמרו לי שהקונטי 5 פרימים מגיע מצ'כיה).

כ"כ. באולם התצוגה של טויוטה ראיתי שמורכב על קורולה 2017 קונטיננטל פרימום קונטקט 2.

האם זה אומר שכך נמכרים המכוניות החדשות? מדוע עם הדגם הישן של הצמיגים?

ומה שעוד יותר הפתיע אותי, שהמחיר של הקונטקט 2 לא פחות מה-5, ובחלק מהמקומות אף יקר יותר מה-5.

תודה רבה

פורסם

לי היה את הפרמיום 5 ואת האקו 3.

לדעתי ארץ הייצור לא אמורה להשפיע, זה שקו הייצור בצ'כיה כדי להוזיל עלויות לא אמור להשפיע על טיב התוצרת, הרי בכל זאת זאת צ'כיה ולא מדובר באינדונזיה.

אני אישית הייתי בודק מחירים בין המישלין לקונטיננטל, ומה שטרי יותר וזול יותר - הייתי רוכש (למרות שיש לי העדפה קלה לקונטיננטל).

פורסם

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אולי אני אכוון אותך יותר לכיוון המישלין.

החזקתי אוקטביה למשך כמעט 4 שנים. הרכב הגיע מהמפעל עם צמיגי קונטיננטל אקו 3 כלשהו. הרכב היה קשה מאוד בעיר עד לא נוח. לפני המכירה החלפתי 4 צמיגים סיניים זולים, ופתאום הרכב היה נוח משמעותית!

אני מאמין שצמיג משלין או קלבר (האח של מישלין) יעשה עבודה מעולה בנוחות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...