Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרת יפה^^ אבל הטיפשים רצים וממשיכים לקנות מהם, סוג של אהדה עיוורת.. אז מה נגיד להם? שיאכלו את הדייסה המקולקלת שהם בישלו.

האמת שקראתי שוב. שיאכלו את הדייסה המקולקלת שהם בישלו זה שמחה לאיד.מה גורם לך לשמוח שלאדם שאתה לא מכיר יש תקלה ברכב?זה שהוא לא קנה רכב שאתה היית קונה?

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב יכול להתקלקל, יקר ככל שיהיה. מבאס אבל זה קורה, זאת לא הבעיה בסיפור.

הבעיה היא בשירות של צ'מפיון שלא יודעים להעריך את הלקוחות שלהם ולתת להם שירות הוגן.

יחד עם זאת, אם הלקוח חושב שיחליפו לו לרכב חדש ללא כל עלות הוא טועה.

פורסם

תקרא עד הסוף - זה לא שהוא נולד ככה, כנראה משהו נדפק לו בקופסא באיזשהו שלב

זה חבל לבזבז את החיים בסגפנות

"קמפראד ייסד את העסק הראשון שלו בשנת 1943, כשהיה בן 17, שהתפתח בהדרגה למה שאנחנו מכירים כיום כ"איקאה". בשנות השישים נהג במכונית פורש ולבש חליפות שרד. אך בהמשך, החליט לשנות את חייו, ולהיות אחד כמו כולם. כיום גר קמפרד כאמור בבית צנוע בשוויץ, אולם הוא מחזיק באחוזה בשבדיה ובכרם בפרובנס. אמרו לו שזו השקעה טובה."

STI 2004

פורסם (נערך)

לא כל מי שיש יש לו הרבה כסף, אבל לא מתנהג "שופוני" , הוא פתטי או נדפק לו משהו .

גם לא כל מי שיש לו הרבה כסף הוא מאושר יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

*** בלי לדרוך לאף אחד על היבלות ובאמת שחבל לי על אותו בעל אודי, אחרים שהיו וכאלה שעוד יהיו במצבו ***

לימונים יש לכל יצרן. קרה, קורה, יקרה. השאלה היא איך המיץ שלהם מטופל.

ביום שאראה שלל ניירת עם תלונות מוצמדת למה שטוקבקיסטים נוהגים לכנות בזלזול "טויוטה עם מחיר מופקע", אדע שבאמת אין יצרן\יבואן צדיק בסדום. בינתיים, אני חושב שאני יכול להמשיך לישון טוב בלילה, הלימון יהיה רק בתה.

The older you get, the better you used to be

פורסם

נשמע כמו לימון אמיתי. לפעמים יש גם חוסר מזל.

תמיד עניין אותי - כל מי שמגיב כמה VAG זה לא אמין, לא איכותי וכו' - באמת החזיק VAG אי פעם?

3 ואגיות מודרניות במשפחה, כולן מציגות אמינות מופתית, לא פחות מהיפניות שהיו לפניהן. במיוחד הסופרב שלנו (1.8 DSG7), שעוברת חיים לא קלים בכלל בתור רכב חברה. עד כה עברה 85K ק"מ בשנתיים. חוץ מטיפולים שוטפים אין בעיות. וזה באמת רכב שלא ננהג בעדינות.

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם
האמת שקראתי שוב. שיאכלו את הדייסה המקולקלת שהם בישלו זה שמחה לאיד.מה גורם לך לשמוח שלאדם שאתה לא מכיר יש תקלה ברכב?זה שהוא לא קנה רכב שאתה היית קונה?

למה לי לשמוח? זה עצוב שיש אנשים שאכלו כאפה מהיבואן הזה ומהתקלות בגיר ושומעים לאלה שאומרים שהתקלות חלפו וממשיכים לקנות אותם.

אז אם הם ראש בקיר אז שימשיכו לאכול, מה נאמר עוד?

פורסם
לדעתי אני חושב שקבוצת צמפיון זה חרא של רכבים לא בתוצרת איכות, אלה באמינות הגרועה שלהם ממש כמו לקנות רכב צרפתי זבלה שמתקלקל אחרי יומיים..מלא בעיות חשמל וגירים שהולכים כמו גרעינים בושה אין מילה אחרת.

יש היום כלכך הרבה אופציות הרבה יותר טובות כמו לקסוס רכבים יפנים איכותיים חבל על הזמן , קדאילק אמירקאי ספינת קרוז חוויה

יגואר , פורשה , ועוד.

אוודי זה זבלה פח

ועוד שלל אפשרויות יוקרה

אין ספק שאפשר לקחת את התגובה שלך ברצינות רבה. רכב צרפתי זה זבלה שנוסע רק יומיים, ואאודי זה זבל פח.

״קדילק ספינת קרוז חוויה״ - פשוט פנינים...

ואני חשבתי שהחופש הגדול נגמר...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
יש רק שני דברים שהם יותר פתטיים מלרכוש רכב יוקרה:

1. להיות בלי גרוש על התחת ולטעון שזה פתטי לרכוש רכב כזה.

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

חתימה טובה לכולם :-P

מצטער שהעלבתי את הbmw שבתמונה. אם היית קורא עד הסוף אולי גם היית מבין שאני מתכוון שאני לא רואה שום סיבה להעדיף סדרה 3 על פני סופרב או סדרה 5 על פני פייטון ( לכשהייתה ).

קל להיות מסונוור ממותגים. מקבל את זה שגם חברי הפורום ה"אנינים" נופלים בזה. מצטער, אבל אני מעדיף תמורה על פני מותג.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

כנראה בחיים לא אקנה רכב מתוצרת vag. לא משנה אם אני אחפש רכב ב 10K או ב900K. כשמתייעצים איתי לגבי רכשת רכב אף פעם לא אמליץ על vag.

מצד שני אני לעולם לא אבין את השמחה לאייד שנגמרת כתוצאה מנפילה של אדם שלא מכירים אפילו.

רכבים מסוימים זה לא הדבר הלא משתלם היחידי שאנשים קונים. למשל, זוכרים כמה היינו משלמים על חשבון הסלולר שהיו שלושה מפעילים בלבד, שיכלו לעשות מה שהם רוצים? איך אנו מסתכלים על זה היום? נראה ממש רחוק מהמציאות והזוי לדעתי. אני מאמין, שיבוא רגע שציבור הרוכשים יתפכח או שרמת האמינות תשתפר. כך או כך המצב כמו שהוא עכשיו לא יכל להמשך עוד הרבה זמן.

פורסם

לא מבין למה הבחור לא קיבלת פיצויי מיוחד על אוסף התקלות כדי שיצא עם הרגשה טובה. מצליח להבין אותו זה ממש מעצבן אחרי שהשקיע כל כך הרבה כסף, נותני שירות עם היגיון סביר היו מפצים אותו במשהו מתוך יוזמה (טיפולים, תוספות... יש מלא דרכים לפצות).

בנוסף, הוא ציין שהרכב התחמם כמה פעמים עקב חוסר מים - זה מוריד משמעותית לדעתי את האמינות - היו צריכים להרחיב לו אוטומטית את האחריות .

לא מאמין שהוא חשב שיקבל רכב אחר במקום, אבל היו יכולים להרגיע אותו עם אלו פיצויים למיניהם לשביעות רצונו.

פורסם

אם לחברה המהוללת, היה חשוב שגם לשכן של זה שקנה Q7 ולחבר שלו, יהיו רכבים מתוצרתה, הסיפור הזה לא היה אמור להגיע לכאן או להתפרסם כלל.

ההתנהלות שלהם מול הלקוחות שלהם, ההתנשאות והיוהרה, עולה ותעלה להם יוקר רב. המצב הפך כזה, שאין כמעט אדם שמכיר קצת את עולם הרכב ושתעלה בשיחה איתו את השם "צ'מפיון" ולא יספר לך סיפור זוועה כזה או אחר.

מכיר כמובן ולצערי הרב באופן אישי, סיפור עצוב עם הפולו TSI של אחותי, שגרם לה לנטוש את התוצרת לצמיתות אחרי שנים של נאמנות. עצוב שבשנת 2017, תרבות שירות ואחריות היא עדיין מצרך נדיר בישראל ולא דבר מובן מאליו. אולי ביום שיתנו חמש שנות אחריות מלאה, על הכרכרות המפוארות והבטיחותיות שהם מייצרים כקישוטי מוסך, יהיה איזה טעם לשקול הפניית גב לארץ השמש העולה ויציאה לנסיעת מבחן. לעת עתה, לוגית, עדיף קוראנית או יפנית בלי אחריות, על VAG עם שלוש. עצוב !

פורסם
אין ספק שאפשר לקחת את התגובה שלך ברצינות רבה. רכב צרפתי זה זבלה שנוסע רק יומיים, ואאודי זה זבל פח.

״קדילק ספינת קרוז חוויה״ - פשוט פנינים...

ואני חשבתי שהחופש הגדול נגמר...

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא פשוט עמוס השרת פרש מFXP ונגמר שם התעבורה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה לעשות... כל הנראה ככה אאודי "משמרת" את לקוחותיה...

עמיתה לעבודה קנתה אאודי A1 רק ב 135000 שקלים. אחרי חצי שנה הלך הגיר המהולל. היא הגיע עד למנהל בכיר בצ'מפיונס שעשה לה "טובה" ענקית. צ'מפיונס לקחו ממנה את הרכב במחיר מחירון של 110000 שקלים, היא הוסיפה רק 50k והשתדרגה ל A1 ברמת גימור BOSE.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...