Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.facebook.com/%D7%9E%D7%97%D7%90%D7%94-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-1576453795726265/

כל הכבוד לבחור הזה שהקים את הדף. אולי מישהו בצמפיון יתעורר ויתחיל לתת שירות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לשאלתך... למה? כי עדיין אנשים עומדים בתור לקנות, אז למה צריך להשתפר?

2. אם הוא באמת חובב רכבים כפי שהגדיר את עצמו, בטח נתגנבה לאוזנו השמועה בדמות האמינות המפוקפקת והשרות הנפלא של היבואן.

3. אין לו אלא להלין על עצמו שבחר לרכוש את רכבי היצרן המהולל ועל זה נכתב אמרנו לך רק שאתה אמרת לי זה לא יקרה.

4. הם תמיד מצליחים להתעלות על עצמם ולהפתיע אותי בכל פעם מחדש.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשנים האחרונות אני שומע שנושא השירות דווקא בענף הרכב, הוא שנות אור אחורנית מכל מוסד נורמאלי שנותן שירות סביר.

יתרה מכך, עליי לציין שרוב התלונות שאני שומע הם על יבואני רכבי יוקרה ( BMW , מרצדס וגם אאודי), ואילו דווקא על יונדאי וקיה, רכבים בסיסיים וזולים ביחס ליוקרתיות, התלונות מתונות בהרבה ואף פחותות במספרן ( ויש לציין שיש יותר רכבים כאלו על הכביש מאשר רכבי יוקרה).

אם כך, זה עצוב מאוד. התשובה חייבת להיות צרכנית. כאשר רוכשים רכב כה יקר, השירות מחויב להיות מעל המצופה.

אך אנחנו הישראלים קצרי זיכרון, ובעיקר לא לומדים לקח. ביום שאחוזי המכירות של רכבי היוקרה יתחילו לרדת, אולי אז תהיה הפקת לקחים רצינית וחשבון נפש מצידם.

פורסם

לא יהיה כלום כי אין כלום. אנשים ימשיכו לקנות. זה לא שמי שרוצה אאודי יקנה יונדאי פתאום, מה גם שללקוח שלי התפוצצה משאבת מים בטוסון חדש, והלך ראש מנוע. רכב חלופי הוא לא קיבל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

באופן כללי לא ברור לי למה אנשים ממהרים לקנות רכבי יוקרה. הרי היום כאשר קונצרני רכבים עושים שימוש באותן פלטפורמות עבור רכבי יוקרה ורכבים רגילים, אותם מנועים, ואפילו אותם מתגים וחומרי דיפון - איפה היתרון ברכישת רכב יוקרה? איפה הייחודיות? הרבה פעמים רכב ה"יוקרה" יהיה פחות מאובזר ויותר חלש מהמקביל הלא ממותג. פעם אמרו שמרצדס זה שם לאיכות ואמינות. תכלס? לא התרשמתי. בפעם האחרונה שנסעתי ב s500 מהדור הקודם מצאתי הרבה פלסטיקים שלא הייתי מצפה למצוא ברכב שעולה כמעט מיליון שקל.

לדעתי מי שרוכש היום מותג יוקרה הוא חלק מעדר פתטי ולא יותר. לא מוצא שום יתרון ברכישת רכב "יוקרה" על פני רכב לא ממותג בעל נתונים דומים.

פורסם (נערך)

נושא בעייתי, לא פשוט להחרים רכב שאתה כלכך רוצה ומושלם מבחינתך בגלל יבואן סורר, הרוב בוחרים להמר ולקנות את הרכב.

לזה שמעלי, לדעתי התגובה שלך פתטית. לא האנשים שבוחרים רכבי יוקרה/ספורט וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Aדי

Finger's gonna kill me.

פורסם

בנושא רמת שירות יש גם את נושא הציפיות - מי שקונה רכב יוקרה, מצפה לרמת שירות גבוהה באופן מיוחד, לעומת מי שקונה רכב סטאנדרטי, שמצפה לרמת שירות טובה.

פורסם

לשלם הון על Q7 ולזכות לכזו "חוויה"? רק בארץ הקודש. מאחל הצלחה לבעל הרכב המאבקו ביבואן. רק אם הצרכנים ידירו רגלם מיבואנים שמתעמרים בלקוחות, תשתפר תודעת השירות.

פורסם

יתרה מכך, עליי לציין שרוב התלונות שאני שומע הם על יבואני רכבי יוקרה ( BMW , מרצדס וגם אאודי).

על מרצדס אני גם שומע לא מעט תלונות, לגבי אאודי אני לא מכיר ולגבי ב.מ.וו זה פשוט שטויות. השירות מדהים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לשלם הון על Q7 ולזכות לכזו "חוויה"? רק בארץ הקודש. מאחל הצלחה לבעל הרכב המאבקו ביבואן. רק אם הצרכנים ידירו רגלם מיבואנים שמתעמרים בלקוחות, תשתפר תודעת השירות.

הבעיה שרוב היבואנים מתנהגים בצורה הזו, לא נרכוש בכלל רכב? או שאם אני רוצה R8 ובגלל צ'מפיון אני אקנה יונדאי?

מה הפתרון לאחד כזה? שואל ברצינות.

Finger's gonna kill me.

פורסם

לדעתי מי שרוכש היום מותג יוקרה הוא חלק מעדר פתטי ולא יותר

אחד הדברים היותר פתטיים שיצא לי לשמוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש רק שני דברים שהם יותר פתטיים מלרכוש רכב יוקרה:

1. להיות בלי גרוש על התחת ולטעון שזה פתטי לרכוש רכב כזה.

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

חתימה טובה לכולם :-P

פורסם

לפני כשנה הגשמתי את החלום.

פתחתי את כל חסכונותיי שנצברו בעמל רב ורכשתי את רכב היוקרה - ספינת הדגל של החברה אאודי - Q7 המהולל.

בעת קבלת הרכב הייתי המאושר באדם, שכן אני חובב רכבים וחברת אאודי הצליחה לשכנע אותי שנפל בחלקי הרכב הטוב בעולם.

המסקנות ההפוכות לא איחרו לבוא! להלן האירועים עפ"י הרצף:

-כחודש - לאחר קבלת הרכב נדלקה נורת אזהרה אדומה עם הוראה מפורשת - "עצור את הרכב ואל תמשיך לנסוע בו". מד חום המנוע הראה חום גבוה מהמותר.

בבדיקה ראשונית התגלו כי מיכל המים של קירור המנוע ריק מתוכן. פעולה ראשונה שעשיתי הייתה מילוי המיכל עד סופו ונסעתי מיד למוסך..

בבדיקה ראשונית של המוסך אמרו שיתכן וקיימת נזילה. החליפו חלק, ועוד חלק, ועוד חלק.... ואמרו שהרכב תקין ושאוכל להמשיך לנסוע לשלום.

-יום לאחר מכן בנסיעת הבוקר השגרתית כל נורות האזהרה דלקו שוב! שוב חזרתי למוסך..... שוב האוטו נבדק... והפעם נטען כי יש להזמין חלקיק קטן מגרמניה ובינתיים סע עם בקבוקי מים ברכב.יש להזכיר שזה רכב היוקרה וספינת הדגל של "אאודי".

אז חודשיים לקח לחברה לזהות את התקלה, 4 פעמים הוחלפו חלקיקים, עשרות בקבוקי מים מילאו את המיכל בכל פעם שנורות האזהרה נדלקו ועדיין הפתרון לא בא לסופו..

-ליד זה, ההגה שידי אוחזות בו את הרכב החל להתקלף.. שוב נסעתי למוסך של "אאודי". צילמו את ההגה, התמונות נשלחו לגרמניה למשרדים הראשיים והם החלו להתנצל בטענה שכנראה ההגה לא עומד באקלים הישראלי ושידאגו להחליפו מיד.

-בעת דרכי למוסך, נדלקו שוב נורות האזהרה !!!! והפעם נורת הADBLUE נדלקה עם נורות אזהרה!! הייתכן?!?!? רק השבוע הרכב יצא מטיפול במוסך המורשה של החברה וכמובן שנבדק מדד הADBLUE שהיה תקין לחלוטין.

שוב למוסך..... אותה תשובה נדושה... החלק לא תקין.. מזמינים מגרמניה..

-שבוע לאחר מכן - בעייה חדשה! כל מערכת ה"שמע" לא מגיבה.

שוב למוסך... שוב תיקון וביצוע "ריסטרס" למערכת...

-שבועיים לאחר מכן - נורות האזהרה הכתומות דולקות על מסך השעונים.

שוב כניסה למוסך.... הפעם נציג השירות מודיע כי המחשב "השתגע" לו.. ויש לבצע אתחול מחדש לכל מחשב הרכב.

שוב כדאי להזכיר - ספינת הדגל של אאודי - Q7 !

בנקודה זאת הפנייה לחברת "צ'מפיון" שהם בעלי השליטה ב"אאודי" ישראל נענתה דווקא בהבנה גדולה ועפ"י אמירתם, מדובר אכן במקרה יוצא דופן - הרכב תקול ותינתן עסקת פיצוי בה יוחלף הרכב שלי, ואקבל רכב חדש! איזה כייף!!

סמכתי כמובן על תשובתם הכנה והאכזבה הנוספת לא איחרה לבוא. עת באנו לבצע את עסקת הפיצוי דרשו ממני 150,000 ש"ח!!!! היכן בדיוק נאמד הפיצוי והאחריות של חברת "צ'מפיון" למחדל הנוראי של מכירת רכב תקול ללקוח?!!

ההמלצה האישית שלי - אל תקנו רכבי אאודי. ובטח לא את ספינת הדגל - Q7 שכנראה מזמן טבעה בים.

מיקי - דה פז.

• תוכן חדש...