Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'תנקר עיני האחרים', מהיכן צרות העין הזו? שואל ברצינות.

למה זה צריך להטריד אותך שמישהו בוחר להוציא את כספו בצורה שונה משלך?

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה מיליארדר וייסע על חד אופן עם דילדו ממונע, למי אכפת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שיהיה מיליארדר וייסע על חד אופן עם דילדו ממונע, למי אכפת.
דילדו היברידי?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מוביל דעה גם אתה יכול להיות אם תבקש ויראו אותך כראוי לכך.

דעה כזאת נחשבת ראויה?

בוא נסתכל על זה הפוך, מי האנשים שלא פתטים בעיניי dorki?

1. אלו שאין להם כסף ואין להם רכב.

2. אלו שיש להם מעט כסף ונוסעים בגרוטעות.

3. אלו שהחשבון שלהם מפוצץ בכסף ונוסעים ברכבי יוקרה.

לא נכנסת לקטגריות הנ"ל? יפה מאוד - אתה פתטי.

ומה התגובה המצחיקה שלך? כאילו מה, שנחשוב שיש לך כסף? הוא כתב דעתו, זו דעתו.

לא, אל תחשבו שיש לי כסף (האנשים הרבים שאתה מתייחס אליהם), אלא תקראו את התגובה ההיא ותגידו WTF?

חוץ מזה, בתגובה אין הסתייגות, לא רשום "לדעתי", "אני חושב". רשום כעובדה מוחלטת.

אז מה? אתה ממשטרת התגובות? כל אחד אומר דעתו, זה פורום. לשם כך נועד.

זהו פורום מאוד גדול ומאוד פופולרי, בנושאים רבים הוא הראשון שקופץ בגוגל. מה שאתה רושם כאן, נקרא על ידי הרבה מאוד אנשים. אז מן הראוי שתרשום דברי טעם או לפחות לא שטויות לגמרי.

ועכשיו אני הולך למטבח, להעלב מהתוכן הפמיניטיסתי בתגובה שלך.

פורסם
מצחיק שאני מכיר שני בעלי יגואר ואין להם בעיות ברכב, שלדעתי בדורות הקודמים לא הפגין אמינות, ושני בעלי אאודי שאני מכיר כבר היו במוסך. כל הרכבים בני שנה עד שנתיים.

בר, יש לך מזל רע בחיים ! תמיד כאשר אתה רוצה להצדיק כשלים, תלונות ושירות רע של צ'מפיון אתה מגבה את דברייך בחברים שיש לך שעברו את החוויות המצמררות האלה.

בחיאת בר, איזה דוגמא פאטית הבאת לנו לפורום. כנראה אתה מכיר שני בעלי יגואר שאין להם בעיות ברכב אולי מהסיבה שזה 50 אחוז מרכבי יגואר שנמכרו בארץ :-P

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
ואני מכיר בעל אאודי שזו הרביעית שלו (מחזיק כרגע RS6 וA8) וטוען שהם הרכבים הכי אמינים שהיו לו, אז?

Sent from my iPhone using Tapatalk

הכי אמינים ביחס למה? יש או אין להם בעיות? נכנס למוסך מעבר לטיפול שנתי או לא? 0 או 1?

אגב, מקווה בשבילו שהכל טוב, שלא יזדקק לצמפיון. שותף שלי החזיק s5 קבריו חדשה שהיתה כמה פעמים בשנה הראשונה במוסך (אז בעצם זו כבר אאודי שלישית שאני מכיר אישית עם בעיות, שכחתי ממנה מקודם). כשהלך לו ההגה ולא היה אפילו חלף בארץ, ואמרו לו לחכות כמה שבועות, הוא נשבר ועבר לסדרה 4 קבריו, ממנה הוא לא מפסיק להתפעל. מה זה אומר? לא הרבה מבחינה סטטיסטית.

צ'מפיון כמובן ישרדו את המעבר הזה, משום שלא תהיה כתבה בטלויזיה /צינור/ynet על זה.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
בר, יש לך מזל רע בחיים ! תמיד כאשר אתה רוצה להצדיק כשלים, תלונות ושירות רע של צ'מפיון אתה מגבה את דברייך בחברים שיש לך שעברו את החוויות המצמררות האלה.

בחיאת בר, איזה דוגמא פאטית הבאת לנו לפורום. כנראה אתה מכיר שני בעלי יגואר שאין להם בעיות ברכב אולי מהסיבה שזה 50 אחוז מרכבי יגואר שנמכרו בארץ :-P

תכלס :-) האמת שההנחות שם מאוד גדולות ולרגע גם אני התפתיתי, אבל אני לא מחבב רכבי סדאן ואם כבר אז vrs בתקציב הזה. מה שכן, יגואר בעבר באמת

היו ברמת אמינות נוראית, עם גירים מאוד יקרים לטיפול.

היו לי שתי דוגמאות צ'מפיון שחוויתי על בשרי, אבל הן כבר בנות כמה שנים אז אני לא מביא אותן יותר, מה גם שנדמה שאין צורך כי המצב שם רק מדרדר :-)

טענה אפשרית אחרת היא כמובן שרוכשי vag רגישים יותר לתקלות ברכבים שלהם. לא נראה לי...

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

בישראל קשה למצוא מישהו שלא מתמחה בפוליטיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא קראתי את השרשור כי הוא פטטי.

אבל כן ראיתי במו עיני את האיש ואת הרכב.

חביב הוא לא.

למה השרשור פאטתי?

פורסם

השרשור עלוב מכיוון שאין בשום ערך ממשי לתועלת בעל הרכב. כמובן חוץ מאשר התגובות שלך שהן קולעות למטרה וממש עוזרות לבעל הרכב לקבל את דרישותיו לרכב חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

ובלי קשר - מי שרוכש מוצר רשאי לצפות לתמורה הולמת לכספו. כיון שמדובר במוצר יקר במיוחד אני מצפה שייצורו יהיה מוקפד במיוחד. ואם היצרן אינו מסוגל לעמוד בכך, בבקשה שיתן חלופה סבירה. היבואן הוא מתווך בלבד, ועל היצרן להכתיב לו התיחסות ראויה ללקוחות.

זו בדיוק הנק. הרי פעם מרצדס או אודי היה שם נרדף להקפדה ואיכות. אז אם המוצר אינו מוקפד, ואינו איכותי - למה לרכוש אותו? זו בדיוק הפתטיות שדיברתי עליה.

הרי פעם היית רוכש מרצדס כי היא נתנה לך נסיעה שקטה יותר, יותר בטיחות, מנוע חזק יותר, אמינות ואיכות חומרים טובה יותר. היום? בגלל כל שיתופי הפלטפורמות - יוצא שאין הבדל משמעותי. לכן לדעתי לשים את הכסף על סדרה 3 לא מאובזרת ולא על סופרב מאובזרת לעייפה - יהיה פתטי.

פורסם

דניאל, יצא לך אי פעם לנסוע/לנהוג ברכב יוקרה שהוא לא מונית? כי די ברור מהתגובות שלך שאין לך מושג איך מרגישה מכונית יוקרה לעומת מכונית עממית. ההבדל הוא עצום.

למעט אמינות, שהגיוני שתהיה נמוכה יותר כי ברכב יוקרה יש הרבה מאוד מערכות, שהרבה מהן הן טכנולוגיה בתולית יחסית, שאר הדברים שאתה מדבר עליהם - ביצועים, בטיחות, נוחות, שקט, אבזור, איכות, באאודי/מרצדס/ב.מ.וו וכו' עולים פי כמה על אלה של סקודה/מאזדה/קיה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...