Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת לא ברורה לי הגישה הזו לפיה אוטו יקר הוא גם ובאופן בלתי נמנע מסובך ולכן תקלות מתקלות שונות הן ענין שצריך, אם לא להשלים אתו, אז לפחות להבין אותו. הרי יש דבר כזה שנקרא אוירון, מלאכת מחשבת מורכבת ומסובכת שרק מנגנון קיפול הגלגלים שבו יותר מורכב מאודי כזו עם כל הצעצועים שבפנים, אז איך זה ששם הגישה היא אחרת ולא מגלים ובצדק סלחנות שכזו, יותר מכך גם התאוריה המקבילה לכאן, זו לפיה מטוס מסובך יקר ומורכב יתרסק הרבה יותר מאשר פייפר חד מנועי קטן ופשוט, לא ממש עומדת במבחן המציאות. ובכל מקרה במכונית חדשה, גם אודי מפוארת שכזו, מושקעים זמן וגם מיליארדים בדיוק בכדי שתקלות כאלו לא תקרינה, אז קורה זה נכון, וגם מטוסים מתרסקים, לא עלינו, אבל לרוב מסיבות אחרות.

המטוס והאאודי אינם ברי השוואה. באותה מידה יכולת להשוות את האאודי למעבורת חלל או צוללת או נושאת מטוסים וכו' וכו'.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במטוסים יש המון תקלות, המון. כשמתגלה תקלה מבצעים החלפה של החלק, פעמים רבות על חשבון הלקוח. תלוי במקרה.

מישהו באמת חושב שמחליפים מטוס כי התגלו בו תקלות והוא קורקע לתקופה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לי מפריע דבר אחד במיוחד- איך לעזאזל נתנו ללקוח לנסוע ברכב והנחו אותו למלא נוזל קירור בכל פעם שצריך?

רכב כזה צריך לשהות במוסך מרגע האבחון ועד לרגע שהוא תקין.

פורסם

^

למען הסדר הטוב, יהיה הוגן אם נקבל תשובה רשמית של היבואן. יכול להיות שבעל הרכב "מייפה" את המציאות. יכול להיות שלא, אין לדעת. לפי דעתי האמת היא כנראה איפשהו באמצע.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
במטוסים יש המון תקלות, המון. כשמתגלה תקלה מבצעים החלפה של החלק, פעמים רבות על חשבון הלקוח. תלוי במקרה.

מישהו באמת חושב שמחליפים מטוס כי התגלו בו תקלות והוא קורקע לתקופה?

מתוך נסיוני בתור אחד שהיה בעברו ממסניק רוב התקלות שאתה מדבר עליהם זה מנורת התראה שנדלקת כתוצאה מחיישן שזיהה שבבים במערכת השמן או טמפ' גבוהה. ברוב המקרים זה כשלים של החישנים. נכון שאחרי כמעט כול טיסה מטוסים מסויימים חוזרים עם תקלה/תקלות.

איזה כייף לי :)

פורסם

גירי - אם אתה מדברים על רכב יוקרה מול רכב עממי באותו תקציב, אז אני מסכים שהרכב העממי יתן תמורה טובה יותר, אבל רכב היוקרה לרוב יתן איכות גבוהה יותר - קח לדוגמא פאסאט/סופרב מול לקסוס IS. מרצדס A קלאס היא לא מכונית יוקרה, היא משפחתית מהודרת. בכלל, צריך לעשות הבדלה בין רכב יוקרה לבין "מכונית של מותג יוקר" זה שמדביקים סמל יוקרה על משהו לא הופך אותו ליוקרתי. לדוגמא אסטון מקטין סיגנט.

בר - כן, ככה זה עובד. אין מה לעשות. עם כל הכבוד לרכב של דורקי, אין שום סיבה שהוא יהיה לא אמין כי אין דווקא בו אין מערכות מתקדמות מאוד. הרכב של דורקי הוא לא רכב יוקרה, הוא רכב ספורט איכותי ויוקרתי. נניח סדרה 5 שעולה סכום זהה או 7 שעולה קצת יותר, יש סיכוי הרבה יותר גבוה שיבלו הרבה במוסך. דורקי שילם על ביצועים שמגיעים ממנוע וגיר אמינים ומוכחים, ובוא לא נשכח שהסדרה 3/4 כבר רכב לא צעיר, כך שהיה זמן לרפא מלות ילדות.

אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל האם מדבריך משתמע שלקסוס IS הוא רכב יוקרה, אבל סדרה 3/4 לא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יוקרה היא עניין יחסי, IS (וגם סדרה 3/4) יותר יוקרתית מפאסאט או סופרב. וגם זה לא לגמרי מדויק, אבל נאמר כדי להדגיש את ההבדלים בין רכב "עממי" לאחד "לא עממי". בתכלס, הרף התחתון ל"יוקרה" לטעמי הוא כנראה סדרה 5.

אני יודע שהולכים להרוג אותי, אבל בגדול כן, IS היא יותר "יוקרתית" מסדרה 3/4. אם זה באיכות החומרים, בבידוד, בנוחות, ולא רק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לא נהרוג אותך, גם אם אני מסכים אתך רק חלקית , אבל אשמח לשמוע מה עוד? (כתבת לא רק...).

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
יוקרה היא עניין יחסי, IS (וגם סדרה 3/4) יותר יוקרתית מפאסאט או סופרב. וגם זה לא לגמרי מדויק, אבל נאמר כדי להדגיש את ההבדלים בין רכב "עממי" לאחד "לא עממי". בתכלס, הרף התחתון ל"יוקרה" לטעמי הוא כנראה סדרה 5.

אני יודע שהולכים להרוג אותי, אבל בגדול כן, IS היא יותר "יוקרתית" מסדרה 3/4. אם זה באיכות החומרים, בבידוד, בנוחות, ולא רק.

יש לי רק בעיה אחת - סדרת IS הינה "לדרדסים" בלבד.

ניסיתי להכנס ולנהוג ברכב של חבר שקנה כזו - יותר צחוקים מנסיעה שלא נהגתי וישבתי לידו שנהגץ

המכונית לא בנוייה לאנשים גבוהים, 195 זה ממש לא מאפשר לך לשבת ברכב הזה.

סדרה 3/4 - מקום חופשי לעומת IS

קובי

:-)

פורסם

אצל רוב יצרני היוקרה יש מעין מדרג בו הרכבים הזולים הם לא בדיוק יוקרה - אולי המילה הנכונה לזה היא פרימיום - הדגמים הבינונים הם דגמי יוקרה ודגמי ספינת הדגל יוקרתיים מאוד.

במקרה המדובר הרכב הוא בהחלט יוקרתי בסגמנט שלו. אם מישהו מחפש משהו יותר יוקרתי מ-Q7 הוא כבר צריך לעבור ליצרני נישה כמו בנטלי, ריינג' רובר ויגואר.

פורסם

עם החלק הראשון של הפוסט שלך אני נוטה להסכים.

עם החלק השנה ממש לא. ממתי יגואר זה יצרן נישה, ואיזה SUV היא מייצרת שהוא יותר יוקרתי (או אפילו ברמה של) Q7?

פורסם

לגבי SUV יוקרתי של יגואר, חשבתי על ה-F-Pace.

לגבי יצרן נישה: יצרן שכל ההיצע שלו כולל פחות מעשרה דגמים ושהמכירות שלו ממקמות אותו אי שם בעשיריה הרביעית בקרב יצרני הרכב הוא בעיני יצרן נישה. כמובן שכל אחד יכול להגדיר את זה כרצונו.

פורסם

הF-Pace מתחרה בקטגוריה של הQ5 לא הQ7, הוא ממש לא ג׳יפ יוקרה כמו Q7.

לגבי ההגדרה שלך של רכב נישה, תקף בארץ אולי...

• תוכן חדש...