Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבל את התיקון לגבי ה-F-Pace, אבל בדקתי באתר העולמי של יגואר ולא הצלחתי למצוא יותר משמונה דגמים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

התכוונתי מבחינת דירוג המכירות שדיברת עליו,והתמחור הגבוהה פה של היבואן בעייתי משהו וחבל.

לגבי מספר הדגמים, שמע אם זו ההגדרה שלך לרכב נישה שיהיה, אבל כמי שגדל וחי הרבה שנים בחו״ל זה מצחיק בעיני לחשוב על יגואר ככזו, גם אם יש לה ״רק״ 8 דגמים בהיצע. מה גם שלפי ההגדרה שלך גם וולוו זה רכב נישה, ואני מניח שאפשר למצוא עוד כמה.

עד לפני לא הרבה שנים גם היצרניות הגרמניות הציעו כמות דגמים קטנה משמעותית, עד שאופנת הג׳יפונים הגיעה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
דניאל, יצא לך אי פעם לנסוע/לנהוג ברכב יוקרה שהוא לא מונית? כי די ברור מהתגובות שלך שאין לך מושג איך מרגישה מכונית יוקרה לעומת מכונית עממית. ההבדל הוא עצום.

למעט אמינות, שהגיוני שתהיה נמוכה יותר כי ברכב יוקרה יש הרבה מאוד מערכות, שהרבה מהן הן טכנולוגיה בתולית יחסית, שאר הדברים שאתה מדבר עליהם - ביצועים, בטיחות, נוחות, שקט, אבזור, איכות, באאודי/מרצדס/ב.מ.וו וכו' עולים פי כמה על אלה של סקודה/מאזדה/קיה.

כמו שאני מצפה מיצרני מכשירי חשמל יקרים יותר (אני לא מתפשר על מותגי noname או discount) שלרוב הם גם משוכללים יותר לאמינות מושלמת ועדיין לא נפלתי אפילו פעם אחת (מקוה שכך ימשיך), אילו היה בהישג ידי לרכוש רכב יוקרה הייתי מצפה בדיוק לאותו דבר.

מה שכן, מכשירי חשמל אני קונה אחרי סקר שוק של מספר חודשים בדרך כלל, אז אין שום סיכוי שהייתי רוכש אודי.

פורסם

אז כדאי שתתאים אם הציפיות שלך לעולם האמיתי.

לעניין הלקוח, בלי שום קשר לצ'מפיון הוא עשה טעות חמורה.

כפי שכבר צוין, אין שום הגיון להעניק רכב חדש אחרי שנה וחצי של שימוש. אם הבחור קונה רכב ב600,000 יש סיכוי לא רע שהוא מבין במספרים, והייתי מצפה מאחד כזה לבלוע את הרגשות, לבוא עם הצעה נגדית של 50,000 ולהיפגש עם היבואן באמצע בסביבות ה100,000.

לדעתי הוא שרף את ההצעה לחלוטין ברגע שהפך את זה להתכתשות פומבית.

היבואן מצידו היה צריך להציע 100,000 תמורת רכב חדש או או ביטול עיסקה והחזר ההפרש.

למי שזעק "עו"ד טוב שיכנס בהם"- שום שופט לא יפסוק רכב חדש לגמרי, ויותר מזה, שופט יהיה הרבה הרבה יותר קר בחישובים וסביר מאוד להניח שהיה פוסק פלוס מינוס את אותו סכום שהציע היבואן.

פורסם
קנה רכב לימון (לא באשמתו כמובן) במאות אלפי שקלים ובמקום למצוא עו"ד טוב ולתבוע ת'אמא של צמפיון, פתח דף "מחאה" בפייסבוק

הייתי בסרט הזה..מנכ"ל בכיר של חברה מסויימת בשוק הישראלי שמקבל לפחות פעם בשבוע איומי תביעה מלקוחות ובחלק ממקרים מעורכי דין אמר לי משפט כזה "אם אני אזרוק את הטלפון הסלולרי שלי מהחלון בקומה העשירית של בנייני עזריאלי רוב הסיכויים שהטלפון יפול על הראש של איזה עורך דין". המנכ"ל התכוון לרמוז שאיומי תביעה בעזרת עורכי דין ופרסומים בפייסבוק כבר לא מזיזים שום שערה בראש. למה ? עורכי הדין של החברה שבה הוא עובד כבר מכירים את כול השטיקים ומהר מאוד הצד השני מתגמש ובדרך כלל העניין נסגר ב-4 עיניים ללא שום תביעה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
הייתי בסרט הזה..מנכ"ל בכיר של חברה מסויימת בשוק הישראלי שמקבל לפחות פעם בשבוע איומי תביעה מלקוחות ובחלק ממקרים מעורכי דין אמר לי משפט כזה "אם אני אזרוק את הטלפון הסלולרי שלי מהחלון בקומה העשירית של בנייני עזריאלי רוב הסיכויים שהטלפון יפול על הראש של איזה עורך דין". המנכ"ל התכוון לרמוז שאיומי תביעה בעזרת עורכי דין ופרסומים בפייסבוק כבר לא מזיזים שום שערה בראש. למה ? עורכי הדין של החברה שבה הוא עובד כבר מכירים את כול השטיקים ומהר מאוד הצד השני מתגמש ובדרך כלל העניין נסגר ב-4 עיניים ללא שום תביעה.

מזה אתה מסיק שהם לא מתפשרים גם מצידם? כי אם הם כן מתפשרים, אז כן זזה שערה על ראשו, לא? הם כן נתנו משהו שלא הציעו עד עכשיו...

עצוב, אגב, שמי שמבקש שירות סביר לרכב של מעל חצי מיליון ש"ח, צריך לפנות לכאלה ערוצים, ושפעילות כזו היא בעיניך "שטיקים". אני מרחם על הבחור. לא כי חסר לו משהו, אלא כי זה מבעס להתקע עם רכב חדש, מבעס שהיבואן לא יודע לטפל ברכב, ומבעס שזו ההצעה שקיבל (אלא אם הרכב נניח עבר תאונה שאנחנו לא יודעים).

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
מזה אתה מסיק שהם לא מתפשרים גם מצידם? כי אם הם כן מתפשרים, אז כן זזה שערה על ראשו, לא? הם כן נתנו משהו שלא הציעו עד עכשיו...

אותה פשרה בהרבה מקרים אתה יכול להשיג במשא ומתן עצמאי מול צ'מפיון. הם לא מ פ ח ד י ם מאיומים של לקוחות לפנות לעורך דין.

אני לא אתפלא אם צ'מפיון כצעד התקפי ישלחו לבחור שפרסם את הפוסט בפייסבוק מכתב מעורך דין עם הבהרה שהפוסט שלו זו הוצאת דיבה ופגיעה בהכנסות והשד יודע מה ודרישה לתשלום על סך של 300K במידה והבחור לא יוריד את הפוסט מהפייסבוק.

אתה בטוח יודע שצ'מפיון יכולים למתוח תביעה כזו לאורך מספר שנים בתרגילים פשוטים שכול אזרח שמכיר את המערכת ואת ההוצאה לפועל בישראל יכול להשתמש בהם.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

עזבו רגע צ'מפיון ועזבו רגע את ה - Q7.

ברצוני לכתוב פוסט קצר על נושא "הסימטריות", כל מי שמציע לתבוע, להיפגש בבית משפט, לקרוע לצ'מפיון את הצורה - לא מבין על מה הוא מדבר.

כי מול לקוח שהשקיע את מיטב כספו ברכב יקר, לא נהנה ממנו, סובל מתקלות וכל רצונו לסיים את הסיפור ולהשאיר אותו מאחריו - נמצא יבואן עם יועץ משפטי, עורכי דין שכירים שעובדים אצלו ושבסוף יום העבודה בכלל שוכחים מהתיקים שלהם - ושהקייס שמולם מזיז להם אולי את קצה ה- @#$ ובכל מקרה גם אם יפסידו לא יצטרכו לשלם שקל מחשבונם האישי.

כמה זמן לקוח יכול לספוג התשה כזו? בכמה בריאות יעלה לו הסיפור עד שהוא ייפתר?

נחזור למקרה הזה, כפי שכתבתי בפוסטים קודמים הצעת הפתיחה של צ'מפיון (רכב חדש תמורת 150K) נשמעת לי בתחום הסביר, אני מעריך שאפשר להוריד מהסכום לא מעט.

אף בית משפט לא יפסוק יותר.

פורסם

ברצוני לכתוב פוסט קצר על נושא "הסימטריות", כל מי שמציע לתבוע, להיפגש בבית משפט, לקרוע לצ'מפיון את הצורה - לא מבין על מה הוא מדבר.

תשמ'ע, הפעם אתה צודק ב-100 אחוז.

פורסם (נערך)

מסכים איתכם, אולי בניגוד למה שרשמתי קודם אבל -

לפתוח קבוצת לייקים בפייסבוק שכל מטרתה היא שיימינג ליבואן שגם ככה לא מזיז לו, בטח שלא תורם לבחור בלקבל משהו . כלומר, אם כבר הוא הולך "ראש בקיר" איתם, עדיף בדרכים משפטיות.

כמו כן, צ'מפיון יודעים להתפשר טוב מאוד - צריך רק להגיע לאנשים הנכונים שם

עריכה אחרונה על ידי tomerR

פורסם

מיילים לא יועילו. תביעות לא יועילו. וגם הוצאת קיטור פומבית בפייסבוק\קארספורום לא יועילו.

רוצים שהם ילמדו משהו? ישתפרו? תצביעו ברגליים. אל תקנו מהם רכב חדש.

פורסם

אתם כותבים כאילו אתם (מרק) לא יודעים שאם הכתוב הוא אמת - הוא לא הוצאת דיבה... וכאילו לא היו כבר פסקי דין שחייבו יבואן בפיצוי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

המעשה הנכון מבחינת הלקוח היה לכתוב ישירות לאודי גרמניה עם צירוף מספר השילדה ולבקש מהם התיחסות נאותה כיוון שהיבואן בארץ לא מספק שירות הולם למגוון התקלות ברכב.

המעשה הנכון מבחינת היבואן היה להגיע באופן מיידי להסדרה ראלית עם הלקוח על החלפת הרכב כיוון שדי ברור שמדובר בלימון \ ואו בתקלות שהם מעבר ליכולת של המחלקה הטכנית בישראל לפתור ולתקן.

מהיכרות עם צמפיון, הבעיה של הלקוח עם שירות הלקוחות שלהם מובנת וידועה, אכלתי מהם מרור ולכן החלטתי שאת כספי אני לא מפקיד בידי אילו אשר תודעת שירות ולו המינימאלית רחוקה מהם כמזרח ממערב.

את הרכב הנוכחי שבו אני נוהג מתוצרת VW הליסינג מתפעל ולשמחתי ללא בעיות כבר שנה ו30K ק"מ.

עצתי הצנועה לבעל הרכב היא להגיע מצויד בעו"ד למשרדי החברה ולנסות להגיע בצורה נעימה לפשרה בה הם יאספו את הרכב וימסרו לו רכב חדש בתוספת מינימאלית , לטעמי לאור עוגמת הנפש מרכב יוקרה חדש הסכום לא אמור במקרה הגבוהה לחצות את קו ה 25 אלפי שקלים.

ועצה לבעל הרכב...בפעם הבאה שתגיע לרכוש רכב , למרות שתוצרת שהמותג אודי מפתה מאוד, זכור מי היבואן ונותן השירות..., כפי שיעצתי לחברים לטעמי רק מרצדס \ BMW \ לקסוס \ אינפיניטי נותנים שירות ההולם את המותג , המותג אודי עם בעל בית כמו צמפיון רק נפגע לאורך זמן מרמת שירות מחפירה, המותג הוא יוקרה השירות הוא מתחת לבייסיק.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקלות הבלתי נסבלת שלנו כצרכנים לקבל הצעות מבזות ברוח ״זה מה יש״ פשוט מקוממת.

משום מה מקבלים את רוע הגזירה כאילו יש להתפשר, לספוג נזק קטן כי זה הוגן אז לא ידידי, זה כלל לא הוגן.

זה הסדר הוגן ומתבקש:

הלקוח מחזיר את הרכב לחברה ומקבל מיידית מחיר מחירון (הנה, גם על זה יהיה ויכוח כי צ׳מפיון לא חייבים...)

בנוסף מגיע לו פיצוי! הפיצוי הוא אובדן ערך, כלומר הלקוח יקבל מחיר מחירון לרכב חדש.

לא עושים לו טובה, ככה זה צריך להיות.

בנוסף, מכתב התנצלות.

אני לא מקבל את זה שמדובר בפתח להחזרת מכוניות על ידי לקוחות לא מרוצים, מדובר במקרים בודדים ונדירים שיש כשלים חמורים.

פורסם
ה

עצתי הצנועה לבעל הרכב היא להגיע מצויד בעו"ד למשרדי החברה ולנסות להגיע בצורה נעימה לפשרה בה הם יאספו את הרכב וימסרו לו רכב חדש בתוספת מינימאלית , לטעמי לאור עוגמת הנפש מרכב יוקרה חדש הסכום לא אמור במקרה הגבוהה לחצות את קו ה 25 אלפי שקלים.

אפשר לקבל הסבר כדי להבין איך הגעת למספר הזה?

• תוכן חדש...