Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי אאוטלנדר בשווי 180K במחיר של 170K (מבצע חבר). השקעתי בו עוד כמה אלפים טובים על שיפורים שונים. כמובן שהוא היה גם שמור לחלוטין. כשבאתי אחרי שנה לעשות טרייד בחברת צ'אמפיון ולקנות רכב אחר, הייתי בטוח שיביאו לי לפחות 160K וככה יהיה לי הפסד של 10K, התברר לי שהם מוכנים לתת 140K ביום טוב. ירדתי מהר מהרעיון המטומטם למכור את הרכב, אבל נשאר לי טעם רע מאוד מכל הסיפור הזה של טרייד אין. המסקנה שלי שאדם שמחזיק רכב סחיר אמין ושמור, לא צריך להתקרב לטרייד אין.

אל תפגע, אבל אתה... מנותק מהמציאות בכל הקשור לרכב הזה שלך, הוא סתם הורס לך את הבריאות.

כל המהלכים שעשית, מצביעים שאפילו להכנס לברר מחירון לא עשית אם נכנסת דרך דלתות הטרייד אין עם ציפייה לקבל 160, בדקת בגוגל שניה אחת לפניי כן?

מה שכן, אני בטוח שחרשת את האינטרנט לגבי התוספות המאוד "שטותיות" (לא מזלזל, כל תוספת ודבר שנעשה הוא מבורך עבור הקונה) במטרה למצוא את ההכי זול עם משלוח זול אבל לברר כמה עולה הרכב במכירה, לא עשית.

זה שהמחירון היה 180 וקיבלת בחבר 170, תהיה בטוח שאחרים הוציאו ומוציאים הנחות דומות גם כן.

אם היו קונים ממך ב 160, בכמה הם היו מוכרים לאחר מכן? מדובר על ביזנס לכל דבר.

אם רכשת רכב, השקעת בו ואתה מוכר אותו כעבור שנה, ככל הנראה יש מספר בעיות שהרכב לא מתאים לך, אולי בעיות תקציביות וכו' ולכן, אתה מחפש דרך קלה למכור ברווח מקסימלי, טרייד אין לא אחת מהן אבל היא כן דרך לקבל כסף, במהרה.

ברגי ביטחון עם "ציור" פנימי זה אחד הדברים הגרועים ביותר שאפשר לבקש, מנסיון של 3 שנים במקוריים ששויים פי 4 משלך כאשר החלפתי מקודדים ואני כבר הזמנתי סט של 4 ברגים רגילים מקוריים חדשים.

הברגים הללו נהרסים כאשר נותנים לחאפרים לפתוח את הגלגלים עם אקדחי אוויר יחד עם המקודד מה שמאלץ אותי לפתוח ידנית לפניי כן ורק אז לאפשר להם את השאר וגם לסגור ידנית.

הרסו לי אותם ככה וקל מאוד לשבור את הקידוד וכו' (עד שהבנתי מה גורם לכל הבעיות), שוב תלוי איזה סוג זה.

כל מה שעשית, לא נמצא בגדר שיפורים אלה תוספות קומסטיות למעט הציפוי וגם אז, זאת תוספת מתכלה שיש לחדש אותה כך או כך, מה השיפור עבור הרוכש העתידי אם הוא ייאלץ לחדש/להסיר אותה?

שיפורים זה תוספת קירור שמן מנוע למשל, קירור שמן גיר אם לא קיים, מיגונים בתחתית הרכב שעולים אלפי שקלים, צמיגים ייחודיים מחוזקים/צמיגי שטח כלשהם, מערכת סאונד לא פשוטה ויקרה וכן הלאה.

אלו הם שיפורים שבחלקם, עוד אפשר לבקש כסף.

ספר לנו מה קורה כאשר תפרסם עכשיו ביד 2 ב 160K, מעניין בשביל הניסוי לדעת האם ירימו טלפון ואם כן, מה ישאלו אותך.

לא נראה שיש יתרון בלמכור ב 160K כאשר יד 01 עם 0 ק"מ יימכר במחיר כזה ואולי אף פחות, לדוגמא.

אבל תעדכן, מעניין באמת לדעת וזה טוב לשרשור, מה יצא מנסיון המכירה הפרטי.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, אבל מעולם לא הגבתי על הדברים שלו, אז זו ההזדמנות שהייתה לי פשוט, שאר הפעמים פשוט חבל על הבחור, באמת.:-o

פורסם

סוכנות פולסוואגן הוד השרון-

סה"כ יצאתי משם בהרגשה מרה.

זה היה בזמן מבצע ה72 שעות שלהם ב2015 והיה שם יחסית כמות אנשים גדולה, התעניינתי בזמנו בפולו TSI 1200 ידנית.

הנציג מקבל אותי רק אחרי שאחד שהגיע אחריי בתור קיבל עדיפות עליי "תכניס את הבחור הזה עכשיו הוא יקנה טייגואן".

מאיפה לכם שאני לא יקנה ממכם טוארג??

בלעתי את האגו כי לא על זה נופלת מכירה.

הנציג אמר שאין הטבות לרכב הזה במסגרת המבצע,

נציג -מה אתה מצפה? זה הרכב הכי זול שלנו.

אני - יש את הUP והיא יותר זולה.

נציג - שתיקה.

למרות התעקשות, הנציג לא הראה נכונות לבוא לקראתי.

נראה שסכומים של 90 אלף ש"ח כבר לא מזיזים להם את האשך והם לא מראים נסיון לרצות לקוחות, חבל.

סוכונות מכשירי תנועה סוזוקי כפ"ס (כיום רעננה)

קניתי דרכם את הג'ימני היקר שלי,

נציגי מכירות מאוד אדיבים, האולם עצמו הותיר תחושה קצת פחות יוקרתית וקצת מבולגנת, ממה שאני רגיל מאולמות תצוגה. כנראה בגלל זה עברו לרעננה.

אני די שיגעתי את הנציגים שם כי בהתחלה הזמנתי דרך מבצע חבר ולאחר מכן העדפתי לחכות קצת ולקבל שנת מודל חדשה יותר (הרכב היה אמור להימסר אליי בנובמבר).

לבסוף הקיבלתי את הרכב בינואר של השנה העוקבת במחיר די קרוב לזה שהיה מוצע דרך חבר .

החוויה המעמד המסירה היתה מאוד טוב ונעימה, היה טיפה חוסר מקצועיות כי הנציגים של ידעו להראות לי איך לשלב הילוך כח (LOW). לא ביג דיל ממדריך הרכב שקראתי לאחר מכן בבית סגר את הפינה.

פורסם

הנציג של VW מפגר.

החוסר הנחה הוא לא כי הרכב זול, אלא כי אין להם סיבה לתת הנחה (אין מלאי/אין הנחה מהיבואן).

בדרך כלל בימי מכירות של כל יבואן - יש עסקאות אטרקטיביות יותר ופחות.

אם תגיע בסוף חיי דגם של גולף תקבל אותה ב-110 אלף. לעומת 140 בתחילת שיווק.

פורסם

בעקבות מחשבות שיש לי לאחרונה על רכב חדש יותר ומרווח יותר, נכנסתי בשביל לרחרח לסוכנות של קל אוטו ליד מקום מגוריי.

הבהרתי לנציג שאני מחפש רכב סטיישן משפחתי אמין.

על הפרק עלו 3 רכבים.

יונדאי i30, קיה סיד, טויוטה אוריס.

רוב הרכבים שיש להם שהם בני 3, עשו 100k. יש רכבים שעשו 160k.

המחירים הזויים. 70 אלף שקל על רכב מהשכרה עם 100k.

יש להם 2 אפשרויות.

1. קניית הרכב ב 60 תשלומים. דהיינו כ 1,200₪ לחודש. לוקחים הלוואה מבנק הפועלים בריבית סבירה או מאיזה חברת מימון שקר כלשהי בריבית פריים +4.

2. ליסינג ל 3 שנים במחיר של 800₪. אבל אני אחראי על אחזקה אגרות ותיקונים, ואחרי 3 שנים הרכב צריך לחזור אליהם תקין ובאותו המצב. דהיינו אני נותן שירות לחברת הליסינג.

לא אאריך אבל זה התרשמותי מקניית רכב ממגרש:

1. רוב הרכבים מעל 100k ק"מ.

2. מנסים לדחוף רכבים ללא שוק או מזעזעים. כגון פוקוס, b3, אטראז', 301, ב: רק 600₪ לחודש ויש לך רכב כמו חדש.

3. יש להם נטיה לדחוף מימון מחברת שקר.

4. המחירים שהם מבקשים הזויים, יותר ממחיר רכישה בשוק הפרטי. למשל על קורולה בת 3 עם מאה אלף ק"מ הוא רצה 90 אלף, בטענה שחדש עולה 140. לאחר שהוכחתי לו שקורולה סאן חדשה 0 קמ ללא רישום ליסינג או חברה, עולה 115, שיחק אותה נדהם ואמר שלא ייתכן ועוד ועוד.

5. אין קשר בין מחירון לוי יצחק למחירון הסוחרים.

זהו בנתיים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

עם המחירים כאלה לקורולה כבר עדיף לרכוש מטויוטה סלקט - אתה מקבל רכב פרטי, gli, עם חצי קילומטראז', לא שחוט בליסינג ומטופל כמו שצריך ולא במוסך של חברת ליסינג ( אשר חוסך על כל דבר ). גם יקר, אבל לפחות אתה משלם על מוצר איכותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למעוניינים, היום מתחיל מבצע "חבר" ברנו.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
למעוניינים, היום מתחיל מבצע "חבר" ברנו.

למעוניינים ולחברי מועדון:

1. קפצ'ור עם הנחה של 20,000.

2. קדג'אר עם הנחה של 10,000.

3. גרנד קופה עם הנחה של 7000-10,000.

4. קליאו 10,000-15,000.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

המחיר של הקליאו הידנית הוא אותו מחיר כמו כל הזמן, מחיר מבצע כביכול, 70 אלף שקל.

נראה לי שמה שמשתלם זה בעיקר המגאן סטיישן 0 ק"מ והמבצעים על הקפצ'ר.

פורסם
המחיר של הקליאו הידנית הוא אותו מחיר כמו כל הזמן, מחיר מבצע כביכול, 70 אלף שקל.

נראה לי שמה שמשתלם זה בעיקר המגאן סטיישן 0 ק"מ והמבצעים על הקפצ'ר.

צודק בהחלט, נראה לי שגם הקליאו אסטייט דיזל מצטרפת לכדאיות

פורסם

קניתי בשנת 2014 רכב מטרייד מוביל בחיפה,

חיפשתי בזמנו קיה פורטה 2011 6 הילוכים. בטרייד מוביל הייתה פורטה 2010 4 הילוכים מהממת, שחורה ניראת חדשה (עדיין לא הבנתי את ענין ההשבחה והצביעה החובבנית), עם 50 אלף ק"מ על השעון.

הייתי לחוץ על רכב והמוכר הפעיל עלי לחץ אמיתי ואני כמו טירון נפלתי.

לקחנו את הרכב למכון בדיקה 400 מטר בקו אווירי מהמגרש.(טעות 2).

הבדיקה הייתה סופר נקיה, כמעט מוזמנת, ההערה היחידה הייתה רפידות שחוקות ובסעיף של המשמעות הנמוכה, תיקוני צבע פח + מילוי.

זה היה יום שישי והמוכר לחץ עלי לסגור אז פשוט סגרתי איתו, למרות שלא האמנתי שהבדיקה כל כך נקיה.

עבר חודש והרכב נכנס לשטיפה, אחרי השטיפה ראיתי בועות ממש על הדלת של הרכב, אחרי כמה ימים הבועות התפוצצו והתגלה הצבע האפור של הבסיס.

ואז הבנתי שהוחלפה הדלת, בהמשך החיים של הרכב התפוצץ הצבע בכ6 מקומות שונים, שנראה שכולם הוחלפו.

כל פעם חזרתי לטרייד מוביל וכל פעם עשו לי צביעה חובבנית, על אחת מהם אפילו שילמתי.

בקיצור נפלתי על רכב שהוחלפו בו מיליון חלקי פח, טרייד מוביל ביצעו צביעה חובבנית כדי למכור מהר ואני סבלתי מזה קשות.

אבל המסקנה שלי ברורה, לחבורת רמאים הזאת לעולם לא אחזור.

אגב: ב11.2016 הרכב נגנב מתחת לבית שלי :), מבחינת מכאנית היה אמין מאוד.

פורסם
עכשיו הגנב יקרא מה שכתבת ויחזיר לך את האוטו . אין לך לב לעבוד ככה על הגנבים ,הם חשבו שגנבו רכב ללא תאונות

גנבו בלילה גם, לא ראו את הצביעה החובבנית,

יאמר לזכותי שהרכב עבר שטיפה שעות לפני שנגנב

פורסם

אתמול ביקרתי במאזדה, ברחוב המלאכה בת״א,הלכתי לראות את הcx3.

הייתה תנועה ערה בסוכנות, היו כמה נציגים ״טכניים״ שהסתובבו בין הרכבים בתצוגה והסבירו על הרכבים, והיו נציגי מכירות שישבו.

שירות מעט איטי אך מסביר פנים.

היבואן עף על עצמו בתמחור הcx3, רכב קטן וצפוף שלא צריך להיות מתומחר יותר מ130,000 לגרסה המפוארת.

בנימה זו אציין שלדעתי הcx5 החדשה יפיפיה אך לא מציגה שינויים מהותיים מהדגם היוצא בתוך תא הנוסעים ובמנוע.

הדגם היוצא מוצע ב152,000.

• תוכן חדש...