Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לעיתים קרובות נפתחים שרשורים ביקורתיים על רמת השירות בסוכנויות השונות ברחבי הארץ.

חשבתי לפתוח שרשור זה ולרכז בו את כל הביקורות החיוביות והשליליות שלכם.

זה יכול להיות בנושאים הבאים:

1. סתם מביקור בסוכנויות.

2. התעניינות ברכב.

3. חויות רכישה וקבלת הרכב.

4. מסירת רכב לטרייד אין ושיתוף הפורום בתנאים.

5. מבצעים בעולם הרכב.

6. המלצות ליד 1, 0 ק"מ או ליסינג פרטי.

7. מבצעי "חבר", "הוט" ודומיהם.

אני מקווה ששרשור זה יהיה מועיל ויעזור לחברים בבחירת הסוכנות המתאימה לקניית רכב.

כמו כן להראות ליבואנים (שנמצאים כאן בפורום) כיצד לתקן את השירות שלהם או כיצד להמשיך בדרכם הטובה ואף להשתפר.

גמר חתימה טובה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי אאוטלנדר בשווי 180K במחיר של 170K (מבצע חבר). השקעתי בו עוד כמה אלפים טובים על שיפורים שונים. כמובן שהוא היה גם שמור לחלוטין. כשבאתי אחרי שנה לעשות טרייד בחברת צ'אמפיון ולקנות רכב אחר, הייתי בטוח שיביאו לי לפחות 160K וככה יהיה לי הפסד של 10K, התברר לי שהם מוכנים לתת 140K ביום טוב. ירדתי מהר מהרעיון המטומטם למכור את הרכב, אבל נשאר לי טעם רע מאוד מכל הסיפור הזה של טרייד אין. המסקנה שלי שאדם שמחזיק רכב סחיר אמין ושמור, לא צריך להתקרב לטרייד אין.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בשנת 2013 רכשנו את הקליאו החדשה 0.9 טורבו במבצע "חבר" בסוכנות קרסו בראשל"צ,

קיבלנו יחס אדיב, סבלני ומענה לכל שאלה. הנציג בשם לירוי, ליווה אותנו מהמכירה עד קבלת הרכב.

יש לציין שטיפלנו שם גם במוסך המרכזי, פעם בשנה, היחס היה טוב ושרותי.

בתחילת השנה התעניינו בפיג'ו 3008 בסוכנות בשורק, יש לציין שנענו לצרכיי לבצע נסיעת מבחן על הבנזין והדיזל אחת אחרי השנייה.

כמו כן זה היה בסוף היום ואם איני טועה הסניף היה כבר אחרי סגירה.

בהחלט ראוי לשבח.

מאז ביקרתי שם כמה וכמה פעמים ותמיד נתקלתי בשרות נעים ואדיב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
קניתי אאוטלנדר בשווי 180K במחיר של 170K (מבצע חבר). השקעתי בו עוד כמה אלפים טובים על שיפורים שונים. כמובן שהוא היה גם שמור לחלוטין. כשבאתי אחרי שנה לעשות טרייד בחברת צ'אמפיון ולקנות רכב אחר, הייתי בטוח שיביאו לי לפחות 160K וככה יהיה לי הפסד של 10K, התברר לי שהם מוכנים לתת 140K ביום טוב. ירדתי מהר מהרעיון המטומטם למכור את הרכב, אבל נשאר לי טעם רע מאוד מכל הסיפור הזה של טרייד אין. המסקנה שלי שאדם שמחזיק רכב סחיר אמין ושמור, לא צריך להתקרב לטרייד אין.

מה היה המחירון של הרכב?

לא יודע מה שיפרת, אבל זה לא בהכרח סממן טוב בשביל טרייד אין. באופן כללי, אני לא כזה בטוח ששיפורים זה תמיד פלוס, כשרוצים למכור רכב. אלא אם אולי זה רכבי נישה.

אם תצליח למכור את הרכב שלך אחרי שנה על הכביש, במחיר כל כך קרוב לחדש - זה בהחלט יהיה... מרשים.

טרייד אין זה קודם כל נוחות. ועל נוחות משלמים. אם, למשל, תקבל 100% מחירון בטרייד אין, זה כנראה יבוא לידי ביטוי בכך שתקבל הנחה יותר נמוכה על הרכב החדש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הוא "שיפר" בסגנון ניקלים בסיפי הדלתות וכד'.

היה אפילו תאורת לד שמקרינה את הסמל של מיצובישי על הכביש בעת פתיחת דלתות, או שבסוף לשם לא הגעת?

מה שאני מתכוון לומר זה שרוב השיפורים שהוספת לא מעניינים רוכש פוטנציאלי.

מבחינת הטרייד אין בזה שום ערך מוסף.

ובדיוק כמו שאתה לא היית רוכש רכב משומש במחיר של 10,000 ש''ח פחות מחדש (ברמת המחירים הזאת), כך אף אחד אחר לא היה עושה זאת.

המחיר שהציעו לך בטרייד אין בהחלט משקל מעט פחות ממחיר השוק, מה שמשאיר להם רווח של כמה אלפי שקלים בודדים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המחיר היה בלי שום פרופורציות למחיר השוק. בשוק היה אפשר למכור ב160,000. ירידת ערך של 20K בשנה זה סבבה לגמרי. השקעתי 4 ברגי בטחון איכותיים (200 שקל), סימון אאוטלנדר על הרכב (משדרג מאוד את המראה ושווה 1000 שקל), אנטנת כריש מקורית שמגיעה רק עם דגם 2017, ציפוי נגד שריטות שגם הוא שווה הרבה כסף והוא משמעותי, אורות דרך ואורות מעבר של פיליפס ואוסרם, מהסוג הכי טוב, ועוד שיפורים פנימיים.

אז לך זה לא אומר כלום, אבל לציבור חובבי הקוסמטיקה זה אומר המון, ולכן בפירסום ביד2 יכולתי לצוד אחד כזה שהיה מוכן לשלם 160 או קצת פחות. אבל בטרייד אין נתנו 140 (או אפילו 130, איני זוכר כעת) שזה פשוט מעליב שמצפים ממני לספוג ירידת ערך של 40K או 50K בשנה אחת.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ציפית? לקבל מחירון? גם הם צריכים להרוויח מהמהלך הזה.

טרייד אין זה לא מכירה לאדם פרטי, שיכולה לקחת המון זמן עד שיגיע מישהו שיעריך את ההשקעה שלך ויהיה מוכן לשלם כמה שאתה מבקש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אאוטלנדר,

נניח שהיית מקבל בטרייד 155-160. בכמה היית מצפה שימכרו את הרכב לאחר מכן?

בכל אופן צריך להבין, שכמו שציינו, טרייד אין זה עסק שאמור לגלגל הכנסות על חשבון נוחות הלקוח, וזה המחיר!

עוד חוות דעת מסוכנויות שונות, או חוויות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

אם בשוק הכללי לדעתך תקבל 160K למה שלא תמכור ב160? זה אפילו מאוד כלכלי בשבילך למכור ב160 וישר לקנות אאוטלנדר חדשה ב170K, ככה יהיה לך ירידת ערך של רק 10K בוודאות, על הדרך גם תקבל את הדגם המשודרג עם אביזרי בטיחות מובנים.

כנראה שבפועל זה לא ככה, (הרי ביד 01 ניתן לקנות אותו הרכב חדש מהניילון בפחות ממה שאתה רוצה על משומש) ככה שהצעת הטריד לא כך כך מעליבה.

עניין התוספות לא שווה בפועל כסף אלא רק עוזר (ולפעמים ההפך) למכירה.

פורסם
המחיר היה בלי שום פרופורציות למחיר השוק. בשוק היה אפשר למכור ב160,000. ירידת ערך של 20K בשנה זה סבבה לגמרי. השקעתי 4 ברגי בטחון איכותיים (200 שקל), סימון אאוטלנדר על הרכב (משדרג מאוד את המראה ושווה 1000 שקל), אנטנת כריש מקורית שמגיעה רק עם דגם 2017, ציפוי נגד שריטות שגם הוא שווה הרבה כסף והוא משמעותי, אורות דרך ואורות מעבר של פיליפס ואוסרם, מהסוג הכי טוב, ועוד שיפורים פנימיים.

אז לך זה לא אומר כלום, אבל לציבור חובבי הקוסמטיקה זה אומר המון, ולכן בפירסום ביד2 יכולתי לצוד אחד כזה שהיה מוכן לשלם 160 או קצת פחות. אבל בטרייד אין נתנו 140 (או אפילו 130, איני זוכר כעת) שזה פשוט מעליב שמצפים ממני לספוג ירידת ערך של 40K או 50K בשנה אחת.

מה אתה אומר?

סימון אאוטלנדר על הרכב ב1000₪?!

כאילו דא, הייתי חושב שחלילה זה קודיאק טפו, אז בא הסימון הזה ואומר לי "האלו! כבוד בבקשה!, אאוטלנדר, אבל לפניך!"

?!

ואנטנת כריש. פה כבר באמת השקעת.

חוץ מהציפוי נגד שריטות שאולי מעלה טיפה את ערך הרכב, כל אגורה שהוצאת כל הדברים האחרים היא אחלה לתחושה הטובה שלך, אבל לא מעלה את ערך הרכב בגרוש.

מה שקשה לך להבין זה שאם קונים אוטו *חדש* ב170, איש לא ישלם לך 160 אחרי שנה.

לא אני, לא חובבי קוסמטיקה (ואין קשר בין אנטנת כריש לקוסמטיקה. אבל שיהיה). ולא כל מי ששכל בקודקודו.

ושלא יובן לא נכון. אני בהחלט סבור שזה אוטו סביר + שעונה לצרכים ולרצונות של ציבור גדול, ולכן קל למכור אותו במחיר מחירון בהנחה ומצבו טוב.

זה נכון בעיקר אחרי שנתיים+ על הכביש, שהמחירון כבר נחתך בכמה עשרות.

אבל אוטו כמעט חדש במחיר של כמעט חדש, זה כבר לא ריאלי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• אחראי פורום
פורסם

שום סיכוי בעולם שהיית מוכר אותו בפרטי ב-160, צא מזה.

על ה-180 המקוריים כל אחד היה מקבל הנחה קטנה וכשרוב האנשים גם ככה לוקחים הלוואה, הם ימתחו אותה בעוד 12-15 אלף לטובת חדש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אאוטלנדר, תוספות קוסמטיות לרכב זו אף פעם לא השקעה שמחזירה את עצמה.

אם היית אומר שהתקנת מיגונים והגבהות כדי לשפר יכולת שטח בעשרות אלפי שקלים (אין לי מושג יש בכלל לדגם הזה) אז אולי היה על מה לדבר כי אתה פונה לקהל יעד ספציפי.

ככה סתם, לאף אחד לא אכפת שיש לך אנטנת כריש מקורית שעובדת ב1000 ש"ח. הרכב הזה הוא המקבילה הג'יפונית למשפחתומטית ועיקר הציבור שקונה את הרכבים האלה לא יודע בכלל מה זה התוספות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לובינסקי הסניף הראשי בפלמחים.

ביקשתי לרכוש 108 התלבטתי בין ידנית 1.2 לרובוטית 1.0 ולכן ביקשתי לעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים אחד אחרי השני. באותו היום בבוקר כבר התקשרו אלי להגיע בשעות אחר הצהריים.

הגעתי נסעתי התרשמתי, ישנתי על זה לילה ובבוקר אחרי כבר סגרתי על ידנית ואבזור אצל סוכן מאוד נעים בשם חן.

קיבלתי את הרכב אחרי כשבוע בצורה מאוד נעימה.

פורסם

מוכרים רכב בשנה הראשונה אם אתה חייב את הכסף, לא סובל את הרכב, יש לך כסף לבזבז או שקבלת הנחה ענקית מעבר למקובל. 20,000 שקל פחות מהמחירון כחדש לשנה הראשונה זה ממש לא מציאה.

• תוכן חדש...