Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר ביקש ממני עזרה למכירת הרכב שלו, בעקבות חוויה לא נעימה , מבחינתו אפילו קצת מעליבה, בטרייד אין בשני מקומות.

ראשית דבר בקרסו. הבחור מעוניין להחליף את הפלואנס 2 ליטר 2010 שלו,יד ראשונה, נהגת יחידה מעל גיל 50 (באמת יחידה, אף אחד אחר לא נהג או נוהג ברכב שלה) ברנו קדגאר חדשה. מחירון לוי יצחק שהוצג לו מראה 36 אלף שקל. קרסו טרייד אין, מסתבר, אינו ממש מתלהב מהסחורה הביתית שלו ומציע 25 אלף

גם אני חושב שהמחיר סביר פלוס.

תוכל לומר לנו בבקשה, בנוסף לרכישת הרכב הישן בטרייד ב25k, איזו הצעה קיבל לרכישת הקדג׳אר ואיזו רמת גימור?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר ביקש ממני עזרה למכירת הרכב שלו, בעקבות חוויה לא נעימה , מבחינתו אפילו קצת מעליבה, בטרייד אין בשני מקומות.

ראשית דבר בקרסו. הבחור מעוניין להחליף את הפלואנס 2 ליטר 2010 שלו,יד ראשונה, נהגת יחידה מעל גיל 50 (באמת יחידה, אף אחד אחר לא נהג או נוהג ברכב שלה) ברנו קדגאר חדשה. מחירון לוי יצחק שהוצג לו מראה 36 אלף שקל. קרסו טרייד אין, מסתבר, אינו ממש מתלהב מהסחורה הביתית שלו ומציע 25 אלף , כשמולו פרוט טיפולים מלא, בזמן ומתועד באותו מוסך וסוכנות של הרשת (מנור למי שמתעניין) . כל נסיון לבקש סכום סביר יותר נתקל בסרוב (ללא פרוט) . חברנו ראה כי כך, החליט לסגת מקרסו ולבחון רכב אחר.

לאחר סבב קצר בין סוכנויות הרכב בפתח תקווה, הגיע לסוכנות קיה ושם הוצע לו על ידי טרייד מוביל (הטרייד הרשמי של טלקאר) סכום מגוחך אפילו יותר - 16 אלף שקל.

אמנם פלואנס 2 ליטר בת 7 בערך (עליה לכביש דצמבר 2010) אינה אוצר בלום , אבל אין לי ספק שרכב כזה במצבו , שמור ומטופל, ראוי ליותר מהסכומים שהוצעוו עבורו.

אמנם אני לא מופתע מטרייד מוביל שמנסה לרמוז לוותר על טרייד אין, אבל מקרסו אני מצפה לתמוך טוב יותר ברכבים מבית. אפשר להסתפק בהורדה של 15%.

נכון לכתיבת שורות אלה הרכב מוצע למכירה ביד 2, וימכר למרבה במחיר.

לחברי הפורום, אם מי מבינכם חפץ בפלואנס 2 ליטר, צבע שמפניה, נקייה שמורה, מטופלת ומתועדת, אפשר לפנות אלי בפרטי.

חג שמח לכם וגמר חתימה טובה ( האיחול תקף עד הושענה רבה :lol: )

טרייד אין זה לא שירות שניתן בחינם(אלא אם סגרתם בקנייה טרייד במחירון מול מחירון)ובכלל, רוב הרכבים היום לא נמכרים במחירון.

מדובר ברכב עם נתונים סבירים ולא יותר מזה,ההצעה נשמעת אכן הוגנת ואתה מפספס פה פרט שהוא לטעמי חשוב מאוד.

ערך הרכב כאמור, לא מפסיק לרדת-כל חודש לוי יצחק מקצץ עוד קצת מהמחירון של הרכב.

עכשיו, נניח והחבר יפרסם את הרכב כחודשיים עד שיבוא לו קונה פוטנציאלי ורציני ,הוא יגיע כשהרכב במחירון שווה כ30-31 ועל כן יבקש הורדה יותר משמעותית במחיר-מה שיחזיר אותנו לאזור ה25-26K במקרה הממש טוב.

פה הוא חוסך את הכאב ראש הזה, לטעמי שינסה לקחת את ההצעה שלהם לטרייד בכתב וינסה למכור עד סוף החודש.

במידה והוא לא מצליח למכור, שיבוא ויעשה את הטרייד אין על הרכב שהוא אהב ורוצה.

כמו שאמרו כאן(אחדד מעט),במקרה של השתתפות/כיסוי מלא של תקלה תחת "רצון טוב" אצל רוב היבואנים מקובל לחלק את הנזק בינהם-היצרן סופג את עלות החלק והמוסכים המורשים את שעות העבודה.

פורסם

מה שמעניין זו הצעת המחיר על הקדג'אר.

אם קיבל 25K עבור הפלואנס, אבל צריך לשלם מחירון עגול עבור הג'יפ, שאפשר להשיג בקלות בהנחה של 23K - יוצא שהוא קיבל 2K עבור הפלואנס.

במחיר כזה, אני מוכן לשלם כפליים :) אני אמצא לה קליינט.

פורסם

כמו שאמרו כאן(אחדד מעט),במקרה של השתתפות/כיסוי מלא של תקלה תחת "רצון טוב" אצל רוב היבואנים מקובל לחלק את הנזק בינהם-היצרן סופג את עלות החלק והמוסכים המורשים את שעות העבודה.

ההבדל העיקרי הוא שתקלה נדירה לא קורית בכל רכב. טרייד-אין במחירון, לעומת זאת, תקף לכולם. ברגע שיבואן (ועוד של רכב צרפתי) מציע טרייד במחירון, הוא יוצף במוכרים.

יבואן יכול להפסיד על עסקה אחת מרבות, אבל לא על כל עסקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פה הוא חוסך את הכאב ראש הזה, לטעמי שינסה לקחת את ההצעה שלהם לטרייד בכתב וינסה למכור עד סוף החודש.

במידה והוא לא מצליח למכור, שיבוא ויעשה את הטרייד אין על הרכב שהוא אהב ורוצה.

לא חכמה גדולה לקבל הצעה בכתב לטרייד, רק שכל הצעה כפופה למחירון עדכני.

משמע אם הוא ימסור את הרכב אחרי 20-26 לחודש (כל חברה והתנאים שלה) הוא יהיה כפוף למחירון חודש נובמבר.

לגופה של ההצעה עצמה, אכן נשמע מעליב להצעה "מהבית", מצד שני חברות אחרות מזכות בסכום שהוא 60% מההצעה המעליבה בבית.

אם נהיה ריאליים, מדובר ברכב שאין לו ביקוש בשוק, הקילומטראז' שלו גבוה (אף אחד לא באמת יאמין לסיפורי נהגת יחידה כשירכוש את הרכב מסוחר\טרייד). בהתחשב במכלול הנ"ל סביר להניח שלא יימכר בזמן הקרוב ובקלות אז גם הטרייד לוקח בחשבון כמה חודשים של נפילת מחירון+הפחתה במעמד המכירה.

התמונה הכללית תהיה ברורה יותר כשנדע את פרטי העסקה.

מה הוא מפסיד כשלוקח את השרות של הטרייד? האם כדאי להוריד מחיר ולמכור לבד כדי ליהנות מהנחה נוספת או שאולי כדאי להשתמש בשרות הטרייד-אין שיש להם מחיר, כדי לסיים עם התהליך חלק יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...