Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע גבוה. Malibu 08 LT 3.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בחודש האחרון שמתי לב שטמפ' המנוע גבוה מהרגיל. בעמידה בפקק בשעות הערב ללא מזגן פועל המנוע מגיעה גם ל112 מעלות צלזיוס, לפני שהונטה השניה נכנסת לפעולה מורידה את הטמפ' ל90 מעלות.

היום נסעתי אגרסיבי בתוך העיר עם מיזוג, וראיתי שהמנוע הגיעה לטמפ' של 110 מעלות. יצאתי לכביש מהיר והטמפ' חזרה לנורמה.

הרדיאטור הוחלף לפני כשנה, מיכל העודפים הוחלף יחד איתו ועם צינור עליון ותחתון.

ישנה רטיבות בחיבור של אחד הצינורות העוקפים, אבל אני בספק שזו הסיבה לטמפ' עבודה גבוהה יותר.

אשמח לעצות איך להתמודד עם הבעיה.

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

פורסם

אין פקק רדיאטור. ישנו פקק במיכל עיבוי ואני לא רואה סימני נזילה מתחת לפקק.בדקתי גם בלילה עם פנס אולטרה סגול לראות סימני אנטיפריז ואין כלום.

הפקק יחד עם המיכל הוחלף לא מזמן למקורי, אז קשה לי להאמין שהפקק לא מחזיק לחץ ומוציא את הנוזל החוצה.

ההזעה שישנה בצינור עוקץ זה לא ברמה של נזילה או אפילו טיפטוף,בקושי רואים שיש לחות בפרופיל של הצינור, כביכול אחרי הבנד שמחזיק אותו.

ישנה דרך לבדוק האם הטרמוסטט נפתח עד קצה המהלך או לא מגיע לפתיחה מלאה?

בדקתי שהצינור העליון הופך לחם אחרי שהטרמטסטט נפתח, אבל אני לא יודע האם זה פתיחה לכל מהלכו.

פורסם

יש אפשרות לבדוק אך זה מאוד קשה למי שלא עשה זאת בעבר ואם כבר פירקת אז תחליף כולל אטם ופלאנג' אם זה מפלסטיק זה ישתלם לך בעתיד. לדעתי וזה ניחוש אך בעקבות מקרה דומה אצלי התגלה שהיה תפוס בפתיחה חלקית. תנסה לנסוע בירידה ארוכה בלילה קריר תראה אם הטמפ' יורדת זה יעיד על פתיחה קבועה חלקית.

אני הייתי ממליץ להחליף תרמוסטט. סביר להניח שזה יפתור לך את הבעיה ואם לא יכול להיות שהרדיאטור לא עושה את עבודתו כנדרש או שהמאוורר.

הזול עולה ביוקר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן.

החלפתי טרמוסטט, ובנד מתכת שסוגר את הצינור המזיע. נקזתי אויר, והתוצאה זהה לגמרי.

בלי מזגן בעמידה מגיע עד 112 מעלות ויורד עם הפעלת הונטה השניה.

הטרמוסטט שהוחלף אכן ניראה עייף,לכן ההחלפה לא היית לחינם. אומנם לא בדקתי אותו לגבי אופי העבודה שלו.

אין העלמות נוזל קירור, ככה שהחלטתי להשאיר את המצב ככה. סהכ המנוע נשאר בתחום טמפ' העבודה וכלל מערכת הקירור חודשה.

פורסם
מעדכן.

החלפתי טרמוסטט, ובנד מתכת שסוגר את הצינור המזיע. נקזתי אויר, והתוצאה זהה לגמרי.

בלי מזגן בעמידה מגיע עד 112 מעלות ויורד עם הפעלת הונטה השניה.

הטרמוסטט שהוחלף אכן ניראה עייף,לכן ההחלפה לא היית לחינם. אומנם לא בדקתי אותו לגבי אופי העבודה שלו.

אין העלמות נוזל קירור, ככה שהחלטתי להשאיר את המצב ככה. סהכ המנוע נשאר בתחום טמפ' העבודה וכלל מערכת הקירור חודשה.

המצב שלך לא תקין

מה שהחלפת החלפת.. לא היה צריך אבל גם לא מזיק

הבעיה אצלך כנראה כמו בהרבה מאליבו שנתקלתי , יש את הצינור גומי הקטן שחוזר למיכל ,פרק אותו ודחוף לצינור פלסטיק של המיכל איבוי מחט דקה לתוך החריר, רוב הסיכויים שתראה בעצמך שזה סתום ויצא משם לכלוך שיפתח את המעבר. שים לב אמנם הצינור נראה יחסית עבה ,אבל המעבר בפועל הוא מאד מאד קטן ולכן נוצרת הסתימה שם

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...