Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן מהמנוע, מאדזה 5 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי רכב מאזדה 5 2008..

יש לי אותה מס' חודשים ופעמיים עלה לי עשן מהמנוע לאחר נסיעה עם הרכב בעלייה.

בפעם הראשונה נאמר לי מהמוסך שזה כלום ונכנס לי משהו פלסטי ונמס מהחום

ובפעם השנייה נדלקה נורת אזהרה TA כתומה ואז התחיל עשן ולאחר שנעצרתי גם נשפך כל המים של הרדיאטור והתחמם המנוע.. הפעם נאמר לי במוסך שאכן יש בעייה וצריך להחליף חיישן אוויר.

עכשיו הרכב נוסע ועוד לא ניסיתי לסוע איתו עדיין בכביש עם עליות ארוכות (כמו בעליות לצפת למשל)

השאלה האם הגיוני שכל הסיפור היה אכן חיישן אוויר או שמדובר עם רכב עם בעייה יסודית במנוע??

(יצויין שגם הייתה לי לאורך כל הזמן בעייה של תאוצה רק בעליות, יכול להיות שזה גם קשור לחיישן אוויר?)

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי אדם אדם
פורסם

ההתחממות והעשן{אדים} אינם קשורים לחיישן.

המנוע שלך מתחמם יתר על המידה בגלל חור קטן במערכת הקירור, או סיבות אחרות שקשורות לזה.

צריך לאתר את הנזילה, או סיבת ההתחממות.

אבל מצד שני, ייתכן שהחיישן חמצן, כן, אחראי בצורה מסויימת לבעיית התאוצה של הרכב.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

איך בדקו שמדובר בחיישן? עשו בדיקת תקלות ברכב ובידוד תקלות? דלקה איזושהי נורה בלוח השעונים?

חיישן לא אמור להעלות עשן ו/או אדים מהמנוע, נורת AT היא בכלל נורה שקשורה לתיבת ההילוכים וחוסר מים מצביע על נזילה ממערכת המים.

בכל מקרה, אם תרצה להגיע אלינו לאבחנה מקיפה ומדוייקת אני מזמין אותך אלינו בשמחה רבה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...