Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד אפשרות זה להביא ספק כוח ייעודי לרכב כמו USB-DCDC-200 של מיניבוקס ולחבר לאחת היציאות שלו מטען ייעודי לאייפון - זה יגן עליו מנפילות הזרם בהתנעה של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

קניתי באיביי מטען כפול לגלקסי S7 לרכב, טעינה מהירה והכל סבבה (כותב במפורש 'טעינה מהירה' כמו במטען קיר מקורי)

לצערי הלינק כבר לא זמין

פה יש מוצר שנראה זהה (תבחרו את האופציה השביעית, מטען בודד. שימו לב שיש שם סוג נוסף של מטען לרכב)

כתוב עליו סמסונג ויש תאורה כחולה בתוך המילה

עלה כמה עשרות שקלים

עריכה אחרונה על ידי Tiida
פורסם

מתנצל על הידחפות אבל אצלי בכל התנעה המטען מפסיק לעבוד מדובר במטען של בלקין 3.1 אמפר 2 יציאות.

האם התקנה של כזה מכשיר בסגנון dcdc יעזור והאם יעזור התקנה שלו על החוטים של בית המצת המקורי

פורסם
מתנצל על הידחפות אבל אצלי בכל התנעה המטען מפסיק לעבוד מדובר במטען של בלקין 3.1 אמפר 2 יציאות.

האם התקנה של כזה מכשיר בסגנון dcdc יעזור והאם יעזור התקנה שלו על החוטים של בית המצת המקורי

ואז להטעין ישירות בזרם של 15-20 אמפר.

איך לא חשבנו על זה עוד קודם.

פורסם

אני שואל כי אני מנסה לפתור את הבעיה לא כי באלי להרוס את מערכת החשמל של הרכב,בעקרון הפיוז של בית המצת הוא 15 אמפר.

זה קטע מסריח בפיאט פנדה החדשה(או לפחות אצלי)של כל כמה חודשים נשרף הפיוז,המוסך הדביק לי 3M לצדדים של המטען שהוא לא יקפץ בתוך בית המצת וישרוף פויז כל פעם מחדש.

פורסם
יש במטענים האלו קבלים שזה תפקידם.

על מה בדיוק אתה מדבר ?

ואז להטעין ישירות בזרם של 15-20 אמפר.

איך לא חשבנו על זה עוד קודם.

זרם הטעינה נקבע על-ידי הטלפון הסלולרי וזה לא משנה עם מקור המתח מסוגל לספק 15 אמפר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא צריך לפרק טלפון או מטען מכיוון שאני תכננתי ובניתי ממירי DC-DC וגם מטען לאייפון.

האמת שלא הבנתי את התשובה שלך לגבי זרם של 15-20 אמפר.

איזה כייף לי :)

פורסם
פרק טלפון ופרק מטען ותראה.

להגיד סתם, גם אני יודע מרק.

גם אני לא מבין על איזה קבלים אתה מדבר ולאיזה צורך.. ומה הקשר 15-20אמפר?

תכננתי ממירי DC-DC, גם בתקן תעופתי,

תכננתי מעגלי טעינה לסוללות ליתיום (לא אייפון).

יום טוב גם לך

פורסם
[ATTACH]489702[/ATTACH]

חיפוש קצר מד"ר גוגל

שמה הוא בא להראות?

שיש במוצא הממיר פילטר LC תלת דרגתי (מסדר שלישי)?

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...