Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחדשתי באימפרזה יד 2 וכיוון שזה הרכב הפרטי הראשון שלי (רכב מהעבודה בעבר) רציתי לשאול האם מישהו יודע כמה אמורים לעלות רפידות + דיסקים מקורי/חליפי איכותי?

אני שומע קצת רעשים חשודים בעת הבלימה שמוכרים לי מהעבר שיש לי עם אופנועים ובנושא הזה אני מעדיף ללכת על בטוח.

אמנם הבלימה כרגע בסדר אבל אני רוצה להכניס את הרכב לטיפול (שוב ראש שקט) ורציתי לדעת מחירים אם וכאשר אצטרך להחליף.

דבר נוסף

אני חושש שצריכת הדלק אצלי (בהסתמך על מד צריכת הדלק ברכב שמראה לי צריכה משולבת ממוצעת של 7 ליטר לקילומטר !!!

מה אני צריך לבדוק כדי לעלות על הנושא?

פורסם

צריכת דלק צריך לחשב עי מילוי מלא של המיכל, נסיעה לפחות עד לחצי,מילוי מלא, ולחלק את הקמ שעברת בכמות הליטרים שתידלקת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה רעשים אתה שומע בבלימה ? כל בלימה או רק חלק מהזמן ?

מחיר הטיפול תלוי במה הוא כולל. אתה צריך לראות מה הקילומטרז' שהרכב עבר ולבדוק את היסטוריית הטיפולים.

כשיש לך את זה אתה מסתכל בספר רכב מה המרווח טיפולים ומה הטיפול הבא כולל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

המחשב רכב מראה לך 7 ליטר ל 100 קילומטר, כשמתרגמים את זה זה יוצא בסביבות ליטר לכל 14 קילומטר שאם זה נכון זה דווקא צריכה טובה לרכב הזה, אבל לרוב זה ממש לא מדוייק מה שמופיע במחשב דרך והדרך הנכונה ביותר לבדוק זה לעשות את מה שהבחור מה גובה מעליי רשם

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

מחיר הטיפול תלוי במה הוא כולל. אתה צריך לראות מה הקילומטרז' שהרכב עבר ולבדוק את היסטוריית הטיפולים.

כל בלימה נשמע רעש כזה, מחיר הטיפול כבר נאמר לי והינו 1200 לטיפול 60000

אבל בעניין מערכות הבלימה אני לא רוצה להסכים למחיר אסטרונומי ללא כל מושג על שווי שוק.

פורסם
המחשב רכב מראה לך 7 ליטר ל 100 קילומטר, כשמתרגמים את זה זה יוצא בסביבות ליטר לכל 14 קילומטר שאם זה נכון זה דווקא צריכה טובה לרכב הזה, אבל לרוב זה ממש לא מדוייק מה שמופיע במחשב דרך והדרך הנכונה ביותר לבדוק זה לעשות את מה שהבחור מה גובה מעליי רשם

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

תודה רבה, אבדוק

פורסם

תודה ידידי

• תוכן חדש...