Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהמספרים שפורסמו בכתבה ב"אוטו" אתמול נכונים, אז לעניות דעתי 530e מתומחרת ברמה (ישראלית) מעניינית ביותר, בהתחשב ברמות האבזור - 420K לדגם ה"כניסה" (אם אפשר לכנות אותו כך) ו-450K לרמת הגימור הגבוהה.

אוקיי, שום מכונית לא יכולה להיחשב מציאה עם 6 ספרות ש"ח שמתחילות ב-4, אבל באופן יחסי אני חושב שיש כאן תמחור אטרקטיבי לז'אנר.

The older you get, the better you used to be

פורסם

בהתחשב בזה שיש מרצדס e350 e מזה כמה זמן ב-450 אלף ש"ח אני לא רואה פה בשורה מטלטלת שוברת שוק... אלה פשוט עוד רכב חדש ובשורה מוצלחת לשוק במחיר יחסית אטרקטיבי.

פורסם (נערך)

פעם אחרונה שבדקתי לא ראיתי בשום מקום שכתבתי בשורה שוברת שוק. אמרתי מחירים מטלטלי קטגוריה - E350e היתה הראשונה וכעת ה-5, שתיהן בחסות הטבת המס.

כאשר שניים מתוך שלושת מובילי קטגוריית הפרימיום (והשניים האלה מוכרים לבד בערך 65% מכל קטגורית הסאלון) מציעים דגמים מגודלים המאובזרים הרבה מעבר לאוזניים במחיר התחלתי פחות או יותר באמצע הדרך בין 400K ל-500K, זה בהחלט אמור לעניין יבואנים אחרים שעדיין יכולים להעלות במשורה לכביש דגמי סאלון מאחר וזה עשוי לקסום אפילו יותר לרוכשים פוטנציאלים, לכן אני מתייחס ל"טלטול קטגוריה".

שוק הסאלון סולידי בדרך כלל, אבל לקוחות כבר מסוגלים לעכל דגמי פלאג-אין (למרות שהיא ממוצבת מעל הסאלון, ראה מה עשו מרצדס עם S-CLASS בינואר 2017 - 80 דגמי פלאג-אין מתוך 110 שנמכרו).

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם

רק תזכורת שהבמוו והמרצדס המדוברות ביבוא אישי עולות 150K פחות וזה כבר באמת שובר שוק.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)

אם באמת אפשר לשים 530e על הכביש פה ב150k פחות זו מציאה מטורפת, וכמעט זהה למחירים באמגליה לדוגמא, אבל נשמע לי קצת אופטימי. אני הבנתי שזה בערך 80k-100k (שזה גם חיסכון משמעותי מאוד).

שיחקתי עם הקונפיגורטור הבריטי ואחרי שהוספתי כמה תוספות לדגם הבסיסי (יש לקצ׳ורי וM Sport כבסיס) כדי להביא אותה פחות או יותר לרמת האיבזור שה330e נמכרת פה המחיר הגיע ל£56k שזה כ255 אלף ש״ח.

אגב, בדקתי לגבי יבוא אישי של 330e לאחר שראיתי פרסום במחיר נמוך משמעותית מהיבואן, אבל לאחר שהוספתי את התוספות והבאתי אותה לאותה רמת איבזור הפרשי המחירים כבר לא היו אטרקטיביים מספיק כדי לשכנע אותי, אבל אולי הסיפור עם ה5 שונה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
בהנחה שהמספרים שפורסמו בכתבה ב"אוטו" אתמול נכונים, אז לעניות דעתי 530e מתומחרת ברמה (ישראלית) מעניינית ביותר, בהתחשב ברמות האבזור - 420K לדגם ה"כניסה" (אם אפשר לכנות אותו כך) ו-450K לרמת הגימור הגבוהה.

.

כבר יש מפרטים?

פורסם
כבר יש מפרטים?

מתוך הכתבה:

"ה-530e תגיע בשתי רמות גימור: הראשונה, 'ספורט', תעלה 420,000 שקלים ותכלול חישוקי "18, תאורת לד, בקרת אקלים מפוצלת, גג נפתח, סגירת וואקום לדלתות, עור, תפעול חשמלי לכיוון המושבים, ומערך ה-I-DRIVE עם מסך מגע בגודל "10.25.

רמת 'אקסלוסיב' (450,000 שקלים) תוסיף חישוקי "19, מושבים שונים, המפתח החכם החדש של ב.מ.וו, מערכת שמע משופרת (הרמן קרדון), חניה אוטומטית ומצלמות היקפיות.

בצד הבטיחותי תכלול רמת האבזור ספורט התרעה על סטייה מנתיב ותנועה צולבת מאחור, ניטור שטחים מתים ובלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל. האקסלוסיב תוסיף בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון סטייה מנתיב, התרעה על תנועה צולבת מלפנים ומניעת תאונת צד.

ה-530e צפויה, כאמור, להגיע לארץ לקראת תחילת הקיץ."

הכתבה :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-34622-%D7%91-%D7%9E-%D7%95%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A6%D7%A2-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99.aspx

פורסם (נערך)

ההיברידיות לא שוות לרכישה בייבוא אישי, בדיוק בגלל מה שרוברט סיפר.

ברגע שמאבזרים את הרכב עם כל מה שמגיע במפרט הישראלי, הרכישה בייבוא אישי הופכת ללא כדאית.

צריך גם לזכור שבייבוא אישי האחריות היא שנתיים (וגם מאבדים כמה חודשים מהאחריות עד שהרכב באמת עולה על הכביש בארץ) ולרכבים שנקנו בארץ יש 3 שנים אחריות.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תמיד תזכרו שאחרי 3-4 שנים הערך שלהן יורד דרסטית ואז המחירים הרבה יותר אטרקטיביים. חומר למחשבה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...