Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 1.6 ידנית מודל 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חושב לקנות את הדגם הנ״ל עם ה-105 סוסונים.

עשיתי עליו חיפוש, כאן ובפורום של מועדון אלפא בארץ, אבל רוב המידע התייחס למודלים של שנת 2002.

אשמח לשמוע ביקורות בעד ונגד הרכב, ואולי גם על עלות הטיפולים השנתית.

התקציב השנתי לטיפולים נטו עומד על 5-6 אלף שח. זה מספיק?

וגם, מה במיוחד לבדוק לפני הקנייה? מה יכול להיות מצב של רכב כזה ב190 אלף ק״מ?

תודה :)

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

מצב הרכב תלוי בבעלים הקודמים. יכול פהיות כמו חדש, ויכול להיות זבל, כל מקרה לגופו. חוץ משינויי עיצוב, הרכב נשאר זהה. ככה מה שתקף ל2002, תקף גם לרכב הזה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אוקיי תודה!

ומה חשוב לבדוק לפני הקנייה? אני יודע שטיימינג, המסכים בלוח מחוונים ואם התרמוסטט תקין. יש עוד?

פורסם

היי בדקתי את הדגם משנת 2006 אבל הרגשות די מעורבים, זה כאילו ציפיתי ליותר.

האוטו עומד לפני טיפול 10,000 ונדרש בקרוב (לא אמר מתי) להחליף את הבולמים האחוריים. יש כמה מכות קטנות (זניח בשבילי), הפס העליון בגריל המשולש שבקדמת הרכב נפל והודבק בחזרה (אמר שזו בעיה ברכבים האלה), הרכב זקוק לצביעה מחדש לפחות בגג, יש רעשים וויברציות בהילוך הראשון והשני כשמתקדמים על חצי קלאץ׳ ומה שהכי הפריע לי זה שיש מן תחושה כזאת של מכה או ״בום!״ בהאצה מהמקום ובמעבר להילוך השני, כאילו שהוא זורק קלאץ׳ ומצמיד את דוושת הגז לרצפה. יש לי ידע בסיסי במכונאות אבל אני לא מצליח להבין מה גורם לזה. לדעתו ככה זה כל האיטלקיות. עד כמה זה נכון?

בגדול אני כן מתלהב מה147 אבל אחרי הרכב הראשון שיצא לבדוק ההתלהבות מעט ירדה, מעט.

המחירון כמעט 20,000 אם אני לא טועה והוא דורש 16,000.

להתמקח אתו על 14,000?

בנתיים אני אנסה לבדוק עוד כמה רכבים כדי שיהיה לי מה להשוות, הבעיה שרוב המשומשות למכירה הן מ2002..

פורסם

נשמע כמו רכב קצת מוזנח.

מצד שני ב14 אלף לא הייתי מצפה ליותר מדי.

אתב תצטרך להשקיע פה כמה אלפים על מנת להביא את הרכב למצב שתהנה ממנו. קח את זה בחשבון.

למה דווקא 147?

פורסם
נשמע כמו רכב קצת מוזנח.

מצד שני ב14 אלף לא הייתי מצפה ליותר מדי.

אתב תצטרך להשקיע פה כמה אלפים על מנת להביא את הרכב למצב שתהנה ממנו. קח את זה בחשבון.

למה דווקא 147?

מצאתי אותה במקרה ביד2 ואחרי מחקר קצר עליה התלהבתי. רציתי רכב עד 20 אלף שיהיה מעט ספורטיבי ויחסית חדש. עם עלויות טיפולים לא בשמיים.

יש עוד אופציות דומות בשנתונים שבין 2002-2006 עם קילומטראז׳ סביר?

פורסם
206 XS למשל.

במה היא מתעלה על ה147? שמעתי דברים רעים על הרכב הזה (זאת אומרת על האנשים שהחזיקו כזה ולא טיפלו בו כראוי).

אבל מה לדעתכם יכולה להיות ה״מכה״ הזאת מעמידה לנסיעה?

פורסם
יש לאלפא שראית הסטוריית טיפולים מתועדת ? (לפחות בשנים האחרונות)

אם כן - היכן טופלה ?

כן, ממה שראיתי זה מ2010 אבל יכול להיות שיש גם קבלות מ2006 פשוט התמקדתי יותר בטיפולים ובמחיר שלהם..

היא טופלה בשנתיים שהיא בבעלותו באוטואיטליה.

פורסם

הרעידות בחצי קלאץ' מסמנות על מייסב לחץ שנמצא בסוף חייו, אם הוא נוסע ככה כבר זמן מסוים, אז כנראה צריך יהיה להחליף גם את המצמד עצמו (גם ככה צריך להוריד אותו מהרכב). מוזר מה שאתה מתאר, כשמאיצים מהמקום, אולי תושבת תיבת ההילוכים? בכל אופן, אף רכב, לא איטלקי, צרפתי, אנגלי וכד', לא מגיע עם בעיות "ככה זה אצלם". הכל אמור לעבוד בצורה תקינה, אם לא, אז יש תקלה. בקשר לצבע שלו. לפי מה ששמתי לב, כשבארץ לא שומרים עליו, אז אחרי 10 שנים הצבע נראה איך שהוא נראה. 14 אלף נשמע סביר ביותר עבור רכב כזה, רק נשמע שהוא ידרוש השקעה כספית כדי להביא אותה למצב שבו היא אמורה להיות. הייתי ממליץ לגשת למוסך מתמחה לבדיקה, ואז לקבל הצעת מחיר על הדברים האקוטיים ושם כבר להחליט אם זה מתאים לך. רק קח בחשבון, שכל רכב ממודלים כאלה ידרוש השקעה כזאת או אחרת

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...