Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 1.6 ידנית מודל 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם אני יכול להישמע משוחד, אבל לדעתי ה 206 תהיה תמורה טובה יותר לכסף, בייחוד אם האלפא שראית מוזנחת שכל פעם תצטרך לתקן משהו אחר ואף פעם לא תיסע מושלם כמו שאתה מחפש ( אלא אם תשקיע אלפים רבים ). יש לך תקציב מוגבל. אחזקה של 206xs היא זולה בהרבה וזמינות החלפים טובה בהרבה.

אני מוכר כזו אם אתה מעוניין לראות אחת במציאות ולקבל פרופורציות.

פורסם

להיפך, האלפא שראיתי דווקא לא הייתה מוזנחת. פשוט חיפשתי בכוח מה לא טוב וחלק מהדברים זה מה שכבר כתבתי לפני כן.

מעניין אותי למה רוב דגמי 147 הם מ2002? כמעט ולא ראיתי דגמים מ2003 ואילך.

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

ב2002 היא הוצאה במחיר הגיוני, אחרי זה איפשהו באמצע שנות ה2000 היבואן התחיל להתפרע עם המחיר, אני זוכר שה166 מתוחת הפנים נמכרה בלא פחות מ450,000 ש"ח:shock:

כחבילה, ה147 היא רכב הרבה יותר טוב ומודרני מה206. אני לא יודע בקשר למחירי החלפים, אבל ה147 פשוטה לטיפול, זאת לא פרארי 360 או למבורגיני מורצ'יאלגו, לא צריך להגזים. החלק היחיד ב147 שהוא "מיותר", אז גם הוא לא קיים ב1.6 105 כ"ס(הוריאטור).

האם 5000 ש"ח זה סכום סביר או לא, רק אתה יודע, אין לי כדור בדולח כדי להציץ לך בחשבון בנק. תלוי עד כמה אתה אוהב את הרכב ותלוי מה מצבו האמיתי. לפי מה שרשמת, ברכב יש מספר בעיות, צריך לקבל הצעת מחיר במוסך שאתה סומך עליו, ומשם להתקדם. בכל אופן, צריך לקחת בחשבון שזאת לא סובארו DL, שלא דורשת שום טיפול ואחזקה, וב190,000. ק"מ מן הסתם יצוצו בעיות בלאי פה ושם, זה נורמלי והגיוני.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...