Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם SWAG לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הבת קבלה רשיון לא מזמן ולבטח את הרכב שלי לנהג/ת חדש זה סכום אסטרונומי. בינתיים משתמש בביטוח ל-5 ימים ומחדש כל פעם. בקרוב זה יגמר.

אז למה רכב עם SWAG? כי מגיע לה, כי חשבתי שאסדר לה ביטוח על הרכב שלי, כי אני רוצה שגם אשתי תרצה ותהנה לנהוג על הרכב (ותעזוב קצת את שלי).

SWAG ברכבים - שכל אחד יפרש איך שהוא רוצה.

התקציב - 40K בערך.

מה חשוב:

רכב במימדים קטנים בינוניים.

אמין יחסית - שלא יבלה את מרבית זמנו במוסך

אוטומטי

בטיחות אקטיבית ופסיבית

שהביטוח עליו לא קורע את הכיס.

על מה חשבתי:

206/207CC גג קשיח

ניסאן מיקרה עם גג קשיח חשמלי

ג'יפ סיקס מפונפן, SWAG רציני, אבל ידני ולא בטיחותי. כנראה זול לבטח כרכב אספנות.

מיני ONE משנתון יחסית מוקדם.

עוד הצעות והערות על הרשימה יתקבלו בברכה.

תודה וט"ו בשבט שמח.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט 500 - הרכב האולטימטיבי לבחורה צעירה בעלת חוש לעיצוב ואופנה. חסכונית מאוד ב 1.2 , מאובזרת למדי ב1.4 לאונג'.

אפשר למצוא אפילו 1.2 עם גג נפתח ( מקדם מכירות חזק מאוד לבחורה צעירה שתוכל לקחת את כל ה"יפות" איתה...

בהצלחה

פורסם

הבעיה שהגיר הרובוטי ב-500 לא מציג אמינות גבוהה במיוחד וגם לא כולם מתלהבים מאופי הפעולה שלו. זה משהו שהייתי מרתיע אותי בתור קונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוא נלך על ה worst case senario . הגיר הזה דורש תיקון על 60-90 אלף קמ. וכשזה קורה - זה עולה 2500 שח. כמה זמן הוא יחזיק את הרכב? 3 שנים? אם היא תיסע 20 אלף בשנה ( שזה המון ) זה ידרוש טיפול אחד כזה. בסופו של דבר - זה לא מה שאמור למנוע ממך לרכוש את הרכב. זו חבילה טובה, בטיחותית ואופנתית.

פורסם

אולי כזה?

http://yad2.co.il/s/c/q7poei

או כזה?

http://yad2.co.il/s/c/uxhpru

מג'ימני הייתי נמנע, בטיחות קטסטרופלית, הנעה אחורית, רכב קצר עם מרכז כובד גבוה - ממש לא לנהג חדש. מקווה שהסיקס היה בדיחה...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לורנס - בדקת כמה יעלה לך לבטח את הרכב הנוסף בביטוח מקיף+חובה, לעומת הרחבת הביטוחים ברכב הקיים?

איני יודע במה אתה נוהג, אבל סביר מאד שהתחשיב הכולל של החזקת רכב נוסף (ירידת ערך + רישוי + ביטוח + טיפולים) יהיה גבוה משמעותית מהדלתא בביטוח של הרכב הקיים. אז אם השיקול הוא כלכלי, כנראה שאין הצדקה לרכישת רכב נוסף. אם השיקול הוא רצון (ויכולת) להחזיק כזה - מדובר בסיפור שונה לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוא נלך על ה worst case senario . הגיר הזה דורש תיקון על 60-90 אלף קמ. וכשזה קורה - זה עולה 2500 שח. כמה זמן הוא יחזיק את הרכב? 3 שנים? אם היא תיסע 20 אלף בשנה ( שזה המון ) זה ידרוש טיפול אחד כזה. בסופו של דבר - זה לא מה שאמור למנוע ממך לרכוש את הרכב. זו חבילה טובה, בטיחותית ואופנתית.

"קצת" יותר מ-2500₪, במקרה אני מנהל את הקבוצה של ה500 בפייסבוק, המחירים לתיקוני גיר רובוטי הם קצת (הרבה) יותר יקרים מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ג'ימיני!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שכחת לכתוב "בשום פנים ואופן לא" לפני ה"ג'מני".

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
שכחת לכתוב "בשום פנים ואופן לא" לפני ה"ג'מני".

לא, לא שכחתי. ואל תכניס לי מילים לפה. במיוחד כאלה שעובדות רק בדמיון שלך.

פורסם
לא, לא שכחתי. ואל תכניס לי מילים לפה. במיוחד כאלה שעובדות רק בדמיון שלך.

אל תתרגז, זו צורת דיבור. פות"ש רוצה לקנות לבת שלו, נהגת חדשה ובלתי מנוסה, רכב בדגש בטיחות אקטיבית ופאסיבית. אני מת על הג'מני (יוצא איתו לשטח פעם בשבועיים בעונה) וזה לגמרי לא עונה על הדרישות האלה. זה רכב עם התנהגות ספציפית שצריך לדעת איך לנהוג וקל לעשות איתו טעויות. נכון שפות"ש כתב גם "סיקס" ברשימה אבל במחשבה שניה זה עוד פחות רכב שהוא רוצה לראות את הבת שלו חוזרת בו מבילוי.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

SWAG= Secretly We Are Gays

אז אתה צריך לחפש או 500 או מיאטה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אל תתרגז, זו צורת דיבור. פות"ש רוצה לקנות לבת שלו, נהגת חדשה ובלתי מנוסה, רכב בדגש בטיחות אקטיבית ופאסיבית. אני מת על הג'מני (יוצא איתו לשטח פעם בשבועיים בעונה) וזה לגמרי לא עונה על הדרישות האלה. זה רכב עם התנהגות ספציפית שצריך לדעת איך לנהוג וקל לעשות איתו טעויות. נכון שפות"ש כתב גם "סיקס" ברשימה אבל במחשבה שניה זה עוד פחות רכב שהוא רוצה לראות את הבת שלו חוזרת בו מבילוי.

עם כל רכב קל לעשות טעויות. הוא מדבר על סיקס אספנות, והבטיחות של הג'ימיני היא הבעיה שלך?

ג'ימיני סטנדרטי, בנהיגה נורמלית, יתנהג מאוד דומה לפרייבט, ואין שום בעיה גם לנהגים לא מנוסים לנהוג בו.

• תוכן חדש...