Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם SWAG לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל רכב קל לעשות טעויות. הוא מדבר על סיקס אספנות, והבטיחות של הג'ימיני היא הבעיה שלך?

ג'ימיני סטנדרטי, בנהיגה נורמלית, יתנהג מאוד דומה לפרייבט, ואין שום בעיה גם לנהגים לא מנוסים לנהוג בו.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

ג'ימני הוא רכב נפלא, כשיורדים איתו לשטח.

כשלא, הוא ממש לא מוצלח:

א. הוא לא עבר מבחן ריסוק רשמי, אבל בוא נסכים שבטיחות פאסיבית של רכב שתוכנן בשנות התשעים בלי מחשבה על בטיחות כמעט בכלל תהיה כנראה מאוד גרועה.

ב. הוא חלש להחריד (במיוחד באוטומט), אז גם להאיץ כדי להחלץ ממשהו היא משימה בלתי אפשרית

ג. ובכל זאת, בתמרון חירום על כביש רטוב הוא עלול להיות בעייתי

ד. מעבר לכל זה, הוא מאוד מעניש (יחסית לרכבים מודרניים) בכל אספקט בערך (נוחות, רעש, כח, אבזור, מרווח).

אז לדעתי, אלא אם יש רצון לרדת מהכביש, שלל החסרונות הנ"ל, ובייחוד הבטיחות, ובייחוד הפאסיבית, ממש לא מצדיקים רכישה שלו. ח"ח אתה נקלע לאיזושהיא תאונה בינונית עד קשה, אפילו לא באשמתך - הסיכוי לצאת ממנה בחיים עם ג'ימני קטן משמעותית מאשר עם רכב מודרני.

אני, אישית, אם הייתי מחפש פוזה הייתי מתפשר על שימושיות, אולי על אמינות. ויתור כזה מהותי על בטיחות, לנהגת חדשה, נשמע לי שיקול לא נכון.

וכמו שכבר כתבתי - מאוד מקווה שהסיקס היה בדיחה. מעבר לבטיחות, זה רכב צבאי, לא לילדה בת 18.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכמו שכבר כתבתי - מאוד מקווה שהסיקס היה בדיחה. מעבר לבטיחות, זה רכב צבאי, לא לילדה בת 18.

לילדים בני 18 זה טוב ולילדות לא? :lol:

בכל אופן, צריך לקחת בחשבון שלרכב אספנות יש שעות שאסור לנסוע בהן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם כל הכבוד ל500 הייתי גם בודק את הפולו, שאולי לא באותה רמה של ׳שיק׳ אבל תציע יותר רכב באריזה מודרניצ.

פורסם

הסיקס כמובן לא נשקל ברצינות.

ג'ימיני - לא

פולו - אין לא שום ייחוד, אם פולו, אז כבר יש הרבה אחרים.

לא נתתם לי הערות על המיקרה הפתוחה או ה 206/7cc ואיך המיני ONE הפשוטה?

ולמי ששאל, ההפרש בביטוח הוא כ- 12K בשנה עם ובלי נהג חדש. בגדול, 1000 ש"ח לחודש זה כנראה פחות מעוד רכב בבית. אבל אם ניקח בחשבון (טפו טפו) תאונה אחת בשנה, ההשתתפות העצמית היא 3,500 ואח"כ הפרמיה תעלה עוד. ואז החישוב משתנה.

והאמת, שווה לי לשלם כדי שנשות הבית ינהגו פחות על הרכב שלי :-)

פורסם

כיוון או תיקון מנגנון הגג ב206 או במיקרה עלולים להיות הוצאה גבוהה יחסית למחיר הרכב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם מטרתך היא להוציא מינימום ולקבל מקסימום - קח פיקנטו בליסינג פרטי - תעלה לך 1700 ש"ח לחודש כולל ביטוח לנהג צעיר, טיפולים ואגרת רישוי - לא כולל דלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה ZVIT, נתת לי רעיון להוזלת הביטוח. אבל אפשר לקחת פיקנטו ספורט או פיאט 500 בתנאים האלה? הפיקנטו הפשוטה לא תעבור את בנות הבית לצערי..

פורסם

פיקנטו ספורט אני בספק, פיאט 500 - נראה שאפשר.

בדוק בחברות הליסינג השונות (ההצעה שאני הבאתי היא מכאן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא נתתם לי הערות על המיקרה הפתוחה או ה 206/7ccואיך המיני ONE הפשוטה?

206CC בשנים האלה סובלות מאוד מנזילות מים מהגג.

207CC - לא בטוח שנכנסת לתקציב.

מיני ONE - מגניבה אבל יקרה מאוד כך שבשביל המראה תצתרך לרדת כמה שנים טובות בשנתון (וככל הנראה בהתאם גם באמינות).

DS3 - נשמעת כפתרון מעולה אבל לקחת בחשבון שבשנתונים הרלוונטים יש בעיית אמינות ידועה במנוע הפיג'ו-ב.מ.וו שלה.

מיקרה CC - בהצלחה במציאת אחת מארבע וחצי המכוניות שנמכרו בישראל.

ולמי ששאל, ההפרש בביטוח הוא כ- 12K בשנה עם ובלי נהג חדש.

מבין את כל הסיבות שפרטת אבל קח בחשבון שהפרש בלבד של 12K ש"ח בביטוח זה מופרך על גבול ה"כולם להרים ידיים, זה שוד".

רכבים נוספים עם איזהשהוא "קטע" יכול להיות דיהטסו טריוס ואלפא מיטו

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, זאת ההצעה הזולה. יש גם הזויות מחברות ידועות. לא נעים לי לצרף תמונת מסך אבל הציעו לי גם תוספת של 67,000 לשנה. כן, כן, מעל 70K ביטוח לכולם. עניתי להם "אפשר בשלושה תשלומים?" :-)

• תוכן חדש...