Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחרונה יש לי רעשים בנסיעה , יש לי חשש שיש לי נזילה מהבקקס ( בורה 2001 )

מישהו יכול להסביר לי איך אני בודק

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין ברכב הנעה קדמית כדוגמת הבורה דיפרנציאל נפרד בסרן האחורי (כי אין סרן אחורי=בק אקס בכלל).

אם הרעשים מאחור יותר סביר שמדובר במיסבי גלגל או בוקסות כלשהן במתלה האחורי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ובהנחה שהוא התכוון לבק אקס הקדמי :D ,

מצורפות הוראות מאוטודאטה - חיישן הספידומטר הוא בעצם המדיד של הדיפרנציאל:

44514.png

Stay Dirty

פורסם

אין בק אקס קידמי....יש אקס קידמי....משמע ציריות קידמיות ואני לא בטוח שבדגם הנ"ל יש דיפרנציאל קידמי.אולי מייסב מרעיש לך.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

דיפרנציאל יש וחייב להיות בכל רכב שנוסע על הכביש

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הכוונה שלי היתה סליחה אם לא הייתי ברור שלא מחייב שבדגם הזה דיפרנציאל בנפרד מהתיבת הילוכים הוא לא אמר אם הדגם ידני או אוטומט.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם

אכן התכוונתי לבקקס קידמי

הרכב אוטומט

יש תמונה קצת יותר ברורה איפה החיישן ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...