Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף הונדה סיוויק 2006/7, טויוטה קורולה 2007/8 או מיצובישי 2010/11

המכנה משותף של כולם שזה בסביבות אותו המחיר (30,000)

פורסם

המיצובישי לא פחות אמינה, להיפך.

לטויוטה 2008 יש הרבה מה ללמוד בתחום האמינות...

אישית, הייתי בוחר במיצובישי בלי לחשוב פעמיים. אין לשתיים האחרות שום יתרון על פניה מלבד סחירות (שוב, לא כולל קורולה רובוטית).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אישית, הייתי בוחר במיצובישי בלי לחשוב פעמיים. אין לשתיים האחרות שום יתרון על פניה מלבד סחירות (שוב, לא כולל קורולה רובוטית).

תודה רבה

פורסם

מיצובישי לנסר 1.8 או סיוויק 2007 דור חדש בלבד, מנוע 1.8 וגיר אוט' 5 הילוכים.

קורולה 2007 זה עדיין הדגם הישן ו 2008 זה הדגם החדש עם גיר רובוטי שרבים לא אוהבים.

פורסם

מוזר שקניית רכב באותו המחיר אך ב 3-4 שנים יותר ותיק נתפסת כיתרון

פורסם

שנת ייצור זה לא הכל, צריך להסתכל על הרכב עצמו גם, אפילו שמדובר באותה קטגוריה.

לסיוויק יש סביבת נהג מעוצבת ופחות שגרתית, מנוע 1.8 עם 140 כ"ס, גיר 5 הילוכים. המפרט הזה לא היה בגדול באף משפחתית יפנית או קוריאנית אחרת ב 2006-2007, בנוסף יש לה אמינות ושמירת ערך טובים.

לכן זה לא מופרך לשלם על על סיוויק ישנה יותר בכמה שנים את אותו המחיר, במיוחד אם משווים אותה ללנסר 1.5 עם גיר 4 הילוכים (יש גם דגם כזה, פותח השירשור לא ציין האם מדובר בלנסר 1.5 או 1.8).

פורסם

לנסר 1.5 מגיע עם גיר פלנטרי 4 הילוכים - היתרונות שלה מלבד אמינות תהיה גם צריכת דלק שפויה לרכב משפחתי - מנסיון, מחזיק אחת כזאת - צריכת הדלק היא בממוצע 1:11.5 הרכב נוסע כמעט לחלוטין בתוך העיר אך ללא פקקים.

החסרונות - חלשה מאוד, בידוד רעשים לא טוב, נוחות סבירה ולא יותר - בעיניי מעייפת לנסיעות ארוכות.

לנסר 1.8 - מגיעה עם גיר רציף עד כמה שזכור לי עם שישה יחסי העברה, סחיבה עדיפה בהרבה מה1.8 וגם מתלים אחוריים טובים יותר - נהגתי על אחת שכזו מספר פעמים.

היתרונות הן שהרכב משמעותית נוח יותר מדגם ה1.5 בטח ובטח שלנהיגות ארוכות.

החסרון העיקרי - צריכת דלק שהיא כבר על גבול הממוצע ממוצע-מינוס.

הסיוויק - כמו שציינו מעליי - אתה מקבל כאן "יותר רכב" כמעט בכל מובן וגם בתחושה של סלון "מתקדם" יותר וממה שידוע לי הסיוויק היא דווקא זו שתיתן את צריכת הדלק הטובה יותר מכל המועמדות כאן.

המינוס העיקרי - תא מטען קטן יותר לעומת המתחרות ורצוי לבדוק עלויות חלפים וטיפולים - לדעתי היא תהיה קצת יותר יקרה לתחזוקה אבל בפער זעיר.

הקורולות -

היתה לי את ה2007 והיתה במשפחה (אבא) את ה2008

ה2007 היא מכונית משפחתית טובה מאוד אבל לעומת כל הדורות של הקורולה - זו הפחות חסכונית מכולן וצריכת הדלק היתה 1:10

תא מטען גדול יחסית, נוחה ודי שקטה, מנוע חזק ותיבת הילוכים פלנטרית עם פעולה חלקה במיוחד - טויטה פאר אקסלנס.

אמינות מופלגת ואחזקה שפויה (שלי היתה בליסינג אבל היו לי הרבה קורולות והן לא שונות בזה האחת מהשניה).

ה2008 - גיר רובוטי חד מצמד זה עקב האכילס שלה כל השאר באמת תענוג

הרכב מרווח גם בפנים שלו וגם תא מטען גדול, מנוע חזק וחסכוני עם צריכת דלק 1:12, תא הנוסעים נעים לשהיה עם הנדסת אנוש טובה - דווקא אהבתי את הרכב למעט מספר מקרים בהם התיבה הרובוטית הזו היא פשוט בלתי נסבלת והם -

חניה בשיפוע, כניסה ויציאה מכיכר בשיפוע - הגיר פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמו.

לאחר העדכון לגיר המצב השתפר פלאים אבל עדיין בשני המצבים שציינתי מעלה זה היה פשוט מתסכל.

היתרון - אתה יכול להתווכח ולהוריד במחירון שלה די בקלות - זו קורולה שקשה מאוד להפטר ממנה במידה וקנית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קורולה 2007 מקבילה לסיוויק שהייתה בשנים 2001-2006 ולמיצוביש לנסר קלאסיק 1.6 2004-2008, לא לדורות החדשים של הדגמים הנ"ל שהוזכרו כאן.

פורסם

אני ממליץ על סיוויק 2007.

ברשותי סיוויק 2006 צורה חדשה שרכשתי לפני חודש ,אני ממש מרוצה.הרכב נוח,חזק מאד ,חסכוני(בנסיעה רגועה של 95% עירוני 1:12), מרווח ,וכל העיצוב הפנימי והחיצוני לא שגרתי ומוסיף לחווית הנהיגה.

אם תמצא אחת שמורה רק תרוויח

המחיר קצת יותר גבוה מהמתחרות באותם שנים ,אבל לדעתי שווה את זה

• תוכן חדש...