Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לדעתי זה נראה כמו משהו נקודתי שפגע בצמיג. אם התופעה הזו הייתה מתרחשת בכל ארבעת הצמיגים ולאורך כל היקפם אז ניתן להצביע על כשל בייצור, אבל כמו שזה נראה כרגע נראה שזה סתם ביש מזל מאיזה חתיכת ברזל שנפלה על הכביש, נסיעה בדרך כורכר או כל מפגע אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם חברים סליחה על האיחור בתגובה.

הצמיגים דגם הנקוק kinergy eco תאריך ייצור שבוע 49 ב14, שוב הרכב אצלי מאז הוא חדש ואין לי מסלול בעייתי וגם לא זכור לי שנסעתי איתו על חצץ.

לגבי התמונות בטעות תמונה אחת העליתיx3 אבל בגדול המצב של הצמיגים רע.

אני לא חושב שהמקרה אצלי הוא מקרה בודד כי גם ברכב הקודם הצמיגים התקלפו, בנוסף מצאתי פה שרשור של i35 שגם החליפו בה צמיגים אחרי 20,000 קמ בדיוק כמו אצלי!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני לא מבין, חוץ ממה שצילמת יש עוד הרבה חתכים בצמיגים? זה בכל היקפם?

אתה יכול לגשת למוסך ולבקש בדיקה במסגרת האחריות. אולי הם יראו משהו שאנחנו לא רואים או יודעים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוב הסוליה בשני הקדמיים מלאה בחתכים כמו בתמונה עם החתכים הקטנים יחסית..

אנסה לבדוק עם יונדאי, למרות שקשה לי להאמין שבתייחסו לבעיה ברצינות

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

למרות שמדובר בצמיגים שהגיעו עם הרכב מהמפעל, שווה לבדוק מול היבואן של הנקוק בארץ (פנה לנציג טיירקלאב בפורום), אולי יש ביכולתו לעזור או לפחות לספק מידע בנידון.

פורסם

לי הייתה יונדאי ולוסטר 2012 שהגיעה עם צמיגי NEXEN (שזו חברת בת של הנקוק) ואותו סיפור בדיוק, בסוף החלפתי את 4 הצמיגים לחדשים, לחבר מהעבודה עם ולוסטר 2013, אותו סיפור בדיוק

פורסם

:shock: יותר מידי אנשים עם אותה בעיה, ריח של תביעה?! או הפעלת אחריות לבעלי רכבים עם צמיגי הנקוק מסויימים?!

נראה שהסולייה נקרעת עקב אי-יכולת להתמודד עם מומנט:?:shock:

אני יעשה סיבוב ליראות אם רכבי חברה שיש להם הנקוק סובלים מבעיה דומה(למרות לא נראה לי שקצין הרכב היה מאפשר זאת)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי יונדאי I35 2012

אותו סיפור ורק בגלגלים קדמיים!

מישהו כבר קיבל תשובה למה זה קורה?

יש מצב שנגיש תביעה ייצוגית?

פורסם

ולמה שקצין הרכב לא יאפשר זאת?

גם אני נתקלתי בתופעה הזאת , מעבר לזאת משום מה דגמי יונדאי מגיעים לארץ עם כיוון פרונט לא תקין .

• ספונסר פורום
פורסם

אני רואה את הסימנים של התלישה האלו בהרבה רכבים והרבה מותגי צמיגים, זה קורה רק בסרן המניע ( הנעה קדמית-אז בקדמיים) ובדרך כלל ברכבים שנוסעים מידי פעם בדרכים לא סלולות כמו שבילי גישה, דרכי קק"ל וכו..

אורן

• תוכן חדש...