Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.מעוניין לקנות לבית מערכת אזעקה השולחת סמסים ומתקשרת לניידים שהוגדרו מראש בעת פריצה.המערכת תומכת בסים דור שני (gsm) בלבד.מה מומלץ לקנות?רוצה להימנע ככל האפשר מתשלום חודשי.האם סים במסלולי "פרהפייד" כלשהם יצלח למשימה ?האם היתרה בסים שכזה לא נמחקת מידי פעם ללא שימוש? אשמח לתובנות ,הערות והארות.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

סים ללא דמי שימוש זה דבר נדיר. יש רק למי ששמר תכנית מלפני שנים רבות פעילה. היתה לי תכנית כזו בסלקום TDMA והם סרבו לתת לי לעבור ל GSM מבלי לשנות את התנאים. אז שמרתי את המכשיר "חי" כמה שנים, מחובר מדי פעם למטען (בטריה מתה מזמן) ואחת לכמה זמן מחובר לרשת. הסבלנות השתלמה, וכשהם לבסוף סגרו את ה TDMA הם נאלצו לתת ללקוחות שנותרו SIM ל GSM וגם מכשיר מתאים.

:turn-l:
פורסם

אם הכוונה ב"PSTN" הוא למערכת הטלפונים הקוית הרי שתוכל להתחבר לטלון הקוי שלך בלי עלויות מעבר לעלות ההתקנה. החסרו ן- תקבל שיחות אוטומטיות אך לא SMS.

לגבי סים - כמובן שעל סים מודרני תומך לאחור ב-GSM. עליך רק לודא כי המערכת שתרכוש תומכת בתדרי הסלולר בארץ.

כיון שמדובר בשיחות והודעות טקסט תכנית פריפייד תעשה את העבודה. אם מדובר ב-data הסיפור קמת יותר מורכב.

ד"א - יש לי בפרטנר תכנית שעולה 10 ש"ח לחודש ונותנת 140 דקות\הודעות וגם חבילה קטנה של דאטא. להוט מובייל יש תוכנית דומה ונדמה לי שיש להם ג תוכנית ללא דמי מנוי חודשיים כלל. לגבי שאר הספקים - איני יודע, אבל שיחה קצוה (או לא כל כך קצרה) למוקד המכירות תבהיר את העניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, אם המכשיר תומך רק ברשתות דור 2 רד מזה.

סלקום ופרטנר בתהליך צמצום הפעילות של רשתות אלו ולא מן הנמנע שהן יסגרו אותן בזמן הלא רחוק.

במסגרת העבודה אנחנו רוכשים מודמים סלולרים אנלוגיים (דור 2) עבור תחנות ניטור, לצורך העברת כמויות קטנות של נתונים ברשת של פרטנר. לפני כחודשיים הודיע לנו ספק המודמים (שסיפק גם את כרטיסי הסים עם קו פעיל עליהם) שפרטנר וסלקום לא מוכנים יותר לספק כרטיסי סים דור 2.

בנוסף, בשנה האחרונה אנחנו נתקלים יותר ויותר בבעיות תקשורת של ציוד שמשדר ברשתות האלו. זאת אומרת שאין תקשורת עם ציוד שנמצא בשטח למשך פרקי זמן שונים (מספר ימים).

בקיצור, אני לא הייתי סומך יותר מידי על מערכת חשובה שתוציא לי הודעה מרשת דור 2. אולי עכשיו הכל יעבוד אבל אי אפשר לדעת מתי הרשת תעלם באזור שלך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

דור שני יש לך עדיין בסלקום/פרטנר.

אתה יכול לקחת סים של פרטנר, והוא יעבוד לך במכשיר דור שני בלי בעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סים לדור 3 או 4 עדיין יעבוד בטלפון מדור 2, יש תאימות אחורה, אבל:

אתה צריך לברר שהתדרים שהמכשיר שאתה קונה תומך, נתמכים ברשת הסלולרית שנתנה לך את הסים.

כמו שכתבו לך רשתות דור 2 הן עולם הולך ונעלם

פורסם

אני מתעסק בטכנולוגיות במקום העבודה וברור לי שדור 2 הולך ונעלם.השאלה היא האם ישנה מערכת אזעקה שכזו במחיר סביר,שתמוכת דור שלישי ומעלה.מחיר סביר בעיניי זה עד 150 דולר ,מצאתי כבר ב300 דולר.

פורסם

השאלה היא מה טוב במערכת הזעקה שלא יכולה להזעיק כשצריך?

לפעמים הזול עולה ביוקר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לא חוסכים במערכת אזעקה,קנה מערכת טובה,מהארץ עם שירות ואחריות,יעלה כמה שקלים יותר מ 300 דולר,אבל יתן מענה בזמן אמת

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לא חוסכים במערכת אזעקה,קנה מערכת טובה,מהארץ עם שירות ואחריות,יעלה כמה שקלים יותר מ 300 דולר,אבל יתן מענה בזמן אמת

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

עדיין מעוניין לחסוך.זה יותר גאדגט מאשר צורך אמיתי.ולא מעניין אותי בכלל שירות ואחריות.הכל אני מתקן לבד ולומד לבד,זה חלק מהאתגר.

פורסם

אין שום בעיה לקבל מפרטנר סים שני לרכב. זה עולה כ-15 ש"ח לחודש.

יש לי מכשירי אלקטל קבועים בשתי מכוניות, אחד מלפני כ-6 חודשים והאחר מלפני כחודשיים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...