Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה הבדלים כבר יש שם? הפער עומד כיום, אחרי פיחות מסויים בשווי היורו מול הדולר, על כ-13K דולר...

ראשית, המחירים באירופה גבוהים מלכתחילה מאלו שבארצות הברית. שנית, ההבדלים מוחשיים אבל בהחלט לא מצדיקים את ההפרש.

האברט האמריקאית היא 70 אחוז מהארופאית וב20 אחוז מהמחיר. על האברט האמריקאית מוסיפים $2000 דולר וזה בהחלט שווה את ההפרש.

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי הרגשה שנראה לא מעט פיאט 124 ביבוא אישי בשנים הקרובות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האברט האמריקאית היא 70 אחוז מהארופאית וב20 אחוז מהמחיר.

אני מבין שמטימתיקה בסיסית קשה לאנשים מסויימים. אבל ראוי לפחות לבדוק את מה שכותבים במבחן ההיגיון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אני מבין שמטימתיקה בסיסית קשה לאנשים מסויימים. אבל ראוי לפחות לבדוק את מה שכותבים במבחן ההיגיון.

למה ככה? למה בהתנשאות?

הכוונה שלי היתה לא במחיר הכללי של הרכב, אלא בהפרש התוספת במחיר של האברט לעומת הדגם מתחתיו באירופה ובארצות הברית במקביל.

פורסם
ראשית, המחירים באירופה גבוהים מלכתחילה מאלו שבארצות הברית. שנית, ההבדלים מוחשיים אבל בהחלט לא מצדיקים את ההפרש.

האברט האמריקאית היא 70 אחוז מהארופאית וב20 אחוז מהמחיר. על האברט האמריקאית מוסיפים $2000 דולר וזה בהחלט שווה את ההפרש.

70 אחוז? לא 68 או 75?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
70 אחוז? לא 68 או 75?

אני באמת מאד סקרן איך אתה היית כותב את זה? לא עשיתי חשבון, זו הערכה גסה מאחר והמחירים בארצות הברית משתנים ממקום למקום ומעת לעת.

אין לי בעיה שתסתלבט, אני לוקח את החיים בקלות, אבל מעניין את אתה היית מנסח את מה שכתבתי למעלה.

פורסם

במחיר הזה, עם כל הכבוד לשלדה של המיאטה, כבר עדיף לחובבי האיטלקיות לרכוש ג'וליה בסיסית וב50k שיקבלו כעודף לשפר אותה (למרות שגם כך בקו ישר הביצועים של הג'וליה עדיפים, אפילו כסטוק).

לדעתי, אם כבר, אז גרסה ידנית של האבארט ובמחיר שפוי יותר, נשמעת הרבה יותר הגיונית.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מה הקשר לגוליה? האבארט רכב עם גג נפתח והגוליה מכונית 4 דלתות עם גג קשיח.

איך זה שאף אחד לא התייחס לגג שנפתח ידנית, במיוחד ברכב כל כך יקר? פשוט עצוב.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

בתור מי שמתנייד כרגע (זמנית) במוסטנג GT עם גג חשמלי - הייתי מאוד (מאוד!) שמח להחליף את זה בקיפול ידני.

בלי קשר לאקסטרה מערכת שיכולה להתקלקל, עלות ומשקל - זה איטי ולא נוח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
במחיר הזה, עם כל הכבוד לשלדה של המיאטה, כבר עדיף לחובבי האיטלקיות לרכוש ג'וליה בסיסית וב50k שיקבלו כעודף לשפר אותה (למרות שגם כך בקו ישר הביצועים של הג'וליה עדיפים, אפילו כסטוק).

בא נראה, משפחתית חמימה מול רודסטר יעודי ...כן, ואללה, צודק, השוואה סופר רלוונטית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
70 אחוז? לא 68 או 75?

אני באמת מאד סקרן איך אתה היית כותב את זה? לא עשיתי חשבון, זו הערכה גסה מאחר והמחירים בארצות הברית משתנים ממקום למקום ומעת לעת.

אין לי בעיה שתסתלבט, אני לוקח את החיים בקלות, אבל מעניין איך אתה היית מנסח את מה שכתבתי למעלה.

פורסם

במילה אחת על התמחור - חבל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש רכבים שמוכרים מותגים, ויש מותגים שמוכרים רכבים.

אבארט' הוא מותג שהפך מושך בארץ, בזכות ולא בחסד, ובעיקר בגלל היחס ותשומת הלב לאחר הקנייה.

אני בטוח שההקצאות ימכרו יפה בארץ, יש מספיק פריקים של הדבר שיסכימו לקנות את הרכב גם במחיר ההתחלתי הגבוה שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...