Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא סומך על המנהיג העליון אתה בטח פשיסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להשתמש במילים בהתאם למשמעות שלהן זה כל כך 2015. 

היום אתה יכול להגיד שאתה אוהב את היטלר ושהוא צדק, ובאותו משפט לקרוא לצה"ל נאצים שעושים רצח עם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טראמפ שלח מכתב מיוחד לנשיא שיחנון את ביבי.

איזה אהבה יש בניהם, מלחיץ לדעת כמה אנחנו הולכים לשלם עליה אחרי כל מה שכבר שילמנו.

פורסם

חשבתי שהתיקים קרסו והנאשם רק מחכה בכליון עיניים להציג את האמת בבית המשפט.

ברית העבריינים של טראמפ וביבי, זה עסק מפחיד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שאלה לאמריקאים מבנינו (בעיקר @Liviurזמין פה לדעתי), לפי החוק, המחבל ממדני יכול באמת לעצור את ביבי?

מה קורה אם שוטר ניו יורקי שם עליו אזיקים, טראמפ שולח את הצבא למבצע חילוץ? השוטר יסרב פקודה?

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי החוק, המחבל ממדני יכול באמת לעצור את ביבי?

מה קורה אם שוטר ניו יורקי שם עליו אזיקים, טראמפ שולח את הצבא למבצע חילוץ? השוטר יסרב פקודה?

הוא לא - ושוטר שיקשיב לדבר כזה - יסיים בכלא בעצמו ויפוטר וזה יגמר בתקרית דיפלומטית בסדר גודל שלא נראה אי פעם.

יש עניינים של חסינות דיפלומטית בין המדינות + החלטות ברמה הפדרלית.

בגדול לממדני ישירות אין שום סמכות להורות על דבר כזה.

paper tiger כמו שנקרא - ויפה שהזמינו את ביבי בערך לעשות סיבוב דאווין על חשבון ממדני אחרי העניסה שלו לתפקיד - מה שאני לא אתפלא אם יקרה בפועל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממדאני הבטיח הרים שאין לו שום יכולת לממש. לדעתי אם רכבת ההייפ לא תעצר הוא ירוץ למושל תחת התירוץ של ״רציתי להביא לכם הכל אבל החברה באלבני לא נתנו לי״

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

האיש מדבר גבוהה גבוהה, אבל יגלה שהתפקיד שלו הוא לא לעצור את נתניהו אלא, כמו שאמר פעם רראש עיריית חיפה, לנהל את הביוב. האיש נראה נפוח לפחות כמו ביבי, ויגלה שמרכז העסקים של העולם קצת יותר מורכב מכפר בניגריה עם מועצת זקנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 שעות, פינדר כתב:

חשבתי שהתיקים קרסו והנאשם רק מחכה בכליון עיניים להציג את האמת בבית המשפט.

ברית העבריינים של טראמפ וביבי, זה עסק מפחיד.

במחשבה שניה זה נראה כאילו טראמפ מטריל אותו. הרי עבור ביבי זה לא כ"כ מועיל לתדמית כל הסיפור הזה. לא מול הבייס ובטח לא מול המתנגדים.

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

מה עם defound the police?

פורסם
לפני 15 שעות, Liviur כתב:

הוא לא - ושוטר שיקשיב לדבר כזה - יסיים בכלא בעצמו ויפוטר וזה יגמר בתקרית דיפלומטית בסדר גודל שלא נראה אי פעם.

יש עניינים של חסינות דיפלומטית בין המדינות + החלטות ברמה הפדרלית.

בגדול לממדני ישירות אין שום סמכות להורות על דבר כזה.

paper tiger כמו שנקרא - ויפה שהזמינו את ביבי בערך לעשות סיבוב דאווין על חשבון ממדני אחרי העניסה שלו לתפקיד - מה שאני לא אתפלא אם יקרה בפועל.

זהו, אני שם בצד את הקטע של החסינות וכל זה, מדבר על האירועים בפועל. האם שוטר שמקבל את ההוראה הזאת צריך להגיד "היישר קודקוד" ולתת לו להתעסק עם טראמפ או שזה משהו שיתעלמו בצורה מוחלטת מההוראה.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

מה עם defound the police?

עכשיו הוא הבוס אז השוטרים בסדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שהשוטר עצמו יהיה בסדר, מי שיחטוף הוא זה שנתן את הפקודה.

חוץ מזה הבן אדם הבטיח אוכל מסובסד, דיור זול, פחות שעות עבודה ותחבורה ציבורית בחינם, מה אכפת לו גם להבטיח מעצר של ראש ממשלה לא פופולרי בשביל הבחירות?

האמת אני מאד מקווה שביבי לא יטוס לשם כי לא משנה מה יקרה, זה יועיל לו. אם לא יעצרו אותו הפופולריות שלו תעלה כי הוא מטריל את ממדני. אם כן יעצרו אותו וזה יהפוך לביזיון בינלאומי, הפופולריות שלו תרקיע שחקים.

פורסם (נערך)

לפי ההבטחות נראה שממדאני הוא הנציג של ש״ס בניו יורק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...