Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

רעה

אם השתמשת בנבוט, מה יש להתפלא אם עוד בעלי נבוטים מחליטים לעשות בו שימוש?

מקווה שמספיק מהייצור בטאיוון הספיק לעשות הגירה (כולל אנשי מפתח) לפני שסין תלאים את האי בכוח.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צריך להשתמש בנבוט מדי פעם כדי להזכיר לכולם על קיומו. הכל עניין של מינון.

בוא נראה מה סין תעשה, בינתיים הם מתנהלים כמו האירנים. הרבה איומים ותמונות ai מפחידות. אבל לא מעבר.

הציוד הצבאי הסיני לא נבדק באף מלחמה עדיין, לא?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נבדק בעימות מקומי בין פקיסטן להודו, הדיווחים כל כך מקוטעים וסותרים שהדאטה חסר תועלת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

נתניהו טס לפגישה עם טראמפ, וכמה ימים אחרי זה נשיא ונצואלה נחטף.

בסוף עוד יתגלה שזה מהלך של ביבי, שנועד להפחיד את נשיא המדינה הרצוג.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אנחנו ניסינו למנוע את זה. הרי מדורו יהודי והמבצע נדחה פעמיים בגלל מזג האוויר, וידוע שהיהודים שולטים במזג האוויר.

פורסם

לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

באותה הזכות שרוסיה פלשה לאוקראינה

אוקיי, אבל רוסיה חטפה על זה סנקציות והחרמה בינלאומית, אז גם לארהב מגיע?

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

גם אז תהיה באבל?

גם עכשיו אני לא באבל. לא אכפת לי ממדורו בכלל בכלל. גם לא מהאזרחים בונצואלה.

לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

Why not both?

כי זה חירטוט על הדרך? זה התירוץ שמביאים פה אחרי הנעשה.

אגב, לגבי  ההלאמה של התשתיות האמריקאיות? זה קרה ממש לאחרונה? למה לא עשו כלום עד אז? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, David32 כתב:

אוקיי, אבל רוסיה חטפה על זה סנקציות והחרמה בינלאומית, אז גם לארהב מגיע?

אין דבר כזה "מגיע" או "לא מגיע".

העולם לא עובד ככה.

מה שמשנה זה אם זה אפשרי או לא - ארה"ב זה לא רוסיה. אני רוצה לראות את המנהיג האמיץ שיכריז על סנקציות או חרם בינלאומי על ארה"ב (לא מדבר על מדינות כמו איראן או צפון קוריאה), בטח כשיש אחד כמו טראמפ על ההגה.

ובוא, סנקציות על רוסיה?   האירופאים המשיכו לקנות גז רוסי, למרות ה"חרם". זה בסוף הכל אינטרסים. לא צדק, לא מוסר, לא מגיע או לא מגיע.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

בסוף עוד יתגלה שזה מהלך של ביבי, שנועד להפחיד את נשיא המדינה הרצוג.

בובת לבובו מספיקה בשביל להפחיד את הרצוג

• מצחיק 1
פורסם

הוכחה שגם באמריקה כולם חרטטנים - המפלגה הדמוקרטית שתוקפת את טראמפ הציבה פרס 25 מיליון דולר על מדורו.

הכל פוזיציה. שישלמו לטראמפ.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, David32 כתב:

התירוץ

יש מצב. אבל זה משנה? איך זה שונה, במהות, מהתנהלות עבר?

ברמה הטקטית המצב היום שונה לגמרי לעומת העבר הלא רחוק. היום, מעצמה עם מספיק אמצעים, יכולה להחשיך עיר בירה של מדינה ריבונית ולחטוף את המנהיג שלה מהמיטה שלו תוך מספר שעות.

העקרונות הם אותם עקרונות. רק האמצעים השתנו. 

אם הרוסים היו יכולים, היו מבצעים אותו דבר לזלנסקי, אותו דבר ישראל עם חמינאי - להבדיל אלפי הבדלות 

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 14 דקות, Gosser1860 כתב:

איך זה שונה, במהות, מהתנהלות עבר?

אז זהו, שזה לא. רק שזה בפנים עכשיו.

לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

אותו דבר ישראל עם חמינאי - להבדיל אלפי הבדלות 

אני לא חושב שזאת דוגמא טובה עכשיו. יש קונפליקט אקטיבי, לא מומצא, עם הצהרות של הצד השני על רצון להשמיד את ישראל. 

ועדיין אני לא בטוח שאני חושב שלהוריד את חמינאי יעזור, ולא יודע עד כמה התערבות ע"י התססה טובה, במיוחד כי בסופו של דבר ההתערבויות האלה לא תמיד נגמרות בטוב.

לפני 18 דקות, Gosser1860 כתב:

אם הרוסים היו יכולים, היו מבצעים אותו דבר לזלנסקי

אולי בתחילת המלחמה. עכשיו זה רק יהרוס להם.

אבל גם אם הם היו עושים את זה בפברואר 2022 אני בטוח שאף אחד לא היה רושם שזה סבבה, ועדיין היו מגנים אותם ומטילים סנקציות. וגם אז היו אנשים באוקראינה שהיו שמחים, וכפי שאנחנו רואים גם הצמרת של זלנסקי מושחתת מוות. ועדיין, אני בטוח ב 1000% שאף אחד מהמגיבים פה ששמחים על מדורו לא היו שמחים על זלנסקי. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי מה לעשות שזלנסקי עם כל השחיתות שלו עדיין לא רע ברמה של מדורו?

הוא הוביל קרטל שהבריח סמים לרוסיה? השתמש בצבא ובכל התשתיות של המדינה שלו כדי לסחור בסמים? הרעיל את המתחרים שלו? זייף בחירות? הכניס אנשים לכלא בלי משפט? אמר למשטרה לדרוס מפגינים? הרס את הכלכלה של המדינה שלו לרמה שאנשים אין מה לאכול? אין מה להשוות בכלל.

אנשים שמחים כי רודן חרא שעשה הרבה רע אבסולוטי נפל. זה קודם כל, לפני כל המשמעויות הגיאו פוליטיות של זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
בתאריך 3.1.2026 בשעה 10:13, David32 כתב:

מה "נו באמת"?

חטף מנהיג מדינה? חטף. 

באיזו זכות? בשום זכות. 

כול השאר לא מעניין. 

העולם הפך למקום טוב יותר? אפס השפעה מעבר לזה שהבדיחה עם החצי אמת לגבי ארהב הפכה לאמת.

לא בא להצדיק את טראמפ,  ותאכלס מפחיד מה שקורה עכשיו.

מחר הוא יכול להתהפך ולעשות את אותו דבר בישראל, או שעכשיו נתן לגיטימציה למנהיג מדינה אחרת לעשות את זה.. פוטין כבר חוגג על זה.

אבל ממידע שאספתי מאנשים קצת יותר ייציבים נפשית, ההצדקות הן כאלה:

לפי גמיני לפחות, מדורו לא היה מזוהה רשמית בתור מנהיג נבחר על ידי רוב מדינות המערב.

נגד מדורו היה צו מעצר בארצות הברית משנת 2020.

מדורו בתור ה"מנהיג גנב(הלאים) נכסים אמריקאים ללא שום תמורה לעסקים, ולכן ניתן להגיד שיש לו חובות של מיליארדים שעליהם הוא ראוי לעמוד למשפט בארה"ב. 

אז למרות איך שטראמפ מציג את הדברים בתקשורת, יש מצב שיש לארה"ב הצדקה חוקית למהלך (בדומה למבצעים ,שלפי מקורות זרים, ישראל ביצעה במדינות אחרות) .

פורסם
לפני 4 שעות, yaba כתב:

מחר הוא יכול להתהפך ולעשות את אותו דבר בישראל, או שעכשיו נתן לגיטימציה למנהיג מדינה אחרת לעשות את זה.. פוטין כבר חוגג על זה.

למה אתה חושב שפוטין צריך לגיטימציה מטראמפ?!

אתה באמת חושב שמה שמונע ממנו לנקוט צעד זה איך זה ייתפס דיפלומטית/מוסרית?

לגבי "יתהפך על ישראל", זה אם אתה חושב שטראמפ הוא קריזיונר שסוגר חשבונות לפי איך שהוא קם בבוקר, ולא כך הוא.

וונצואלה היא עניין אסטרטגי, מהותי, לא עניין של "קמתי בבוקר והתחשק לי להכות".

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...