Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אני מרחם על האירנים המסכנים בטוויטר שחושבים שישראל בכל זאת תתקוף אם טראמפ יתקפל וילך להסכם.

אין מה להשוות מה שיהיה פה ביוני לטילים שכבר התרגלנו אליהם.

כל פעם אומרים את זה.

טיל זה טיל וכשהוא פוגע זה לא נעים אבל לא מתכוון להפסיק לחיות מעכשיו.

כשהם יהיו בדרך ניכנס לממד ואו שנצא או שלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 28.1.2026 בשעה 14:20, פינדר כתב:

הbbc והפרוגרס העלו פוסט ליום השואה הבין לאומי, בלי להזכיר את המילים גרמניה, נאצים ויהודים.

image.thumb.png.bd5f5aad09246f6ef66fcd507450d7e1.png

חיים שלי ואנס כפרה עליו

תראה כמה פצצות הביא בשבילך מהדוד סאם

העיקר תמשיך ללכלך על מי שמגן עלייך

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה במלחמה הנוכחית? מרגיש לי קלאוזביצי לחלוטין. הרי גם אם ישאר מגרש חניה מטהרן, הם עדיין יעמדו בסוף עליו עם דגל וישירו שהם ניצחו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככל הנראה המטרה לעודד את האנשים לצאת לרחוב ולהפיל את המשטר.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הצלחנו להפיל משטר ברצועת אדמה צרה שכתשנו במשך שנתיים. הציפייה שהתקפה מהאוויר תפיל משטר מאורגן במדינה ענקית היא ריאלית כמו הפנטזיות על הרביירה בעזה.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, garicho כתב:

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה במלחמה הנוכחית? מרגיש לי קלאוזביצי לחלוטין. הרי גם אם ישאר מגרש חניה מטהרן, הם עדיין יעמדו בסוף עליו עם דגל וישירו שהם ניצחו.

זה מצחיק שלא משנה מה יעשו, כל הזמן אנשים יקטרו או ישאלו "אבל למה".

אותם אנשים שסיפרו לנו ש"הסכם גרעין" עם איראן יעיל איכשהו.

לשאלתך - זה לא משנה מה הם ישירו, משנה מה יש להם בארסנל.

אני רק יכול להניח שהמטרות הן פגיעה במערך הטילים, פגיעה נוספת בפרויקט הגרעין, פגיעה במשטר ואף ניסיון להפיל אותו.

איראן בנתה כאן טבעת חנק סביב ישראל, שפגענו ברובה בצורה מוחצת במהלך השנתיים האחרונות. כעת צריך לטפל גם בראש הנחש.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

לא הצלחנו להפיל משטר ברצועת אדמה צרה שכתשנו במשך שנתיים.

קשקוש מוחלט. כרגיל.

אין "משטר" של חמאס בעזה, לא רק בגלל שישראל שולטת במעל למחצית משטח הרצועה, אלא כי חמאס מתנהל מקסימום ככח שיטור/ממשל מקומי, אין יותר חמאס ככח שלטון מוחלט בעזה.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

הציפייה שהתקפה מהאוויר תפיל משטר מאורגן במדינה ענקית היא ריאלית כמו הפנטזיות על הרביירה בעזה.

יש הבדל בין הפלשתינים, שרובם תומכי חמאס, גם בגדה אגב, לבין איראן והמצב הפוליטי/חברתי שם.

וקשקוש מוחלט 2 - דווקא בגלל שזאת מדינה ענקית, ולא שטח קטן כמו עזה, למשטר הרבה יותר קשה להתמודד בצורה ריכוזית.

וגם אם המשטר לא יפול, כל פגיעה משמעותית בו וביכולות שלו, היא מבורכת, לישראל ולעולם המערבי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

קשקוש מוחלט. כרגיל.

שאני אשלוף פה את הציטוטים שלך על תוכנית טראמפ והריביירה?

במקומך לא הייתי מדבר על קשקושים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
בתאריך 9.5.2025 בשעה 12:29, gadik6 כתב:

הימור שלי?   תקיפה באיראן תוך שנה

בבקשה.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

שאני אשלוף פה את הציטוטים שלך על תוכנית טראמפ והריביירה?

במקומך לא הייתי מדבר על קשקושים.

בינתיים, התחזיות שלי הרבה יותר קרובות למציאות מאשר הקשקושים שלך או של ברגמן.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

זה מצחיק שלא משנה מה יעשו, כל הזמן אנשים יקטרו או ישאלו "אבל למה".

אותם אנשים שסיפרו לנו ש"הסכם גרעין" עם איראן יעיל איכשהו.

לשאלתך - זה לא משנה מה הם ישירו, משנה מה יש להם בארסנל.

אני רק יכול להניח שהמטרות הן פגיעה במערך הטילים, פגיעה נוספת בפרויקט הגרעין, פגיעה במשטר ואף ניסיון להפיל אותו.

איראן בנתה כאן טבעת חנק סביב ישראל, שפגענו ברובה בצורה מוחצת במהלך השנתיים האחרונות. כעת צריך לטפל גם בראש הנחש.

האם השאלה ״אבל למה?״ היא לא לגיטימית בעיניך? בעיניי זאת שאלה מאוד חשובה. מה המטרה של המלחמה הזאת? לפגוע באיראנים בצורה כזאת שהם יעשו מהפכה? לא רואה את זה קורה.

הם רצחו 30000 איש ברחובות לפני חודש. מה שאומר שממש לא מעניין אותם האזרחים שלהם. ובכלל, למלחמות בהן תוקפים אותך יש נטיה לאנשים לתמוך יותר בשלטון.

לדעתי, להבדיל מיוני 25, היציאה למבצע הזה היא טעות. אבל ימים יגידו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

לא הצלחנו להפיל משטר ברצועת אדמה צרה שכתשנו במשך שנתיים. הציפייה שהתקפה מהאוויר תפיל משטר מאורגן במדינה ענקית היא ריאלית כמו הפנטזיות על הרביירה בעזה.

תקיפה מהאויר אמורה לעודד את המתנגדים למשטר לפעול על הקרקע.

אין מה להשוות למצב בעזה.

או שהכל הצגה שוב ובעוד כמה ימים יחתמו הסכם חדש.

בכל אופן כמה אנשים הרוויחו יפה מההימור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, garicho כתב:

האם השאלה ״אבל למה?״ היא לא לגיטימית בעיניך? בעיניי זאת שאלה מאוד חשובה. מה המטרה של המלחמה הזאת? לפגוע באיראנים בצורה כזאת שהם יעשו מהפכה? לא רואה את זה קורה.

נסיון להשמיד כל מיני ציודים שקשורים לתכנית הגרעין, לא? סוג של תחזוקה מונעת שכזו? גם מתקשה להבין את זה במדויק

פורסם
לפני 55 דקות, garicho כתב:

הם רצחו 30000 איש ברחובות לפני חודש. מה שאומר שממש לא מעניין אותם האזרחים שלהם. ובכלל, למלחמות בהן תוקפים אותך יש נטיה לאנשים לתמוך יותר בשלטון.

לדעתי, להבדיל מיוני 25, היציאה למבצע הזה היא טעות. אבל ימים יגידו.

זה קל לרצוח 30 אלף כשיש לך מקלעים וטנקים, קצת יותר קשה כשעל פי ההערכות בארץ ישראל פגעה בהמון בכירי ממשל, חמינאי נמלט, אולי הנשיא שלהם מת, עשרות/בכירי משמרות המהפכה חוסלו , כנראה הרבה ברחו, ומטוסים טסים בשמי טהרן.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

נחזור לפה כשהמלחמה הזו תסתיים ונבדוק מי שולט באיראן.

גם אם ישימו שם מחר את חאבייר מיליי כנשיא, וכולם יצעקו ברחובות איך הם אוהבים אותנו ויניפו דגלי ישראל, אתם תמצאו על מה לקטר.

או תספרו למה נתניהו וטראמפ עשו את זה ממניעים "לא נכונים", ואיך עכשיו כלכלת ישראל הולכת להידפק כי תהיה תחרות על ייצור שטיחים פרסיים.

כמו אלו שמתלוננים למה "העירו" אותם בשבת ב-8 בבוקר. הרי עדיף היה "להתעורר" כשכבר עפים טילים מאיראן. בקיצור בכיינים מקצועיים.

• אהבתי 3

• תוכן חדש...