Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, hans כתב:

הברוך הדמוגרפי הוא תולדה של הברוך הרוחני/מוסרי/חברתי. צריך קודם כול לחזור להוליד בני תרבות ולגדל משפחות עם איזה מצפן מוסרי. גם יפתור את בעיית ההגירה וגם יפתור את טרלולי ההרס העצמי בסגנון queers for palestine. בעצם הרחקתי לכת. אפשר להתחיל מילדים וזהו...

מסכים איתך.

אני לא אומר שהמצב שם דובדבנים, ואני לא אומר שהמצב שם בעוד שנתיים יהיה איזה שיפור משמעותי ביחס להיום. אני רק אומר שיש איזה 160-170 מדינות בעולם במצב פחות מזהיר מאירופה אז נראה קצת יומרני להספיד אותם. 

ברוך רוחני/מוסרי/חברתי הוא הרבה פחות חקוק בסלע מגיאוגרפיה מחורבנת, מאנאלפבתיות, משכנים מעפנים שחזקים הרבה יותר ממך…

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

לפחות זו המערבית, בהחלט גמורה.

שטויות נחמדות שאוהבים להציג. לא אומר שאין בעיות, אבל "גמורה" זאת הגזמה מופרחת לגמרי.

בפרט אחרי שאיראן טווחה בבסיסים שלהם כאילו זה לא מצדיק תגובה נחרצת.

זה בינתיים רק אנגליה, שבהחלט מתנהגת בשנים האחרונות כמו פח אשמה. טווחה זאת גם מילה גדולה. 

מצד שני, הם מראש לא רצו להתערב בזה. אז אפשר להבין אותם.

ולהגן על בעלי בריתם

שזה מי בדיוק? ארהב שבשנה האחרונה פעם אחר פעם הראתה איך היא לא בעלת ברית? או לישראל?

וכמובן שוב אותו הציטוט:

שאיראן טווחה בבסיסים שלהם

מי שכן חטף המון אלה המפרציות, שעדיין לא הצטרפו, וחטפו אחושרמוטה (בטח בהשוואה לאנגליה). אז אולי הערבים הם ה"גמורים" אם זה איך שאנחנו שופטים...

לפני 43 דקות, garicho כתב:

הסיבה היא שדעת הקהל הכללית במדינה פחות מאמינה ברעיון שהמדינה צריכה להגן על האינטרסים של עצמה.

או אולי, כי אנשים לא רואים בארה"ב כשותפה על מלא כמו פעם, וכי איראן לא עשתה להם כלום. אין ניהול אקטיבי של אינטרסים של מדינות באיחוד, פון דר ליין וקיה קאלס הן פח אשפה מהלך, פון דר ליין מצד אחד הורסת ומהצד השני קיה לא עושה שום דבר טוב, או הגיוני - בקיצור פח אשפה אסטוני ממדינה "לוחמנית" עם ארבע וחצי חיילים שמאוד חשים את עצמם כי הם בנאטו. 

לפני 40 דקות, Gosser1860 כתב:

גז טבעי (שאירופה צורכת המון ממנו)

איפה הגז של פוטין.... לפחות החורף מתחיל להיגמר, קיבלתי חשבונות על ינואר אללה איסטור. 

לפני 36 דקות, hans כתב:

צריך קודם כול לחזור להוליד בני תרבות ולגדל משפחות עם איזה מצפן מוסרי

גם החילונים בארץ? כי גם הם מתחת ל 2 אם אני לא טועה. 

לאור זה שהמהגרים שבאו רק עולים כסף, לא כול כך ברורה לי הטענה בהקשר לילודה. ליטרלי אם מעיפים מהולנד את כול המהגרים מה shit hole countries - המדינה רק מרוויחה כסף. לא חירטוט שלי - מחקר שפורסם לפני שנה~. מהגרים לבנים אשכנזים חילונים כמוני רק מכניסים למדינה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אם אירופה גמורה עם 6% מוסלמים מה סה אומר עלינו עם 22%?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

שטויות נחמדות שאוהבים להציג. לא אומר שאין בעיות, אבל "גמורה" זאת הגזמה מופרחת לגמרי.

אולי לא דייקתי. כמובן שאירופה המערבית לא תהפוך למדינת עולם שלישית מחרותיים. הכוונה שתרד מגדולתה בתור מעצמה (כלכלית, צבאית וכו'). בהמשך הדרך (עוד עשרות שנים) כן, גמורה במלוא מובן המילה אם לא תעשה שינויי עומק באינטגרציה של מהגרים ממדינות נחשלות, גידול אוכלוסייה מקומית וכו'.

זה בינתיים רק אנגליה, שבהחלט מתנהגת בשנים האחרונות כמו פח אשמה. טווחה זאת גם מילה גדולה. 

מצד שני, הם מראש לא רצו להתערב בזה. אז אפשר להבין אותם.

גם בסיס של צרפת אאל"ט קיבל בראש. בדקתי, בסיס אל-סלאם - בסיס אמירתי המארח קבע כוחות צרפתיים.

טווחה זו לא מילה גדולה, לא צריך לנרמל כטב"מים וטילים בליסטיים. 

הם אולי לא רוצים להתערב, אבל לא בטוח שזה באינטרסים שלהם לא לבחור צד באופן חד משמעי.

שזה מי בדיוק? ארהב שבשנה האחרונה פעם אחר פעם הראתה איך היא לא בעלת ברית? או לישראל?

כל אלו וגם חלק מהמפרציות.

גם החילונים בארץ? כי גם הם מתחת ל 2 אם אני לא טועה. 

אם אני זוכר נכון מעל 2.3 או 2.4 ובשנים האחרונות מתקרב ל-3 מלמטה

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

אם אני זוכר נכון מעל 2.3 או 2.4 ובשנים האחרונות מתקרב ל-3 מלמטה

חילוניות מתחת ל 2 לפי הלמס. כמה שיותר מתרחקים מהדת - יולדים פחות.

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

הם לא מונעים מאיתנו לחסל את המנהיגים של הציר האיראני, חלקם אפילו מסייעים.

ברגע שה22 אחוז האלה יצביעו במלואם למפלגות שמסייעות לציבור הערבי ןלא למפלגות פלסטיניות יהיה בסדר, אנחנו בדרך לזה לדעתי. לא בבחירות הקרובןת אבל כן בהמשך.

אני גם לא מאמין שיש רק 6 אחוז באירופה, בסופו של דבר כשמגיעה סירה מתנפחת לחופי ספרש אף אחד לא רושם אותם.

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

הם לא מונעים מאיתנו לחסל את המנהיגים של הציר האיראני, חלקם אפילו מסייעים.

ברגע שה22 אחוז האלה יצביעו במלואם למפלגות שמסייעות לציבור הערבי ןלא למפלגות פלסטיניות יהיה בסדר, אנחנו בדרך לזה לדעתי. לא בבחירות הקרובןת אבל כן בהמשך.

אני גם לא מאמין שיש רק 6 אחוז באירופה, בסופו של דבר כשמגיעה סירה מתנפחת לחופי ספרש אף אחד לא רושם אותם.

קודם כל רושמים אותם.

שנית גם שם לא כל ה 6% נגד התרבות המערבית ושלישית מה שמונע מאירופה להתערב זה לא האחסלם אלא שעושים להם את העבודה אז למה למות סתם?

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל רושמים אותם.

שנית גם שם לא כל ה 6% נגד התרבות המערבית ושלישית מה שמונע מאירופה להתערב זה לא האחסלם אלא שעושים להם את העבודה אז למה למות סתם?

אתה חושב שכשמגיעים מסתננים על סירת גומי שעוצרת בחוף ים ו30 אנשים דופקים ממנה ספרינט מישהו מהם עוצר להחתים דרכון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יקבלו קיצבה מארגון הפשע התורן שיעסיק אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו יובל אתה חי בסרט רע תסלח לי. אין לך שמץ על מה אתה מדבר. 

כן, יש רישום מלא של כולם, יש סטטיסטיקה של כולם, אפשר לראות לפי התפלגות האוכלוסייה אילו שכונות (ותת שכונות) טובות ואילו לא, כי הכול רשום. 

לא תירשם? לא תקבל עזרה בכלום ותגלה שבתור בור שעובד איפשהו שחור אתה לא תסתדר.

אז לא, הם רצים למרכז הקליטה כי נחמדים אליהם. הם אולי מתנהגים פח (כי הם פח) במרכז הקליטה ואחריו, אבל כולםםםםםם הולכים להירשם. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

תשמע אתה לא באירוע

אני לא יודע מה אתה מכיר באירופה אבל הם לא מגיעים כדי להיות הומלסים אלא כדי לקבל קצבה.

הסירות מגיעות לאדמת אירופה ומשם הם מנשיכים באין מפריע למדינות שבהן יש תנאי פליטות טובים (גרמניה היא הקיצונית שבהן).

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Night Driver כתב:

הבת שלי משרתת שם. יש היתקלויות וירי על בסיס יומי.

"שם". איפה זה שם, צפון הרצועה, עוטף רפיח, מרכז הרצועה?   יש הבדלים בין "שם" לבין "שם".

אבל כל זה לא סותר את מה שכתבתי - צה"ל מחזיק בשטח וממשיך בפעילויות סיכול ולחימה יום יום, בדיוק כמו ביהודה ושומרון, גם שם יש היתקלויות וירי על בסיס יומי.

רקטות לא יורים, אין איום על ישובי העוטף, חמאס לא קיים כ"צבא", בדיוק כמו ביהודה ושומרון.

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

אם בריטניה וצרפת לא מגיבות להתקפה עליהן מצד איראן כי יש להם מוסלמים במדינה, צריך להתייחס אליהן בתור האיום הבא שיופנה אלינו.

זה כמו הבדיחה שרצה בימים האחרונים:

מדינות מוסלמיות שתומכות בתקיפת ישראל באיראן - איחוד האמירויות, סעודיה, כווית, בחריין.

מדינות מוסלמיות שמתנגדות לתקיפת ישראל באיראן - צרפת, אנגליה.

רגע, יש לי עוד אחת:

נתניהו מתקשר למקרון אחרי התקיפה, ואומר שהוא צריך ממנו עזרה.

מקרון כועס וצועק על נתניהו שאין מצב שהוא עוזר לו לתקוף באיראן.

נתניהו מצחקק ואומר "לא, לא הבנת אותי, אני רוצה שתלמד את האיראנים איך להיכנע".

לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

זה נגיד קשקוש שרץ פה כבר הרבה זמן, ומהווה חוסר הבנה משווע של הסיטואציה.

תבדוק מה אחוז ה"אירופאיים" במדינות השונות מתחת לגיל 18 נגיד, ואז תבדוק מה אחוז המוסלמים מתחת לגיל 18, ולאחר מכן תשווה גם ילודה פר אוכלוסיה. ברגע שמסתכלים על זה, ומבינים שהמסתננים לא רק הרבה יותר צעירים, אלא גם מביאים הרבה יותר ילדים, מבינים שהמצב באירופה לא מזהיר, אם מסתכלים קדימה 20-30 שנה.

בישראל המצב דווקא הפוך - האוכלוסיה היהודית, שמהווה כרגע כ-74%, צפויה להוות 78% ב-2040 (כלומר יותר יהודים כאחוז מהאוכלוסיה).

המוסלמים, אגב, זה כ-18% כרגע, לא 22%.

דבר לא פחות חשוב זה השילוב של המוסלמים במדינה, והיכולת של הרשויות ומערכות אכיפת החוק להתמודד איתם. פה אנחנו כבר יודעים מול מי אנחנו מתמודדים, באירופה הם עדיין שבויים בקונספציה ונימוסים אירופיים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

וואו יובל אתה חי בסרט רע תסלח לי. אין לך שמץ על מה אתה מדבר. 

כן, יש רישום מלא של כולם, יש סטטיסטיקה של כולם, אפשר לראות לפי התפלגות האוכלוסייה אילו שכונות (ותת שכונות) טובות ואילו לא, כי הכול רשום. 

לא תירשם? לא תקבל עזרה בכלום ותגלה שבתור בור שעובד איפשהו שחור אתה לא תסתדר.

אז לא, הם רצים למרכז הקליטה כי נחמדים אליהם. הם אולי מתנהגים פח (כי הם פח) במרכז הקליטה ואחריו, אבל כולםםםםםם הולכים להירשם. 

הם לא צריכים קצבה הם יקחו לך את האוטו וימכרו אותו.

• תוכן חדש...