Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, David32 כתב:

אני רוצה לחזור לרגע לאירופה הבוגדנית הנרקבת.

השתלשלות האירועים מכניסת טראמפ 2:

דרישה משאר נטו לעלות ל 5% - האירופאים מסכימים ועובדים על זה.

שינוי ממשל טראמפ לגבי חימושים לאוקראינה - האירופאים ממנים את זה.

טראמפ יוצא חד צדדית לבדו מההיסכם עם איראן.

טראמפ מחליט שהוא רוצה את גרינלנד.

על הדרך יורדים על כול האירופאים, מספרים שהם לא עשו כלום בשביל ארהב תוך התעלמות מאפגניסטן (ועיראק)

ארהב מנהלת לבדה שיחות לגבי הסכם עם איראן.

עכשיו מעבירים כוחות לאיזור איראן, הבריטים אומרים שהם מתנגדים לפעולה באיזור. אין תיאום עם שאר המדינות. 

ארהב וישראל תוקפות את אירופה.

"איך אירופה בוחרת בצד הלא נכון ומסרבת להצתרף ללחימה?". "זה הכול המהגרים"

אני יודע שהמשוכנעים לא ישתכנעו. ובכול זאת, בואו נשים את הדברים על טיימליין.

אתה מתכוון שטראמפ פועל בצורה מאוד רצינית מול האיום שמובילות רוסיה, סין ואיראן ואילו האירופאים פותחים רגליים?

הם מבלבלים את המוח על סנקציות על רוסיה אבל קונים מהם גז, איך זה מסתדר?

לפני 18 שעות, gadik6 כתב:

אגב טראמפ, היה אחד, מומחה בזיהוי תהליכים, שניבא מה יהיה איתנו ועם איראן, מעט לאחר ניצחון טראמפ:

Trump.jpg

איך אנשים כאלו מגיעים לתפקידי פיקוד בכירים בצבא באמת שאני לא יודע, אבל זה מסביר למה הצבא שלנו היה נראה ככה עד לאחרונה.

זמרי הקפיץ סרטון ישן שלו:

https://www.facebook.com/share/r/1MqoWf8mWA/

הם פשוט מטומטמים.

פורסם
לפני 15 שעות, hans כתב:

אני כבר לא זוכר אם זה בשרשור הזה או במקביל, אבל לגבי הצטרפות אירופה - https://www.france24.com/en/middle-east/20260303-france-deploys-fighter-jets-over-uae-to-protect-its-military-bases

לכאורה נראה שהצרפתים מזיזים איזה ראפאל או שניים לכיוון איחוד האמירויות. איך זה מועיל נגד כטבמ"ים / טילים בליסטיים השד יודע אבל יש פה מפנה היסטורי מרעיש עולמות - צרפת עשתה משהו. משהו!

יום אחד אולי אפילו נדע סוף כל סוף מה שווה המטוס הזה שהשתתף בכלום ושום דבר.

הייתי שמח שצרפת תצטרף לאיראן דווקא

ככה היא הייתה יכולה להראות לה איך נכנעים מהר

מזכיר לי את הבדיחה למה לטנק צרפתי יש 6 הילוכים רוורס והילוך אחד קדימה?

למקרה שהאויב יתקוף מאחור

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עומר :-)

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אתה מתכוון שטראמפ פועל בצורה מאוד רצינית מול האיום שמובילות רוסיה, סין ואיראן ואילו האירופאים פותחים רגליים?

הם מבלבלים את המוח על סנקציות על רוסיה אבל קונים מהם גז, איך זה מסתדר?

הם קונים בכמות קטנה, ומה שאחרים לא מספקים.

אם עדיין לא הבנת, המלחמה הזאת נוצלה לגמרי ע"י ארהב, שעכשיו אירופה קונה ממנה 25% מהגז שלה, גז יקר יותר שצריך שינוע ובלה בלה בלה. 

אירופה מאז טראמפ משלמת על כול משלוחי הנשק לאוקראינה. 

תסלחו לי, אבל אירופה עד לקטע עם גרינלנד מצצה לארצות הברית ועשתה כול מה שהיא רצתה. 

פה הוא אפילו לא ביקש או דיבר איתם. למה האירופאים חייבים משהו למחלמה (סליחה, מבצע צבאי מיוחד) שארה"ב פתחה בו, שהולך לזיין את הכיסים של כול האזרחים האירופים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

הם קונים בכמות קטנה, ומה שאחרים לא מספקים.

אם עדיין לא הבנת, המלחמה הזאת נוצלה לגמרי ע"י ארהב, שעכשיו אירופה קונה ממנה 25% מהגז שלה, גז יקר יותר שצריך שינוע ובלה בלה בלה. 

אירופה מאז טראמפ משלמת על כול משלוחי הנשק לאוקראינה. 

תסלחו לי, אבל אירופה עד לקטע עם גרינלנד מצצה לארצות הברית ועשתה כול מה שהיא רצתה. 

פה הוא אפילו לא ביקש או דיבר איתם. למה האירופאים חייבים משהו למחלמה (סליחה, מבצע צבאי מיוחד) שארה"ב פתחה בו, שהולך לזיין את הכיסים של כול האזרחים האירופים?

הסיום שלך מוכיל את מה שאמרתע עלייך ועל האירופאים לפני כמה עמודים - אתם כמונו של ה6.10.

עדיף פגיעה בכיס מלאבד את החיים.

למזלכם אנחנו נלחמים ואתם לא תצטרכו, אם זה ייגמר כמו שצריך.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיום שלך מוכיל את מה שאמרתע עלייך ועל האירופאים לפני כמה עמודים - אתם כמונו של ה6.10.

עדיף פגיעה בכיס מלאבד את החיים.

למזלכם אנחנו נלחמים ואתם לא תצטרכו, אם זה ייגמר כמו שצריך.

האירופאים לא ראו באיראן איום משמעותי עליהם. מקסימום קצת פיגועים נגד מטרות יהודיות/ישראליות על אדמתם. לא מדהים אבל גם לא נורא. אז כרגע זה בהחלט פוגע בכיס בלי שום תועלת אמיתית לעתיד.

פורסם
לפני 29 דקות, garicho כתב:

האירופאים לא ראו באיראן איום משמעותי עליהם. מקסימום קצת פיגועים נגד מטרות יהודיות/ישראליות על אדמתם. לא מדהים אבל גם לא נורא. אז כרגע זה בהחלט פוגע בכיס בלי שום תועלת אמיתית לעתיד.

גם אנחנו לא ראינו בחמאס איום משמעותי.

מה שנקרא - מ.ש.ל

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שנקרא - מ.ש.ל

מה שנקרא - מה הקשר?

האיראנים נשבעו אי פעם לחסל את אירופה ולמחוק אותה מהמפה? האיראנים יושבים להם על הגבול?

• אהבתי 1
פורסם

אולי האיראנים משגרים כול שנה שנתיים טילים על אירופה ולמודיעין האירופאי יש את התוכנית שלהם לכיבוש דרום הארץ אבל החליטו אקטיבית להתעלם ממנה. 

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

גרורות הסרטן האיסלאמי - כולל בגרסה השיעית שלו - עובדות לבד באירופה, לא צריך לשלוח שום טיל. לא הבנתם כלום כאילו? כל בוקר נמחק הקונטקסט?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גרורות של כול אוייב צריכות להיות מטופלות בלי קשר לאם זה איראן, קטאר, סין, רוסיה, צפון קוריאה או ארהב. זה לא משנה בכלל. 

בטח שזה לא אומר שצריך לרוץ להפציץ עכשיו בצד השני של העולם כי אתה נאלץ לשמור על הבטחון שלך. 

או

תתלונן למה ארהב וישראל לא משטחות את קטאר. למה לא? היא לא שולחת "גרורות סרטן איסלאמי" לישראל ולארהב? 

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם

שולחת אבל באופן מתוחכם יותר, לכן כולם נרדמו בשמירה תוך כדי איסוף דולרים.

כול כלב ביג׳י יומו

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מה שנקרא - מ.ש.ל

מי זה "לא ראינו"?
הרבה ראו בהם איום מאוד משמעותי

• אהבתי 1

עומר :-)

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

גרורות הסרטן האיסלאמי - כולל בגרסה השיעית שלו - עובדות לבד באירופה, לא צריך לשלוח שום טיל. לא הבנתם כלום כאילו? כל בוקר נמחק הקונטקסט?

עם כל הכבוד - כשמספר ישראלים שחיים באירופה אומרים לכם שאין קשר, אז אין קשר. אתם לא כאלה חכמים ואנחנו בטח לא מטומטמים או נאיביים. 

'הסרטן האיסלאמי' לא מתחיל ולא נגמר באיראן, זה סיפור הרבה יותר מורכב שלרוב האירופאים אין כרגע יכולת להבין או להעריך. אבל הם כן מבינים שטראמפ יצא לפעולה צבאית ללא תיאום ועכשיו דורש מהם לתמוך בה תו"כ נשיאה בהשלכות הכלכליות. ככה לא עובדת דיפלומטיה וכך לא בונים קואליציה בינלאומית. זה סוג של בריונות, שבישראל מתקבלת כעניין של מה בכך אבל באירופה מנוגדת לכל התרבות ודרך החיים המקומית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, ProMeR כתב:

מי זה "לא ראינו"?
הרבה ראו בהם איום מאוד משמעותי

לגמרי.

יש כאלה ששילבו את האיום בתעמולת הבחירות שלהם.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...