Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ProMeR כתב:

אם לא טראמפ לא רוצה לדעת מה היה קורה איתנו

מזל גדול שהוא הנשיא של ארהב

יש לו את היתרונות שלו והחסרונות שלו כמו לכל נשיא אחר. פשוט צריך לדעת לעבוד עם מי שמולך.

אני גם לא מתרגש מההתבטאויות של האריס כי כאופוזיציה לא עולה כסף לדבר והיא חייבת לבדל את עצמה.

במבחן התוצאה ביידן היה איתנו על מלא והציל אותנו פשוטו כמשמעו. רוב הסיכויים שטראמפ היה עושה את אותו הדבר כשכל אחד מהם עושה בסגנון שלו.

בשורה התחתונה אנחנו לא בוחרים לא את האויבים שלנו ולא את השותפים שלנו ואנחנו יודעים להסתדר עם כולם כי הם רוצים אותנו פה כנקודה שלם ואנחנו יודעים למנף את זה לטובתינו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם עם עזה וגם עם לבנון הוא סיים עבורנו. השאלה גם איך.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

עם טראמפ יש פוטנציאל שהכל היה נגמר בחצי מהזמן.

גם עם ׳רק לא ביבי׳.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, SlowRide כתב:

ביידן עיכב משלוח נשק בודד, וזה הדבר היחיד שחלק פה זוכרים ממנו.

זה לא "משלוח נשק בודד", אלא זה משלוח של סוגי נשק מאוד ספציפיים, וניתן לומר משמעותיים.

למשל:

https://www.ynet.co.il/news/article/hjkg0nwg0

ולהשוואה, ממשל טראמפ:

https://www.kan.org.il/content/kan-news/politic/851929/

לפני 23 שעות, SlowRide כתב:

את זה שהוא הביא לפה נושאת מטוסים ושלח אינספור חימושים כשלא היה לנו כלום במחסנים קל לשכוח.

לא שאני חושב שהיה לנו טוב יותר עם קמלה, אבל גם לא צריך לעוות את המציאות.

זוכרים לו גם שהממשל שלו לחץ עלינו לא להיכנס לרפיח, מה שעלה בזמן וכנראה בחיים של חיילים, זוכרים איך הוא רצה שנחתום על הסכם כניעה מול חמאס, ואיך התנהל בטיפשות, כשלחץ דווקא על ישראל במשא ומתן, מה שגרם לחמאס להקשיח עמדות, זוכרים כמובן גם ההתנהלות סביב המלחמה מול חיזבאללה והניסיון לכפות הפסקת אש.

אני לא טוען שביידן או אובמה הם "אויבים", ובטח שהם טובים יותר מטיפוסים כמו מקרון, שחודש אחרי 7 באוקטובר כבר דרש שנפסיק "להרוג נשים ותינוקות בעזה", ושנסכים להפסקת אש, אבל אני כן טוען שההתנהלות המטומטמת של אובמה, ואז של ממשיך דרכו ביידן, במזרח התיכון, היא שיצרה, בין השאר, את התנאים ל-7 באוקטובר, והיא שתרמה משמעותית להתחזקות איראן.

אין אפילו מה להשוות את רמת ההבנה וההתנהלות החכמה של ממשל טראמפ במזרח התיכון, לחוסר ההבנה והטיפשות שהפגינו אובמה וביידן באותו איזור.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם

מה ההבדל הגדול בין הסכם הכניעה שביידן לחץ עלינו לחתום עליו לבין הסכם הניצחון המוחלט שטראמפ לחץ עלינו לחתום עליו?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

אבל אני כן טוען שההתנהלות המטומטמת של אובמה, ואז של ממשיך דרכו ביידן, במזרח התיכון, היא שיצרה, בין השאר, את התנאים ל-7 באוקטובר, והיא שתרמה משמעותית להתחזקות איראן

את מרבית התנאים לשביעי באוקטובר אנחנו יצרנו.

תרומה להתחזקות איראן זה על אמריקה. אבל את חמאס?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, motior כתב:

מה ההבדל הגדול בין הסכם הכניעה שביידן לחץ עלינו לחתום עליו לבין הסכם הניצחון המוחלט שטראמפ לחץ עלינו לחתום עליו?

דוגמא קטנה?

יותר מחצי מהרצועה אצלנו, חיסולים בעזה על בסיס יומי, פתיחת מעבר רפיח לפי הסכמה שלנו בלבד.

להמשיך?

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, motior כתב:

נתחיל מזה שלמרות כל השקרים שמנסים או ניסו למכור, בשום שלב לא הוצע הסכם, בתנאים אשר הושגו תחת טראמפ.

כמו שציינו פה - צה"ל שולט במעל למחצית משטח הרצועה, וממשיך בביצוע חיסולים ופעילות התקפית.

כל החטופים חזרו במכה, ולא בטפטופים.

חמאס יפורז מנשקו, בסופו של דבר.

פורסם

החטופים חזרו במכה אחת שנה מאןחר יותר ן 40 בארון. הטפטופים היו מסתיימים קןדם.

לגבי ההסכם הקמת את חמאסטן ברצועה וקשרת לעצמך את הידיים. ממש לא קרוב אפילו לניצחון.

• אהבתי 2

פורסם

אז בוא נסכם - חצירצ

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

דוגמא קטנה?

יותר מחצי מהרצועה אצלנו, חיסולים בעזה על בסיס יומי, פתיחת מעבר רפיח לפי הסכמה שלנו בלבד.

להמשיך?

לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

כמו שציינו פה - צה"ל שולט במעל למחצית משטח הרצועה, וממשיך בביצוע חיסולים ופעילות התקפית.

כל החטופים חזרו במכה, ולא בטפטופים.

חמאס יפורז מנשקו, בסופו של דבר

בשתי הגרסאות חטופים חזרו בכמה שלבים
אני מניח שהמשך המלחמה בחמאס היה קורה גם עם הסכם ביידן (כמובן שאי אפשר לדעת)
לגבי מעבר רפיח לא ברור לי מה נאמר לגביו בהצעה של ממשל ביידן ואני לא בטוח כמה הסכמנו לפתיחתו כעת

אז ההבדל הגדול להבנתי הוא שחצי הרצועה בידינו

מעתה אמור -

חצי הרצועה בידינו = הניצחון המוחלט

https://www.ynet.co.il/news/article/sjla2dvna

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

עדיף היה להשאיר את סיני בידינו - אז מה?

הדלתא בין ההסכמים שווה כמה עשרות חטופים מתים ועוד שנה מלחמה?

אולי כן ואולי לא, תלוי את מי אתה שואל.

בכל מקרה, אני לא מאמין שהשליטה הצבאית בחצי הרצועה וברפיח הם מה שעמד לנגד עיני מקבל ההחלטה, אלא התארכות המלחמה.

זה והעובדה שהאגף של בן גביר סמוטריץ׳ כן רואה בכיבוש השטח מטרה - לאו דווקא צבאית, אבל מטרה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

החטופים חזרו במכה אחת שנה מאןחר יותר ן 40 בארון. הטפטופים היו מסתיימים קןדם.

בשום שלב לא דובר על החזרת החטופים בטפטופים, כשבמקביל צה"ל נשאר לשלוט ברוב שטח הרצועה, וכשיש המשך למעשה של פעילות הסיכולים. מספיק עם השקר הזה.

מה שכן דיברו עליו זה "בכל מחיר", שזה אומר הפסקת הלחימה ונסיגת צה"ל, בטרם חזרת כל החטופים.

והטפטופים אולי היו מסתיימים קודם לכן בתיאוריה, לא במציאות, בה חמאס כנראה היה מנצל היטב את העובדה שיש אצלו עשרות חטופים עדיין, וצה"ל כבר נסוג.

לפני שעה, Night Driver כתב:

לגבי ההסכם הקמת את חמאסטן ברצועה וקשרת לעצמך את הידיים. ממש לא קרוב אפילו לניצחון.

צה"ל מחזיק ברוב שטח רצועת עזה, אין חטופים בעזה, מעבר רפיח וציר פילדלפי לא אצל החמאס, חמאס לא מהווה איום יותר ככח צבאי.

גם הפירוז מנשק יגיע. בינתיים לא משגרים עליך רקטות מעזה כבר מעל שנה כמדומני, אם לא יותר.

• אהבתי 1

פורסם

הבת שלי משרתת שם. יש היתקלויות וירי על בסיס יומי.

• תוכן חדש...