Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בינתיים, התחזיות שלי הרבה יותר קרובות למציאות מאשר הקשקושים שלך או של ברגמן.

אז השקעת בריברייה? כמה למטר?

אגב, בזמן שאתה חוגג, נהנה, מספר לעצמך איזה גבר טראמפ ועוד יותר איזה גבר ביבי - אני רוצה רק להזכיר שבינתיים לא הושג גם נצחון מוחלט על החמאס; לא חוסל פרויקט הגרעין האיראני (מה שסופר לנו שקרה בקיץ); לא פגענו ביכולת של האיראנים לירות עלינו ועל כל המזרח התיכון; ההנהגה הצבאית, שכבר חיסלנו פעם אחת, הוחלפה ועכשיו מחסלים שוב.

אני יודע, זה אמור להיות שונה כשאמריקה עושה all in. ובכל זאת

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

לא יודע למה צריך להסביר את זה, אבל כל ה"תכנית" לשיקום עזה או רילוקיישן, זה משהו שייקח שנים, ובתקווה יתחיל לעבוד במהלך תקופת טראמפ.

אז כל הבדיחות שלכם על ריביירה, כאילו שציפיתם שזה משהו שיקרה תוך חודשיים, זה בעיקר מעיד עליכם מאשר על הצלחת או כשלון התכנית.

שבינתיים לא הושג גם נצחון מוחלט על החמאס;

לא הושג, אבל מאוד קרוב לזה - חמאס חדל מלהתקיים ככח צבאי מוסדר, שמהווה איום על מדינת ישראל. יתרה מכך, חמאס לא שולט יותר במרבית שטחי עזה, ובשטחים בהם כן, זה צורת שלטון מקומי. 

רוצה להשוות במונחי ירי טילים/רקטות או הכמות שלהם?   כנ"ל לגבי חיזבאללה.

לא חוסל פרויקט הגרעין האיראני (מה שסופר לנו שקרה בקיץ); לא פגענו ביכולת של האיראנים לירות עלינו ועל כל המזרח התיכון; ההנהגה הצבאית, שכבר חיסלנו פעם אחת, הוחלפה ועכשיו מחסלים שוב.

לא אתה ולא אני יודעים מה בדיוק חוסל ומה לא חוסל. אני מאמין שפרויקט הגרעין נפגע בצורה משמעותית, אבל לא חוסל לחלוטין. כך גם מפעל הטילים של האיראנים, ההנהגה וכדומה.

לחימה בטרור או במדינות כמו איראן, שבנו את התשתית שלהם במשך עשרות שנים, זה לא זבנג וגמרנו. זה לחימה סזיפית ומתמשכת, עם סבבים עצימים פה ושם.

להגיד שלא נפגעו יכולות?   בולשיט. אין לך באמת מושג.

איך אומרים, ימים יגידו, אבל כל תקיפה משמעותית באיראן היא מבורכת, וכל הכבוד לטראמפ שהוא הראשון שעושה את זה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

גם אם ישימו שם מחר את חאבייר מיליי כנשיא, וכולם יצעקו ברחובות איך הם אוהבים אותנו ויניפו דגלי ישראל, אתם תמצאו על מה לקטר.

או תספרו למה נתניהו וטראמפ עשו את זה ממניעים "לא נכונים", ואיך עכשיו כלכלת ישראל הולכת להידפק כי תהיה תחרות על ייצור שטיחים פרסיים.

כמו אלו שמתלוננים למה "העירו" אותם בשבת ב-8 בבוקר. הרי עדיף היה "להתעורר" כשכבר עפים טילים מאיראן. בקיצור בכיינים מקצועיים.

ונזכור שאם האריס הייתה זוכה בבחירות כמו שהם רצו הf22 היו מגיעים כדי לתקוף בדימונה.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אגב, בזמן שאתה חוגג, נהנה, מספר לעצמך איזה גבר טראמפ ועוד יותר איזה גבר ביבי - אני רוצה רק להזכיר שבינתיים לא הושג גם נצחון מוחלט על החמאס; לא חוסל פרויקט הגרעין האיראני (מה שסופר לנו שקרה בקיץ); לא פגענו ביכולת של האיראנים לירות עלינו ועל כל המזרח התיכון; ההנהגה הצבאית, שכבר חיסלנו פעם אחת, הוחלפה ועכשיו מחסלים שוב.

אני יודע, זה אמור להיות שונה כשאמריקה עושה all in. ובכל זאת

ונזכיר גם בכל שבוע מחסלים בין 30 ל40 עזתים וחמאס לא מוציא מילה.. לפני כמה שנים על זה שהנפנו דגל בירושלים הם ירו עלינו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

לא יודע למה צריך להסביר את זה, אבל כל ה"תכנית" לשיקום עזה או רילוקיישן, זה משהו שייקח שנים, ובתקווה יתחיל לעבוד במהלך תקופת טראמפ.

אז כל הבדיחות שלכם על ריביירה, כאילו שציפיתם שזה משהו שיקרה תוך חודשיים, זה בעיקר מעיד עליכם מאשר על הצלחת או כשלון התכנית.

לא הושג, אבל מאוד קרוב לזה - חמאס חדל מלהתקיים ככח צבאי מוסדר, שמהווה איום על מדינת ישראל. יתרה מכך, חמאס לא שולט יותר במרבית שטחי עזה, ובשטחים בהם כן, זה צורת שלטון מקומי. 

רוצה להשוות במונחי ירי טילים/רקטות או הכמות שלהם?   כנ"ל לגבי חיזבאללה.

לא אתה ולא אני יודעים מה בדיוק חוסל ומה לא חוסל. אני מאמין שפרויקט הגרעין נפגע בצורה משמעותית, אבל לא חוסל לחלוטין. כך גם מפעל הטילים של האיראנים, ההנהגה וכדומה.

לחימה בטרור או במדינות כמו איראן, שבנו את התשתית שלהם במשך עשרות שנים, זה לא זבנג וגמרנו. זה לחימה סזיפית ומתמשכת, עם סבבים עצימים פה ושם.

להגיד שלא נפגעו יכולות?   בולשיט. אין לך באמת מושג.

איך אומרים, ימים יגידו, אבל כל תקיפה משמעותית באיראן היא מבורכת, וכל הכבוד לטראמפ שהוא הראשון שעושה את זה.

אז השקעת או לא?

...

אולי תקיפות באיראן משיגות משהו ואולי לא. אני מתייחס לנאמר ולתוצאה שאני מרגיש והשינויים בסיפור. אם אתה מרוצה - נהדר. אולי זה הזמן גם לקנות נדלן בטהרן - מה אני יודע

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אז השקעת או לא?

...

אולי תקיפות באיראן משיגות משהו ואולי לא. אני מתייחס לנאמר ולתוצאה שאני מרגיש והשינויים בסיפור. אם אתה מרוצה - נהדר. אולי זה הזמן גם לקנות נדלן בטהרן - מה אני יודע

האם יש תוצאות? בוודאי.

לפני שנה היית באיום של מטחים של מאות טילים, היום, אחרי שהם התכוננו חצי שנה לאירוע הזה הצליחו לשגר בקושי 40 במשך כמה שעות.

GREAT SUCCESS.

עוד קצת מאמץ, אולי גם חמינאי לא איתנו, והאופוזיציה שם תוכל לעשות דברים יפים.

אם זה קורה אני לוקח אותך איתי לטהרן בקיץ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

תראו, יש כאן פוטנציאל להעלים לחלוטין את ראש הנחש שמאיים על ישראל בצורה ישירה ועקיפה מזה עשרות רבות של שנים. 

אם תתבצע עבודה טובה כעת, יש סיכוי שהילדים שלנו לא יצטרכו לסגור את דלת הממ"ד עד סוף חייהם. 

בואו ניתן לצה"ל ולאמריקאים לעבוד. נקווה שיסיימו את העבודה עד הסוף.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 9 דקות, ניקו פ. כתב:

תראו, יש כאן פוטנציאל להעלים לחלוטין את ראש הנחש שמאיים על ישראל בצורה ישירה ועקיפה מזה עשרות רבות של שנים. 

אם תתבצע עבודה טובה כעת, יש סיכוי שהילדים שלנו לא יצטרכו לסגור את דלת הממ"ד עד סוף חייהם. 

מסכים אבל מוסיף - את הסיום יצטרכו לעשות האיראנים עצמם.

פורסם

מצטרף לתקווה אבל איכשהו זה נשמע לי כמו "המלחמה שתסיים את כל המלחמות"

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אין ספק. יכול להיות גם שלא. ויש מצב שתהיה פגיעה אנושה והמשטר ישרוד, ויש סיכוי שהכל יהיה כמו שנרצה ואחרי כמה שנים תהיה שוב הפיכה של אייתולות. אף פעם אי אפשר לדעת. אבל בואו נקווה שמה שתלוי בנו נעשה בצורה הטובה ביותר ומשם נתקדם. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 45 דקות, ניקו פ. כתב:

הלואי אבל אני מאחל לילדים שלי חיים יותר ארוכים עד הריצה הבאה לממד.

אנחנו נחסל ראש נחש אחד ויקום אחר. תמיד יהיה אויב תורן עד שנחסל גם אותו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תמיד יהיה - זאת אומרת שצריך לוותר מראש או להמשיך להכות בכל ראש שקם, בזה אחר זה?

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

הלואי אבל אני מאחל לילדים שלי חיים יותר ארוכים עד הריצה הבאה לממד.

אנחנו נחסל ראש נחש אחד ויקום אחר. תמיד יהיה אויב תורן עד שנחסל גם אותו.

למה? 

אני ממש לא חושב שזה נכון. 

פורסם
לפני 19 דקות, hans כתב:

אם תמיד יהיה - זאת אומרת שצריך לוותר מראש או להמשיך להכות בכל ראש שקם, בזה אחר זה?

ממש לא לוותר.

להמשיך לתקוף את המאיימים אבל להבין שתמיד יהיה שטן תורן. 

היה מצרים, עבר לסורי, המשיך לאירן ואחריהם יהיה מישהו אחר. זה הכל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, ניקו פ. כתב:

למה? 

אני ממש לא חושב שזה נכון. 

חודש הבא פסח, קרא את ההגדה בעיון הפעם.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...