Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איחלתי לניו יורקרים בהצלחה.

פופוליזם זה רע, גם מימין וגם משמאל. יש בארה״ב (ובשאר העולם המערבי) תנועת מטוטלת חריפה. ההקצנה שמאלה לפרוגרס, הביאה להקצנה ימינה ולבחירת טראמפ. וזה מביא לחיזוק הפחדים של השמאל ולעליתת פופוליסטים מהצד השני.

השיטה האמריקאית של שתי מפלגות גדולות, היתה פעם גורם ממתן, כי כל מועמד רצה לפנות למכנה משותף רחב. היום מקבלים מועמדים קיצונים משני הצדדים וזה שמצליח להפחיד יותר את הקהל שלו, מהמועמד השני, מנצח.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

באסה על ניו יורק.

נו טוב, לפחות הספקתי לבקר בה לפני הקורונה, וגם בסן פרנסיסקו שהיא כבר קאפוט.

Long live Austin?

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החשש האמיתי זה לא מאיפה הוא יממן את כל מה שהבטיח לכולם בחינם אלא האידאולוגיה האיסלמיסטית. גם באיראן חומייני הבטיח לכולם דברים בחינם כדי לעודד את המחאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

החשש האמיתי זה לא מאיפה הוא יממן את כל מה שהבטיח לכולם בחינם אלא האידאולוגיה האיסלמיסטית.

אני חושב שזה הפוך. ב4 שנים יותר קל לעשות נזק כבד למוסדות הכלכליים של העיר מאשר להטמיע אידאולוגיה איסלמיסטית.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה שלי שהוא בכלל לא ינסה להתעסק בזה אחרי שהוא נבחר אלא ילך ישר לכיוון האיסלמיסטי.

פורסם

אני חושב הפוך.

הוא קודם כל ינסה להוכיח כמה הוא טוב לכולם ויקדם כל מני רעיונות סוציאליסטיים\קומוניסטים מפגרים, כמו גני ילדים בחינם ודיור מוזל ועוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שהוא באמת סתם טיפש שמאמין שקומוניזם אמיתי מעולם לא נוסה ולא מעבר.

פורסם (נערך)

ניו יורק היא עיר בנסיגה עוד לפני הבחירות.

מדדים של תעסוקה מראים שיש פחות מקצועות של העשירונים הגבוהים ויותר של מעמד הביניים (בעיקר בתחום הפיננסים), עשירים בהגירה שלילית מהעיר.

ממדאני למד את הרטוריקה של טראמפ וביבי - הולכים לבייס רחב שרובו לא מבין את המשמעות העמוקה של הבטחות הקמפיין ונותנים להם סיסמאות ודברים ש"קונים אותם". למשל: נסיעות חינם בתחבורה ציבורית זה דבר שקורץ לרוב העשירונים שחיים בעיר, הם לא מבינים שמישהו יצטרך לשלם את זה, ושהעשירים לא לעולם פראיירים אז בסוף העלות תתגלגל לחיסכון במקומות אחרים והגירה שלילית של עשירים מהעיר. אפשר להמשך לנתח עוד כאלו.

אם נוסיף לזה את האיסלם פרנדלי שהוא מייצר שם, אני חושב שדי ברור לאן העיר מתקדמת.

תחילתה של שקיעתה של העיר.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני 25 דקות, David32 כתב:

בניהול העירייה

עתידות? 

image.jpeg.85e1f4518e89105a33a36d5739aa7f0e.jpeg

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם (נערך)

זה קטע אנושי כזה - כדי שיתרחש שינוי אמיתי צריך קודם כול להגיע לתחתית של התחתית, עם ניפוץ עצמות בכל הכוח

הקטע הזה שאנשים/מדינות/תנועות מבצעים אחורה-פנה _לפני_ שנחבטים בקרקעית הוא די נדיר.

כך או כך - היותו בעל אפס כישורים מתאים בצורה מושלמת לפרופיל הפרו-פלסטיני. אתה לא יכול להיות גם פרו פלסטיני וגם בעל כישורים... קבוצות שלא מתלכדות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

עתידות? 

הפוך.. לא? (הבאת תמונה של מרכול קפיטליסטי פויה)

image.thumb.png.a4e94c797c08087d68696593492f863a.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

הפוך

כן זה קצת הפוך על הפוך, כשהקומוניסט מגיע לסופרמרקט מערבי. כלומר עתידות-עתידות..

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

כך או כך - היותו בעל אפס כישורים מתאים בצורה מושלמת לפרופיל הפרו-פלסטיני. אתה לא יכול להיות גם פרו פלסטיני וגם בעל כישורים... קבוצות שלא מתלכדות.

לואיס המילטון, אריק קלפטון, אפילו רוג׳ר ווטרס שהוא לא סתם פרו פלסטיני אלא אנטישמי על מלא. סתם שלוש הדוגמאות הראשונות שעברו לי בראש. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...