Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסיון יפה, רק שאני לא זרקתי אמירות בסגנון "סטטיסטית יש יותר...".

כשאמרתי החמרה נוספת, התכוונתי לכך שהוציאו להורג, בשידור חי, אדם פרטי, שבסך הכל השתתף באירוע פוליטי מול מאות סטודנטים בשטח האוניברסיטה.

לא זכור לי דבר דומה לזה בארה"ב, בעשרים שנה האחרונות (אולי פרט לניסיון התנקשות בטראמפ).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

וכמו שכתבתי בשרשור השני, לפני שלושה חודשים בחור ימני שמרן שונא טרנסים וכו׳ רצח פוליטיקאית דמוקרטית ואת בעלה וניסה לרצוח עוד פוליטיקאי, אבל הצליח רק לפצוע אותו ואת אשתו

לפני כמה שבועות איזה טרנסג'נדר רצח כמה ילדים בכנסיה. אפשר לעשות סטטיסטיקות ובדיקות מה הנטיה הפוליטית של הרוצחים אבל זה לא נותן כלום. זה כמו שיש בעיה של אנשים שלא מנקים אחרי הכלבים שלהם, אז כדי לפתור אותה ננתח לאיזה זן של כלב מצאו הכי הרבה גללים ברחוב.

לפני שעה, hans כתב:

זה משנה כי פינדר ומיקל כותבים בנושא הזה שטויות מסמרות שיער,

אז כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

אתה יודע, אמת וזה.

זה סתם שטויות של חיפושי סימטריה שמסיטים את תשומת הלב מהבעיה.

האמת היא שנראה שהמצב שם כזה, שאם תקרא לבן אדם נאצי מספיק זמן בסוף יקום איזה מפגר וירצח אותו. זה חרא של מצב לשמאל ולימין.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני כמה שבועות ירו באיזה פוליטיקאית דמוקרטית בארהב. איש מהמזועזעים בשקל לא כתב על זה מילה. דממה.

הרצח של קירק, שרובינו לא הכרנו בכלל, נסחט כבר כמעט שבוע כמו לימון פה. מילים יכולות להרוג, אלו שבחרו בבן גביר לשר המשטרה וסמוטריץ לשר האוצר וביבי לראשות הממשלה, מספרים לנו.

ובכן, ביג סורפרייז. אנחנו יודעים את זה.

אז איך אומר ידידי ליין מן? רואים לכם

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אז איך אומר ידידי ליין מן? רואים לכם..
 אתם מעוותים את המציאות - אנו לא אומרים, לאור חושך ולחושך אור.

מדוע אני כותב לסירוגין.. ראה את התגובות עם הנאצות בדיון מכיוון השמאל.. 
רשמתי מספר דברים לזכות נתניהו, ומנגד רשמתי ב 12 שנים האחרונות וגם כיום..
הרבה דברים  בגנות שלטונו של ביבי, והרצון שלי שיחליפו אותו.
והמשיכו לגנות אותי, כאילו אני תומך בביבי , וכי אני שקרן וכו'

כתבו זאת חברים די נכבדים מהצפון. .המכירים אותי בפורום כ 20 שנה.
ברגע שאתה מסומן על ידי השמאל, גם כאן בדיונים, הדיון נהיה לא נעים.
והמצחיק - אם לכם יעשו את שאתם עושים.. זה יהיה קץ הדמוקרטיה.

לסגור כבישים לכם מותר, ומנגד בהתנתקות - עצרו אזרחים שרק דיברו על רצונם לחסום כבישים..
ועל כך נאמר = רואים לכם.. את  האיפה ואיפה.

תמיד אני שואל את המתלהמים.. המחפשים לפגוע באדם שלא מסכים עם דעתם.
האם תסכים כי אחרים יפגעו באחיך או אחותך, כאשר  הם לא מסכימים עם דעתם.
התלהמות מובילה לפגיעות הדדיות וזה מסוכן - 

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 56 דקות, ליין מן כתב:

לסגור כבישים לכם מותר, ומנגד בהתנתקות - עצרו אזרחים שרק דיברו על רצונם לחסום כבישים.

זיכרון סלקטיבי.

המחאה נגד ההתנתקות, שכללה כמות קטנה בסדרי גודל של מוחים, הוציאה מתוכה שני מחבלים שרצחו 8 אנשים, מוחים שהכינו דוקרנים לפיזור על כבישים ראשיים, מה שהיה מסכן חיים של נוסעים, מטעני דמה שהונחו בתחנות אוטובוס ועוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בסדר, מה אתה מתווכח איתו? אתה ואני גם ירינו על אלטלנה, וסבתא שלי היתה יודנרט בשואה, למרות שהיתה בת 9. רואים לך. ולי. ולה. למרות שהיא כבר לא איתנו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה שכן משנה זה התגובות לאירוע. רצחו את קירק. רצחו את הבחורה האוקראינית. רצחו מתפללים בבית כנסת יהודי בפיטסבורג. מה התגובה ברחוב? שקט.

שוטרים הרגו בחור שחור? אמריקה בוערת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

זיכרון סלקטיבי.

המחאה נגד ההתנתקות, שכללה כמות קטנה בסדרי גודל של מוחים, הוציאה מתוכה שני מחבלים שרצחו 8 אנשים, מוחים שהכינו דוקרנים לפיזור על כבישים ראשיים, מה שהיה מסכן חיים של נוסעים, מטעני דמה שהונחו בתחנות אוטובוס ועוד.

כאילו אתה לא קורא את הכתוב..
ראה את הפיסקא האחרונה.. בסוף

תמיד אני שואל את המתלהמים.. המחפשים לפגוע באדם שלא מסכים עם דעתם.
האם תסכים כי אחרים יפגעו באחיך או אחותך, כאשר  הם לא מסכימים עם דעתם.
התלהמות מובילה לפגיעות הדדיות וזה מסוכן.

זה מופנה לשני הצדדים..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, garicho כתב:

מה שכן משנה זה התגובות לאירוע. רצחו את קירק. רצחו את הבחורה האוקראינית. רצחו מתפללים בבית כנסת יהודי בפיטסבורג. מה התגובה ברחוב? שקט.

דווקא על הרצח של קירק הרחוב לא כל כך שקט. 

אמנם לא שורפים מכוניות ובוזזים חנויות, אבל זה דבר טוב שמעיד על הערכים החיוביים של הקהל שלו.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

בסדר, מה אתה מתווכח איתו? אתה ואני גם ירינו על אלטלנה, וסבתא שלי היתה יודנרט בשואה, למרות שהיתה בת 9. רואים לך. ולי. ולה. למרות שהיא כבר לא איתנו.

זה הדיון הכי מפגר בעולם שמוציא את החשק להיכנס לפה לאיזה שבוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, garicho כתב:

כמו שכבר נכתב פה כמה פעמים, היה לאחרונה גם רצח של פוליטיקאית דמוקרטית שעבר בשקט.

גם היו שם לאחרונה עוד מקרי ירי בבית ספר שלא עוררו כלום, כי זו כבר שגרה עצובה.

ההשוואה שלך ל״שוטרים הרגו בחור שחור״ היא דמגוגית מאוד. קירק לא שייך לאוכלוסיה מקופחת או נרדפת. כשיש אוכלוסיה של שחורים שמרגישה שבכל מפגש עם שוטר היא עלולה למות סתם ככה אז מוות כזה שמצולם בבירור, מצית מהומה. ואני לא נכנס לשאלה אם הם מרגישים ככה בצדק או לא ואני בטח לא בעד מהומות אלימות כמו שהיו. אני רק מציין שאלו דברים שונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

?

אתה באמת לא רואה את ההבדל בין המקרים? רשמת, שוטרים. שוטרים הם לא איש פרטי. 

בוא נשחק לרגע בנדמה לי - נגד מה צריכים להפגין בעקבות רצח קירק? לקחת לכולם את הנשק? זה ההיפך ממה שקירק רצה.

מה שאתה רוצה זה מה שקורה עכשיו פה בהולנד. רוצים למחות נגד אלימות נגד נשים, אבל אני לא מכיר אף אחד שבעד אלימות נגד נשים, אז זאת מחאה מפגרת שגם לא תופסת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

זה משנה כי פינדר ומיקל כותבים בנושא הזה שטויות מסמרות שיער,

אז כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

אז בוא נעמיד. איפה בדיוק אמרתי מילה אחת על רציחות פוליטיות בארה״ב, מצד שמאל או ימין? אם לא אמרתי, כל מה שאתה זורק פה זה סתם קשקוש.

פורסם (נערך)

שנחזור ל״קירק אנטישמי״? או שתעצור כאן לפני המשך התפדחות?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התפדחות של מי? שלך?

דבר ראשון – למה אתה בורח? אתה זוכר על מה דיברנו? "למה זה כזה משנה אם שמאל קיצוני או ימין קיצוני רצחו אותו?" אמרתי מילה אחת על רציחות פוליטיות מצד שמאל או ימין? אם לא, אתה קשקשן.
ואם אתה רוצה להמשיך לדבר על קירק , אז אתה מוזמן. אבל עדיף בשרשור שבו אני הגבתי.

• תוכן חדש...