Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ההשוואה שלך ל״שוטרים הרגו בחור שחור״ היא דמגוגית מאוד. קירק לא שייך לאוכלוסיה מקופחת או נרדפת. כשיש אוכלוסיה של שחורים שמרגישה שבכל מפגש עם שוטר היא עלולה למות סתם ככה אז מוות כזה שמצולם בבירור, מצית מהומה.

מרגישה?!

מה זה ״מרגישה?!״

עובדתית, זה לא נכון.

אבל כל דבר הוא תירוץ לאלימות והנרטיב השמאלי בארה״ב הוא קטליסט לאלימות שגדולה בסדר גודל מזה הימני, כאשר בעצם מה שאתה אומר, כשאתה אומר ״אוכלוסיה מקופחת״, זה מצדיק אלימות.

ואני אגיד לך משהו, ברגע שהימין יעבור לאלימות, אתה תראה מה זאת אלימות יעילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, falou כתב:

עובדתית, זה לא נכון.

לא מתווכח אם זה נכון או לא.

ההשוואה בין מקרה שבו שוטר הורג אזרח לבן מראה מקרה שבו אזרח רוצח אזרח, היא לא השוואה נכונה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

לא מתווכח אם זה נכון או לא.

ההשוואה בין מקרה שבו שוטר הורג אזרח לבן מראה מקרה שבו אזרח רוצח אזרח, היא לא השוואה נכונה.

68 - אדם לבן הורג את מרטין לותר קינג. כל אמריקה בלהבות כמה ימים טובים. 

93 - waco - שוטרים פדרלים הורגים לבנים. אין מהומות. 

״הם מרגישים״

״אוכלוסיה מקופחת ונרדפת״

ההודעה שלך מלאה באפולוגטיקה וגזענות של צפיות נמוכות.

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם
לפני 6 דקות, garicho כתב:

68 - אדם לבן הורג את מרטין לותר קינג. כל אמריקה בלהבות כמה ימים טובים. 

93 - waco - שוטרים פדרלים הורגים לבנים. אין מהומות. 

״הם מרגישים״

״אוכלוסיה מקופחת ונרדפת״

בוואקו היו חברות וואקוס חמושים. לא קשורים לכלום.

יחי ההבדל ביניהם ובין מנהיג ההתנגדות לאפלייה הממוסדת נגד שחורים בארה״ב, שהטיף למאבק לא אלים.

אחת האנלוגיות ההזויות.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

מרגישה?!

מה זה ״מרגישה?!״

עובדתית, זה לא נכון.

אבל כל דבר הוא תירוץ לאלימות והנרטיב השמאלי בארה״ב הוא קטליסט לאלימות שגדולה בסדר גודל מזה הימני, כאשר בעצם מה שאתה אומר, כשאתה אומר ״אוכלוסיה מקופחת״, זה מצדיק אלימות.

ואני אגיד לך משהו, ברגע שהימין יעבור לאלימות, אתה תראה מה זאת אלימות יעילה.

לא ראינו כבר כשטראמפ הפסיד בבחירות הקודמות?

גם זה ששחורים יצאו לרחובות בכמה מקרים בהם שוטרים הרגו מישהו שחור לא קשור לשמאל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

ההודעה שלי מראה הבדלים בין המקרים שציינת, תוך שטרחתי וציינתי שזו נק׳ המבט של המוחים, מבלי להביע את דעתי האישית.

גם ההשוואה השניה שלך מופרכת, כמו שפירט @falou.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

התחלתי לראות סרטונים של Black Fatigue, כרגע ממה שראיתי אני מבין שזה פשוט היה קיים בתרבות שלהם אבל רק לאחרונה הצמידו לתופעה - מונח..

הדעה שלי כעת היא שזה פשוט שכבה על שכבה של entitlement רבת שנים, כאילו מגיע להם יחס שונה וכו'. לא יודע אם באמת מגיע להם יחס שונה או התנהגות שונה ביחס ללבנים אבל בהחלט יש שם entitlement ברמה מסוימת.

לגבי התרבות המקומית בישראל, לא יוצא לי כל כך להיות ליד אתיופים וכו'. אז אני לא יודע אם זה באמת ככה גם בארץ, למרות שהתרבות ממה שאני הבנתי די מושפעת ממה שקורה בארה"ב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 14.9.2025 בשעה 09:43, gadik6 כתב:

ואתם עם כל תחזיות הזעם שלכם טועים שוב ושוב ושוב.

איפה אתה סופר את התחזית על בידוד מדיני?

פורסם

אפילו האיש שכדי כל כך מעריץ מתחיל להבין את הכישלון. אבל לא של עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבירי חופש הדיבור של הימין השמרני מביאים לביטולים של תוכניות ומגישים.

ג׳ימי קימל מבוטל, אחרי שהסנואופלייקים הימנים לא עמדו בזה שדיבר על הרצח של צ׳ארי קירק והרשת קיבלה רמזים מהשלטונות לגבי רשיון השידור שלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

https://www.ynet.co.il/health/article/rkzdydcige

ככה משקרים ומהנדסים תודעה.

"דרמה בארצות הברית!!! הועדה של קנדי נגד חיסונים!!!"*

כשקוראים את הכתבה:

במקום לחסן mmrv במכה, הם ממליצים לפצל ל2 זריקות, mmr במכה ואבועבועות רוח בנפרד, לטענתם כדי להוריד עוד יותר את הסיכון לתופעות של חום.

אפשר לנהל דיון על האם זה טוב או לא ועדיף שזה יהיה בעלי מקצוע ולא כתבים בynet, אבל זה עוד דוגמא לשקרים נגד ממשל טראמפ.

*אני תומך חיסונים, הילדים מחוסנים לפי הספר כולל חיסון בקסרו שעולה כמה מאות שקלים מחוץ לסל, ואמשיך לחסן לפי המלצת משרק הבריאות הישראלי, כולל הקדמת מנה שנייה של חיסון חצבת לילד בן השנתיים כי הייתה התפרצות בירושלים.

• אהבתי 1
פורסם

לגמרי הינדוס... שום קשר בין הכותרת לכתבה עצמה.

לגבי פיצולים - שאלתי את אחות טיפת החלב שאני נשוי לה - מההתרשמות שלה אין הבדל בתופעות לוואי אם מפצלים או לא בהקשר של החיסונים האלה, ויש הורים שמבקשים לפצל חיסונים בגילאים הצעירים בלי קשר לפוליטיקה / שיוך דתי / עדתי.

אז מה הבעיה עם פיצול? קושי טכני. מי שמפצל צריך להגיע מספר פעמים לטיפת חלב, ולא מעט הורים מפספסים או מאחרים בחיסונים בגלל הגישה הזאת. בקיצור, אם כבר טרחת והגעת למוסך עדיף שיעשו סיבוב כולל באוטו במקום לפתור תקלה נקודתית ולחזור שוב כעבור שבוע. :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 דקות, hans כתב:

לגמרי הינדוס... שום קשר בין הכותרת לכתבה עצמה.

לגבי פיצולים - שאלתי את אחות טיפת החלב שאני נשוי לה - מההתרשמות שלה אין הבדל בתופעות לוואי אם מפצלים או לא בהקשר של החיסונים האלה, ויש הורים שמבקשים לפצל חיסונים בגילאים הצעירים בלי קשר לפוליטיקה / שיוך דתי / עדתי.

אז מה הבעיה עם פיצול? קושי טכני. מי שמפצל צריך להגיע מספר פעמים לטיפת חלב, ולא מעט הורים מפספסים או מאחרים בחיסונים בגלל הגישה הזאת. בקיצור, אם כבר טרחת והגעת למוסך עדיף שיעשו סיבוב כולל באוטו במקום לפתור תקלה נקודתית ולחזור שוב כעבור שבוע. :)

בול.

אם הטענה הייתה "אנשים יגיעו פחות" זו הייתה יכולה להיות טענה מאוד טובה, אבל הולכים על ההפחדה הקלה.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ככה משקרים ומהנדסים תודעה

לא כל דבר הוא קונספירציה. מדובר בפרקטיקה עיתונאית (ולצערי די מקובלת) שמטרתה למשוך קליקים ופרסום, בלי קשר לנושא עצמו. לא מעט כותרות בכלל לא משקפות את מה שכתוב בכתבה.

• תוכן חדש...