Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאות' פארק הודיעו השבוע שהם מפסיקים את הבדיחות נגד טראמפ בשביל לא להגיע למצב הזה של CNN

אפשר קישור להודעה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה מלכישוע.

זה משמח, כי אני אישית אהבתי את סאות' פארק המקורית יותר (צפיתי בכל העונות לפחות 3 פעמים). זה גם תואם ריאיון של היוצרים מפברואר השנה בו הם אמרו משהו בסגנון של לא צריכים לעשות פארודיה על טראמפ כי המציאות עולה על כל דימיון.

לוטוס אליז, אני רק רוצה לוודא: הקישור שמלכישוע שם זה הריאיון שאליו התכוונת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

לוטוס אליז, אני רק רוצה לוודא: הקישור שמלכישוע שם זה הריאיון שאליו התכוונת?

‘South Park’ creator on avoiding Trump: We don’t want to become CNN

היוצר של הסידרה דיבר על זה אז זה מופיע באתרים שונים.

זוכרים שטראמפ דיבר על שוודיה וכל השמאלנים הגנו על המדינה הליברלית שכולם אוהבים?

3430 מקרי אונס מתחילת השנה.

43% ילדות מתחת לגיל 17.

זה בערך 19 מקרי אונס ביום במדינה טיפה יותר גדולה מאיתנו, 10 מיליון תושבים.

קישור בשוודית שאין לי מושג מה כתוב

למה לא מדברים על זה בעיתונות החופשית?

כי אסור, שוודיה חסמה 15000 חשבונות טוויטר שמדווחים על דברים כאלה שהציבור השוודי לא ידע מה קורה שם.

ועכשיו נחזור לקטעים המצחיקים.

הילד ש CNN איימו עליו הם לא עזבו אותו בשקט, הם הלכו לראיין את אבא שלו:

falou אתה חי בסרט של שמאלנים.

לינדה היא אחת המנהיגות של המאבקים נגד טראמפ, מדברים עליה כל 5 דקות בעיתונות האמריקאית.

אוניברסיטת cuny בניו יורק שרובה יהודים. תורמים, מרצים ותלמידים הזמינו את לינדה לנאום אצלהם.

אישה פלסטינית שמדברת נגד ישראל בלי הפסקה.

באתרים אמריקאים קראו לזה self hating jews

PROTESTERS CLASH ABOUT LINDA SARSOUR’S CUNY SPEECH IN RAINY NYC

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

זוכרים שטראמפ דיבר על שוודיה וכל השמאלנים הגנו על המדינה הליברלית שכולם אוהבים?

3430 מקרי אונס מתחילת השנה.

43% ילדות מתחת לגיל 17.

זה בערך 19 מקרי אונס ביום במדינה טיפה יותר גדולה מאיתנו, 10 מיליון תושבים.

קישור בשוודית שאין לי מושג מה כתוב

תודה על קישור לכלי תיקשורת בשפה שאתה לא דובר אותה. זה מוסיף רובד מרתק לתגובה שלך.

אין לי כח לקשר לגיף של facepalm, אבל הכוונה ברורה.

...

בלי קשר ישיר אליך, אין דבר בעולם שמחרמן יותר לאומנים, מפנטזיות על זרים ששוכבים עם נשים מקומיות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

“We probably could put up billboards — 'Look what we’re going to do to Trump next week!' — and get crazy ratings. But I just don’t care,” said Parker, who created the show with longtime collaborator Matt Stone.

אתה קורא באנגלית, אז אני מניח שקשיים בהבנת השפה אין לך.

רוצה להאמין שאתה גם לא שקרן, או חושב שהקוראים בשרשור טיפשים.

מניח שסתם קראת רק כותרת והסקת מסקנה שגויה. לא חושב שזה תואם את רמת הדיון שהתפתח פה בעמודים האחרונים.

הסיבה היחידה שאני מגיב היא כי אני אוהב את סאות' פארק. אני מניח שאתה לא מכיר אותה ממש, אחרת היית מבין שיש מעט מאוד דברים שהם יכולים לעשות (אם בכלל) כדי לאבד רייטינג כמו CNN. העונה האחרונה מוכיחה את זה יותר מכל.

פורסם

זה מה שאמרת:

מי שעוד לא מבין עד כמה הציבור האמריקאי אוהב את טראמפ.

תראו מה הציבור האמריקאי עשה לרייטינג של האפליקציה של CNN

סאות' פארק הודיעו השבוע שהם מפסיקים את הבדיחות נגד טראמפ בשביל לא להגיע למצב הזה של

לא נכון, הוא לא אמר שהוא מפחד לגמור כמו CNN. אתה משקר.

להפך, הוא אמר שזה מביא לו מלא רייטינג, אבל הוא לא רוצה לעשות את זה יותר, כי זה משעמם.

falou אתה חי בסרט של שמאלנים.

לינדה היא אחת המנהיגות של המאבקים נגד טראמפ, מדברים עליה כל 5 דקות בעיתונות האמריקאית.

אוניברסיטת cuny בניו יורק שרובה יהודים. תורמים, מרצים ותלמידים הזמינו את לינדה לנאום אצלהם.

אישה פלסטינית שמדברת נגד ישראל בלי הפסקה.

באתרים אמריקאים קראו לזה self hating jews

PROTESTERS CLASH ABOUT LINDA SARSOUR’S CUNY SPEECH IN RAINY NYC

אני יודע מיהי, אבל מה היא רלוונטית לשרשור?

ומה הקשר ליונית?

היא אמריקאית ממוצא פלסטיני וזכותה לדבר נגד ישראל, וזכותם של יהודים גם לדבר נגד ישראל.

אם מישהו רוצה להחזיק בדעה שצריכה להתקיים כאן מדינה אחת, מדינת כל אזרחיה ולא מדינה יהודית, זכותו לחשוב כך ולהגיד ככה.

אפילו בישראל מותר.

ככה זה בדמוקרטיה.

אתה מצפה ממני נורא להתרגש מהדעות שלה?

אין בהן כל חדש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה, זהו? אני לא פה שבועיים אז אתם בשקט? הרי קרו כל כך הרבה דברים מעניינים בשבועיים האלה!

אין ספק, לזכותו של טראמפ ייאמר שהוא מצליח לייצר כמויות של עניין בממשל האמריקאי שלא ראינו כבר הרבה מאוד שנים. זה ממש כאילו כל יום קורה שם משהו שראוי לציון. כמעט ואי אפשר לעקוב. אולי בגלל זה הרבה אנשים פשוט מוותרים מראש.

בכל מקרה, LotusElise - אני לא מחזיק ממך בנאדם טיפש, ולכן אני תוהה - למה אתה מתעקש להיות כל כך עיוור?

למה אתה מחפש בכוח לסובב איזו ידיעה שולית על סאות'פארק לטובת טראמפ? (כשכל כך ברור שהיא לא - אני לא חושב כמו falou שאתה שקרן, פשוט שאתה בוחר להתעלם מהעובדות).

למה אתה ממשיך לטעון ש"הציבור האמריקאי אוהב את טראמפ" כשהעובדות בבירור מראות שהוא הנשיא הכי פחות אהוב אי פעם?

למה אתה "מזכיר" לנו שטראמפ דיבר על שוודיה וכל ה"שמאלנים" (WTF מה הקשר) הגנו על המדינה הליברלית שכולם אוהבים? כי אתה שוב מתעלם מהעובדות - האיזכור היה לגבי הטענה של טראמפ שקרה פיגוע בשוודיה אתמול כששום דבר לא קרה (הוא פשוט ראה כתבה שקרית בפוקס ניוז והתבלבל - אם כי כמובן שהוא לא הודה בטעות אלא אפילו doubled down כהרגלו).

אבל את השאלה המעניינת באמת falou כבר שאל - אתה טוען שהתקשורת שקרנית ודורש תגובה. למה אתה לא דורש אותו הדבר מיקירך טראמפ שמשקר לך על ימין ועל שמאל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוי הצביעות, כשהעלתי אתרים מסויימים עם אגנ'דות שלא אהבת, טענת שאלו אתרים מוטים.

אתה מצרף קישור לאתר שמציג נתונים מוזרים (טראמפ ביום שלאחר הבחירות קיבל 41% של אהדה, אז למה הוא נבחר?)

שוב, הסקרים הוכיחו לנו טרם הבחירות שהם די שווים לתחת, אך כרגיל, אתה תעוות את כל המציאות לטובת האינטרסים שלך.

רוני האינטרנט מלא באתרים לפה ולשם, בחרת צד? סבבה, סע לשלום, הסיבה שהשרשור נזנח היא הלעיסה המיותרת של נושא הדיון, שד"א רחוק מהסיבה בגללה נפתח הדיון.

אז במשך שבועיים לא היית פה וכתבת בפנקס קטן את כל מה שטראמפ עושה? מעולה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

בנצי,

כשהעלית אתרים או סרטונים - התייחסתי לגופם. במקרים מסוימים אמרתי שהכותב/מגיש הוא כל כך מוטה לטובת טראמפ שהוא משקר או מסלף ללא בושה.

אתה לעומת זאת כל כך רוצה להאמין אחרת, שאתה אפילו לא טורח לוודא שאתה לא כותב שטויות גמורות.

האתר שקישרתי אליו אסף סקרי שביעות רצון מכל ארה"ב ואיחד אותם תוך כדי שהוא מייחס חשיבות גדולה יותר לסקר שהוכח היסטורית כאמין ומקיף יותר. שים לב - זה לא סקר בחירות, זה סקר שביעות רצון. וזה לא סקר אחד - זה אסופה של המון סקרים ששולבה ביחד - כלומר רמת אמינות גבוהה ביותר. כמובן שהאתרים האהובים עליך לא יציגו את הסקרים האלה - כי האתרים האלה מוטים לטובת טראמפ...

חוצמזה ש: א. זה לא ביום לאחר הבחירות אלא ביום לאחר שהושבע - הבדל משמעותי. ב. זה לא 41% של אהדה, זה 45.5% אחוז של אהדה, שדי מקביל לכמות האנשים שבחרו בו (מה גם שיש אנשים שאולי לא הצביעו אבל כן השתתפו בסקר).

במשך שבועיים שלא הייתי כאן הייתי בחופשה, אבל עכשיו אני אשמח לחזור לנושא השרשור - האם טראמפ טוב או רע? (לישראל, או לעולם).

בוא נדבר שנייה על הסוכנות להגנת הסביבה (EPA) תחת שלטון טראמפ. זוהי בעצם הסוכנות שאמורה להגן על האמריקאים, והעולם, מפני עצמם. ומה תחת טראמפ?

1. טראמפ שם בראשה בנאדם שהתנגד לה בעבר ואף תבע אותה.

2. אותו בנאדם פיטר חצי מהמדענים שסיפקו לסוכנות מידע לגבי איכות אוויר ומים.

3. אותו בנאדם ניסה לדחות רגולציה מעידן אובמה לגבי חובה של דיווח על נזילות גז מתאן.

4. אותו בנאדם ביטל איסור על שימוש בקוטל חרקים שמדעני ה-EPA טענו שהוא פוגע במוחם של ילדים. היצרנית של הקוטל חרקים היא DOW כימיקלים, שהעומד בראשה הוא חבר טוב של טראמפ ובעל תפקיד בממשל האמריקאי.

מה אומר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שטראמפ עושה עבודה נהדרת עד עכשיו ואני מבסוט, כמו שאמרתי, סקרים שווים לתחת, ראינו את הסקרים לפני הבחירות.

אתה יכול להמשיך לשחק בקקה וזה בסדר, יש לך עוד כמה שנים לעשות זאת, תהנה, מיותר אפילו להתווכח.

haters will hate

פורסם

^ אפשר לשאול ספציפית מאילו דברים שממשל טראמפ עשה עד כה אתה מרוצה?

והאם אתה מרוצה מכל מה שעשה או שיש גם דברים שאתה לא מרוצה מהם?

פורסם

הוא מינה בן אדם רציני לטיפול בחיילים משוחררים, אחרי שנים של טיפול כושל סוף סוף מישהו קיבל תמיכה מהנשיא והתחיל ניקוי אורוות במערכת חולה, טראמפ הבטיח במצע הבחירות שהוא יעשה שינוי בתחום וזה אכן קורה.

מכיוון שמדובר על משרד בעייתי בו אנשים עם תפקוד לקוי נהנו מחסינות מסויימת טראמפ חתם על הוראה ונתן גיבוי למזכיר החדש לפטר אנשים שמתפקדים גרוע, ניקוי אורוות אמיתי, החל מעקב על זמני המתנה במשרדים הממשלתיים וכמובן בבתי החולים, מעקב על לוח הזמנים ועל איכות השירות, בעיני זה צעד מבורך, עובד מדינה שזורק זין כי יש לו משרה ממשלתית בטוחה צריך ללכת הביתה.

להחליף את אובאמאקר זה לא עניין פשוט אבל התהליך קורה, בקרוב נראה את התוצאות.

הוא לא נח, הוא עובד בתור נשיא וזה בדיוק מה שאני ציפיתי לו.

בניגוד לתחזיות העגומות של השמאל, שוק העבודה צומח, הבורסה לא קרסה, להפך.

יש מימון חדש למשטרת הגבולות וההגירה, בנוסף מערכת החוק מקבלת רוח גבית מהממשל שזה בעיני מעולה.

אה, והסטיקר עובר איתי מרכב לרכב.

08775aa2b8a313d2ab18116054932a4a.jpg

haters will hate

פורסם

כשיהיה לי זמן מול המחשב בבית אני אעלה את כל הדברים שטראמפ כן הספיק לעשות, הרשימה ארוכה מאוד וכוללת המון שינויים בעלי משמעות.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

להחליף את אובאמאקר זה לא עניין פשוט אבל התהליך קורה, בקרוב נראה את התוצאות.

הוא לא נח, הוא עובד בתור נשיא וזה בדיוק מה שאני ציפיתי לו.

סטיקר די מביך, האמת.

תהליך החלפת אובמהקר קורה? טראמפ אמר שהוא ויתר ומחכה שאובמהקר ייכשל ואז הוא יבצע את ההחלפה, ואז החליט לנסות שוב בכל זאת. great success...

הוא גם אמר שההצבעה של 48 לטובת התחליף לעומת 4 נגד זה די מרשים.

אה, והוא "לא נח"? הבנאדם בילה רבע מהנשיאות שלו במאר-א-לאגו.

לסיום (בינתיים) טראמפ אמר שהחומה המקסיקנית צריכה להיות שקופה כדי שהמקסיקנים שזורקים את הסמים לצד השני לא יפגעו בטעות בראש של מישהו כשהם זורקים שקי סמים של 60 פאונד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...