Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, הבעיה גם הרבה יותר חמורה מאשר שהוא "סתם" משקר. הוא באופן עקבי מערער את האמינות של התקשורת החופשית - כלב השמירה של הדמוקרטיה. אנשים לא מאמינים ל-CNN והם כבר לא יודעים למה. כל מה ש-CNN או אחרות הוא שקר גמור, אז מה האמת? כבר אי אפשר לדעת...

אבל CNN באמת נתפסו בשקרים. אז לא היה צריך לתפוס אותם?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, אבל צריך להיזהר לא לעשות זה-לגיטימציה לא לערוץ חדשות שלם, ובוודאי שלא לחדשות כמדיום.

בין אם טראמפ מתכוון לעשות את זה או לא, זה קורה כתוצאה מדבריו. כנשיא הוא צריך להקפיד יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הם גם צריכים להקפיד על סיקור מאוזן ולהימנע משקרים, או שלהם אין חובות כאלה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא ענית לשאלה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם טראמפ היה נוהג כמוך, אני מניח שרוני היה דואג לצטט את זה בשרשור כאן ;)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אגב, הבעיה גם הרבה יותר חמורה מאשר שהוא "סתם" משקר. הוא באופן עקבי מערער את האמינות של התקשורת החופשית - כלב השמירה של הדמוקרטיה.

תעורר.

התקשורת הממוסדת לא חופשית.

את זה כבר למדתי שעסקתי באיסוף מידע מעיתונים, לפני כמעט 20 שנה. אינטרסים מתערבבים בדיווחים כל הזמן.

ואת זה כבר היית צריך להפנים אחרי שיחות ביבי-נוני.

אולי יש לך פה ושם עיתונאים שהם אובייקטיבים (ככל שניתן), אבל התקשורת לא חופשית מאינטרסים.

כלב שמירה של הדמורקטיה?

מחמאה שהתקשורת נותנת לעצמה.

גם אם זה נכון, זה באופן מוגבל.

ומי צריך אותה עכשיו, שהמידע שוטף בין אנשים ברשת, באופן בלתי אמצעי?

אנשים לא מאמינים ל-CNN והם כבר לא יודעים למה. כל מה ש-CNN או אחרות הוא שקר גמור, אז מה האמת? כבר אי אפשר לדעת...

זו גישה יותר טובה לחיים.

CNN זה לא דברי אלוהים חיים, זה ערוץ, עם בעלים שיש לו אוריינטציה ברורה.

אל תסמוך על CNN. תראה גם פוקס ניוז. אל ג'זירה.

תצליב.

תתהה.

או יותר טוב, קח תפיסת עולם שאתה מאמין בה, ודבוק בה.

שזה מה שעושה הרב, בין כה וכה.

אף אחד לא באמת מסוגל להבין הכל בהכל. החדשות רק יוצרות לך אשליה שאתה יודע מה באמת קורה...

תחשוב רק כמה פעמים ראית דיווחים קצרים על ישראל בחו"ל וחשבת "זה לא ככה בכלל. זה פשטני וא/ו מוטה"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצחיק אותי שאתה "כועס" במרכאות עלי ועל מלכישוע שאנחנו קוראים לטראמפ שקרן, אבל קצת ירד לי מהויכוח הזה אז שיהיה.

אני לא כועס. הוא שקרן. לא מתווכח עם זה.

זה רק לא רלוונטי.

אתה עוד כולך בהלם, כמו רבים אחרים, מהעדר הסגנון שלו ומהעובדה שהוא משקר.

תתקדם.

צא מההלם.

תתחיל לתהות לאן הוא מוביל, כי זה מה שחשוב.

זה לא חשוב מה הוא אומר, זה חשוב למה הוא אומר את זה!

אתה חושב שזה בגלל שהוא אידיוט שפולט שטויות בקצב... כי זה נעים לך לחשוב שהוא אידיוט.

אבל בו נניח, סתם בשביל ההרפתקה האינטלקטואלית, שהוא לא. וגם אם כן, שיש מי שמכוון אותו מאחוריו.

טראמפ ממשיך לעבוד כאילו הוא בקמפיין. ממשיך להריץ כנסים, ממשיך לפנות לציבור מעל הראש של התקשורת, כדי להמשיך להעביר את אותם מסרים.

אני חושש שיש כאן מועמד רדיקלי, שהגיע למקומו לא במקרה, ומריץ אג'נדה די קיצונית. אני לא יודע כמה זה יצליח לו, כי כל הממסד עדיין מושתת על שתי המפלגות המסורתיות, אבל לא הייתי מזלזל בהישגיו עד כמה ולא מתעלם ממטרותיו.

הלוואי ואני טועה ואתה צודק, ויש לנו סתם עסק עם דביל ששיחק מזלו, אבל אני בספק.

פורסם
אם טראמפ היה נוהג כמוך, אני מניח שרוני היה דואג לצטט את זה בשרשור כאן ;)

מצחיק!

וברור שכל חברת חדשות צריכה להקפיד על סיקור מדויק. אגב סיקור לא מדויק, שמעת על איזו חברה בשם פוקס ניוז? טראמפ אוהב אותם אז הם בטח מה-זה מדויקים...

כלב שמירה של הדמורקטיה?

מחמאה שהתקשורת נותנת לעצמה.

גם אם זה נכון, זה באופן מוגבל.

ומי צריך אותה עכשיו, שהמידע שוטף בין אנשים ברשת, באופן בלתי אמצעי?

זו גישה יותר טובה לחיים.

CNN זה לא דברי אלוהים חיים, זה ערוץ, עם בעלים שיש לו אוריינטציה ברורה.

אל תסמוך על CNN. תראה גם פוקס ניוז. אל ג'זירה.

תצליב.

תתהה.

עכשיו, כשגילית לי את אמריקה, אני סוף סוף יכול להעלם מהשרשור לשבועיים ולהשאיר אתכם לבד.

טוב, זה לא באמת בזכותך, אני פשוט יוצא לחופשה במקום מרוחק בלי גישה סדירה לאינטרנט, אז תהיו טובים :-D

הלוואי ואני טועה ואתה צודק, ויש לנו סתם עסק עם דביל ששיחק מזלו, אבל אני בספק.

לא אמרתי את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקשיבו להסבירים שלו למה טראמפ צוחק ככה על העיתונאים בטוויטר.

לינדה סרסור מי שממומנת ע"י יהודים אמריקאים כמו ג'ורג' סורוס ומוזמנת לארועים שיהודים אמריקאים מארגנים קוראת לג'יהד נגד טראמפ.

היא גם אירגנה את ההפגנה הגדולה נגד טראמפ יום אחרי הבחירות.

https://twitter.com/DrewLiquerman/status/882959562713817089

אייל

פורסם

טוב אני עדיין פה, אז אחרון ודי:

אייל, הוא לא הסביר כלום אלא סתם נתן הערכה חצי מצוצה מהאצבע בזמן ששתי המנחות האחרות עושות לו ואחת לשנייה מסאג', וקוראות לכלי התקשורת השמאלניים פייק ניוז, תוך כדי שהן "שוכחות" שהן בדיוק אותו פייק ניוז רק לצד השני.

כשהוא סיים בטענה שטראמפ הוא "משורר טוויטר" בכלל גיחכתי. אולי "ליצן טוויטר". אם הוא לא היה סופר עשיר אף אחד לא היה מסתכל על הקשקושים שהוא רושם.

לסיום, אתה מוכן להפסיק כבר עם הלינדה סרסור הזאת? כאילו שלא שמענו את זה ממך ומחבריך חובבי טראמפ כבר איזה 5 פעמים בשרשור הזה... די, הבנו.

ובנימה זאת - די, הבנתי. לפחות לשבועיים הבאים. תהנו!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
אתה מוכן להפסיק כבר עם הלינדה סרסור הזאת? כאילו שלא שמענו את זה ממך ומחבריך חובבי טראמפ כבר איזה 5 פעמים בשרשור הזה... די, הבנו.

נא לחקוק בסלע באותיות קידוש לבנה, למסגר ולתלות מעל המחשבים של אייל ו-LotusElise.

אם בנוסף ישנו מי שיוכל לגרום להם לדקלם את זה לפני השינה בכל ערב, תבוא עליו הברכה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

למה להפסיק לדבר עליה?

יונית לוי לא תספר לך שהיא הולכת לסקר הפגנות נגד טראמפ שהמארגנות שלהן הן לינדה ורסמייה יוסף עודה.

רסמייה יוסף עודה היא מי שאירגנה את מחאת הנשים וגם ישבה בכלא בארץ על רצח.

ההפגנה הגדלה נגד טראמפ ביום אחרי הבחירות שיונית כלכך אהבה הייתה בעיקר מחאה איסלאמית נגד טראמפ.

מי שעוד לא מבין עד כמה הציבור האמריקאי אוהב את טראמפ.

תראו מה הציבור האמריקאי עשה לרייטינג של האפליקציה של CNN

DEG2kg1W0AAuEaR.jpg

https://itunes.apple.com/us/app/cnn-breaking-us-world-news-live-video/id331786748?mt=8

סאות' פארק הודיעו השבוע שהם מפסיקים את הבדיחות נגד טראמפ בשביל לא להגיע למצב הזה של CNN

כלום משקרים?

אחרי שתפסו בערך כל ערוץ תקשורת שמאלני בארה"ב משקרים הם התחילו לפרסם שהם מצטערים על פרסומים שלהם כי עד עכשיו הם היו מוחקים שקרים והתגובות היו יותר קשות.

מי שפרסם את הסרטונים שבכירים ב CNN אומרים שהם משקרים, ממשיך לפרסם סרטונים כאלה אם ראיתם רק אחד או לא ראיתם בכלל.

אז הוא ראה כתבה בוושינגטון פוסט שכתב משקר נגדו ונלחם בו עד שהעיתון בעצמו תיקן את הכתבה וביקש סליחה.

https://www.youtube.com/channel/UCL9PlYkRD3Q-RZca6CCnPKw

אייל

פורסם
למה להפסיק לדבר עליה?

למה כן לדבר עליה?

מה הרלוונטיות שלה?

יונית לוי לא תספר לך שהיא הולכת לסקר הפגנות נגד טראמפ שהמארגנות שלהן הן לינדה ורסמייה יוסף עודה.

ומה יונית לוי, קריינית חדשות בארץ, קשורה לזה?

היא אפילו לא עיתונאית, היא יודעת להראות ולדבר יפה בטלוויזיה...

סאות' פארק הודיעו השבוע שהם מפסיקים את הבדיחות נגד טראמפ בשביל לא להגיע למצב הזה של

עכשיו אתה משקר.

זו לא הסיבה שבגללה הם אמרו שהם מורידים את המינון של הבדיחות עליו.

כלום משקרים?

אחרי שתפסו בערך כל ערוץ תקשורת שמאלני בארה"ב משקרים הם התחילו לפרסם שהם מצטערים על פרסומים שלהם כי עד עכשיו הם היו מוחקים שקרים והתגובות היו יותר קשות.

על אילו שקרים שלו טראמפ התנצל?

• תוכן חדש...