Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב ההתעלמות מהעיקר?

מה לגבי השינוי בטיפול הקיים בחיילים משוחררים?

על זה אין מה להגיד?

אז רק בשבילך, לא מדובר על הבעת דיעה, הנה רשימה של חלק מההישגים של טראמפ:

מלחמה בפשע:

ב9 לפברואר, טראמפ חתם על שלושה צווים,

הראשון נועד לחזק את מערכת החוק מול פשע מאורגן, הקצאת משאבים וגיבוי הולם.

השני נועד לשפר את הענישה על פשעים שמבוצעים נגד שוטרים או נציגי מערכת החוק.

השלישי מתייחס להקצאת משאבים לצמצום הגירה לא חוקית, הברחת סמים ופשעי אלימות.

ב11 למאי התובע הכללי ביטל את המדיניות שהונהגה על ידי אובמה ואריק הולדר אשר דחפה את מערכת החוק לכיוון עונשים קלים כאשר נתן הוראה לתת את העונשים הכבדים ביותר בהתאם לראיות ולפשעים.

ב7 ליוני בוטלה מדיניות שהונהגה על ידי אריק הולדר לפיה מערכת המשפט תגיע להסדר עם חברות בתביעה בה הם יתרמו סכום נכבד לעמותות שהינם גוף שלישי, יש לציין ש90 אחוז מהעמותות מזוהות עם השמאל.

ב20 ליוני טראמפ הורה על הכנסת 20 סוכני ATF לשיקגו, התובע המחוזי הצהיר שבתוך יממה נתפסו יותר כלי נשק לא חוקיים מאשר בכל שנת 2016 במלואה.

ב13 ליולי, בעקבות הפניית משאבים בהוראתו של טראמפ, משרד המשפטים הצהיר שנעצרו 412 אנשים שביצעו הונאה של ביטוח הבריאות (אובמהקר) בסך כולל של 1.3 מיליארד דולר, כסף של משלם המיסים...

ב19 ליולי, התובע הכללי ביטל רגולציה של ממשל אובמה שמנעה מהרשות הפדרלית להחרים רכוש של עבריינים בהתאם לחוק הפדרלי.

חברה:

בפבואר 22 טראמפ חתם על הוראה למשיכת הקווים המנחים של אובמה לגבי טרנסג'נדרים בבתי ספר. (למי שלא יודע, אם מחר בר לי להכנס לשירותי בנות בטוענה שאני מרגיש אשה אז סבבה).

ב14 לאפריל התובע הכללי ביטל תביעה על אפלייה נגד צפון קרוליינה שהוגשה בגלל הנושא של שרותים מופרדים. התביעה הוגשה בעקבות bathroom bill של ממשל אובמה.

ב1 למאי, הוחלט לתת לבתי הספר יותר חופש בבחירת תוכניות המזון לתלמידים.

התייעלות הממשל:

להבדיל ממה שחושבים, טראמפ דאג לבטל הרבה רגולציות מאז נבחר:

ב27 למרץ חתם טראמפ על ביטול ארבעה רגולציות של אובמה לגבי חוקים פדראליים במערכת החינוך, דבר שלקח מגופים מסויימים את האפשרות לבצע החלטות בעצמם.

ב31 למרץ חתם טראמפ על ביטול רגולציה של אובמה אשר לקחה ממדינות את הכוח המשפטי לעשות מבחני סמים לנתמכי סעד.

ב3 לאפריל חתם טראמפ על הוראה לבטל את הרגולציה של אובמה לגבי פרטיות המשתמשים באינטרנט.

ב12 למאי חתם טראמפ על חוק שמחזיר למדינות את השליטה על מערכות הכבישים בשטחם מידי משרד התחבורה.

ד"א שינוי הרגלוציות הביא לחיסכון של 36.2 מיליארד דולר מהתקציב השנתי.

בסוף מאי השנה ממשל טראמפ נמדד כך:

במהלך ששת השבועות הראשונים של הממשלה החדשה בוטלו 90 רגולציות.

שיא שלילי במספר הרגלוציות החשות, מעולה.

33 מיליון דולרים עלויות בהנהגת רגולציות חדשות לעומת 26 מיליארד דולרים באותו פרק הזמן בשנה החולפת.

בהשוואה ל3 הממשלות הקודמות לטראמפ, הוא שחרר רגולציות חדשות בממוצע של 8% באותו פרק זמן.

ב20 לינואר, ביום הראשון שלו כנשיא טראמפ חתם על הוראה לעצור גיוס עובדים לכל הסוכנויות הפדרליות.

לאחר מכן הוא חתם על הוראה לעצור גיוס לכל משרד ממשלתי.

ב12 לאפריל הוחלפה ההוראה על הקפאת הגיוס בהוראה על ייעול וצמצום מחלקות רבות.

ב30 לינואר הוא חתם על צו נשיאותי שמורה על ביטול של 2 רגולציות פדרליות בכל פעם שמאשרים רגולציה חדשה.

ב25 לאפריל חתם על צו שמורה על משרד החקלאות לבחון רגולציות קיימות ולוותר על רגולציות שחלף זמנם על מנת לסייע לחקלאות המקומית ולטפל בחוקי המסחר הלא מאוזנים מול קנדה וכמובן בבעיות עם nafta

ב26 לאפריל חתם טראמפ על צו שמורה על בדיקת קרקעות שהוגדרו כפארקים לאומיים במהלך 20 השנה האחרונות ולבדוק האם אפשר להעביר את השליטה על חלקן בחזרה למדינות מידי השלטון הפדרלי.

נכון לרגע זה, בבית הלבן מועסקים 110 עובדים פחות מאשר בממשל אובמה בתקופה המקבילה לתחילת כהונתו, מה שהביא לקיצוץ של 5.1 מיליון דולר המשכורות החודשיות המשולמות בסה"כ לעובדי הבית הלבן.

טראמפ תרם את כל משכורתו.

אז איפה היינו?

Sent from my FRD-L04 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

ב19 ליולי, התובע הכללי ביטל רגולציה של ממשל אובמה שמנעה מהרשות הפדרלית להחרים רכוש של עבריינים בהתאם לחוק הפדרלי.

אה, כן. זו הרגולציה שאם אתה *חשוד* במשהו, אפשר לקחת לך כסף מזומן\מכוניות\תכשיטים (בלי לחכות להרשעה :roll:). הישג אדיר, אין מה להגיד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

הבנת הנקרא, הרגולציה של אובמה מנעה קיום החוק, שאני בעדו ד"א.

אתה מואשם בפשע רציני? בוא נלאים לך את הרכוש עד להרשעה,למה זה טוב? כי בזמן הזה הרבה אנשים העבירו נכסים לשם אחר, דאגו להעביר כספים וכד'.

אז מה לא בסדר? הוא דאג שעכשיו אפשר לעשות זאת שוב כי הממשל הקודם נהג ביד רכה עם פושעים...

haters will hate

פורסם

כן, ואם תקרא את הקישור שצירפת תבין שרשויות החוק צריכות להציג ראיות רציניות לקיום פשע.

זה לא משהו שנעשה בשרירותיות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

אז איפה היינו?

בקיצור לא עשה כלום. השתמש בסמכות הנשיאותית שלו בשביל לבטל כמה רגולוציות שוליות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ברור, שוליות מאוד....

פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שמבטל רגולציות ומחיל מעט על מנת להקל על חיי האזרחים.

זה נקרא לעשות, אני לא יודע מה אתה מחשיב כעשייה אם זה בעיניך נחשב לכלום.

haters will hate

פורסם

טראמפ יושב חצי שנה בבית הלבן. מפלגתו שולטת בקונגרס ובבית הנבחרים. כל מה שהוא הצליח להשיג זה ביטול של כמה רגולציות שוליות.

פורסם

שוליות? הבאתי רשימה של רבע ממה שהוא עשה, רבע ושום דבר הוא לא שולי, מצטער, הצביעות שלך שקופה מאוד, לא משנה מה תהיה הטענה, כשיניחו מולך הוכחות פתאום אין לדבר משקל.

בהשוואה לארבעת הנשיאים לפניו הוא עשה יותר באותו פרק הזמן.

haters will hate

פורסם

טראמפ נבחר ברוב קטן מאד, שהושג ברובו במדינות צפון מזרח ארה"ב, אלו שמכונות "רצועת החלודה".

תושביהם פשוט יתייאשו לשמוע פוליטיקאים באים והולכים, והם נותרו חסרי תעסוקה מאמצע שנות ה 80'.

טראמפ הבטיח להם מקומות עבודה, והם הצביעו עבורו.

לא ישראל או המזרח התיכון עיניינו אותם, עיניין אותם להביא אוכל הביתה.

הבעיה שהרעיונות של טראמפ אינם ישימים בעליל; תעשיה שהולכת אינה חוזרת, אין עוד צורך בפחם וביטול הסכמי סחר יפגע בשני הצדדים במידה שווה.

3 הבטחות הבחירות שלו העיקריות היו

1. הקמת החומה עם מקסיקו.

2. ביטול רפורמת אובמהקר.

3. החזרת מאות אלפי מקומות עבודה לארה"ב.

והן פשוט לא ישימות, לא בגלל שטראמפ אינו רוצה, בגלל שאינו יכול.

את חברי הסנאט והקונגרס הרפובליקנים אפשר להבין; הם פשוט רוצים להציל את התחת שלהם בבחירות אמצע הקדנציה.

הם כבר מבינים שטראמפ הוא נשיא של קדנציה אחת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בנצי, אתה זה שמתעלם מהעיקר. מתייחס להמון דברים שוליים יחסית שטראמפ עשה כאילו הם באמת משמעותיים. אני לא יודע לגבי טיפול בחיילים משוחררים, אולי זה באמת נעשה כמו שצריך, אבל הרבה מאוד דברים שציינת הם בעלי משמעות שולית למדי.

מלחמה בפשע - לא התעמקתי אז אתן לך ליהנות מהספק שמה שהוא ביצע זה באמת צעד בכיוון הנכון.

חברה -

* אני מכיר את הבלגן שהיה בארה"ב לגבי טרנסג'נדרים בשירותים ציבוריים ויש לי רק דבר אחד לומר לך - אתה ושכמותך פוגעים בזכויות של טרנסג'נדרים והופכים אותם לאזרחים סוג ב', נקודה.

* ביטול ארוחות הבריאות מממשל אובמה זה צעד אחורה בשמירה על בריאות הילדים והנוער. ואח"כ מתפלאים שהאמריקאים כל כך שמנים ולא בריאים.

התייעלות הממשל -

* אף אחד לא חושב שטראמפ לא פועל לביטול רגולציות. הבעיה היא שחלק מהרגולציות נחוצות. אתה כן רוצה שאנשים בעלי מחלות נפש לא יוכלו לקנות רובים, אתה רוצה שקבלנים ממשלתיים יחוייבו לא להסתיר עבירות בדיני עבודה, אתה רוצה שספקי אינטרנט לא יוכלו לעקוב אחריך, אתה רוצה שמדינות יחוייבו לעמוד בסטנדרטים מסוימים של הממשלה ולא יוכלו להמציא סטנדרטים משלהם. תוציא מהראש את המחשבה העקומה שהמדינה לא צריכה להתערב בכלום - בהרבה מקרים זה רק יוצר יותר בלגן.

והעובדה שבבית הלבן מועסקים פחות אנשים רק מגדילה את הבלגן - זה לא סממן לניצול נכון של כוח האדם בדיוק כמו שהעובדה שטראמפ ויתר על המשכורת המגוחכת (עבורו) היא חסרת משמעות עבור התקציב הפדרלי.

סלח לי, אבל ממשל טראמפ לא השיג כמעט שום דבר משמעותי אבסולוטית - ובוודאי מתוך מה שהבטיח - בחצי השנה הראשונה לכהונתו.

מיסים - לא. בריאות - לא. חומה - לא. יותר עבודות - לא (לפחות לא יותר מאובמה)

מה הוא כן עשה? סוג של travel ban, הגדלה מסוימת של המלחמה בהגירה בלתי חוקית, יציאה מהסכם פריז והדה-רגולציה האהובה שלך.

אה, והוא חתם על די הרבה חוקים - אבל לא יותר מקודמיו בתפקיד, בניגוד למה שהוא טוען.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה שוב מערבב דברים, טראמפ הוא זה שחתם על הגבלים חדשים לגבי אחזקת נשק, הוא זה שהורה על בדיקת עבר נפשי כתנאי. שזה מקובל על כל מי שבעד נשקים, כמוני.

לא בוטלו ארוחות בריאות, ניתנה האפשרות לבתי הספר לשלוט בתפריט לבתי הספר מונעים על ידי לובי חזק של הורים, שהורים יחליטו מה טוב לילדים שלהם ולא הממשלה .

לוותר על המשכורת שלו בין אם היא שולית או לא זה לא משהו שעשו לפניו.

אתה תגיד כל הישג כי אתה חוזר וזה בסדר, אני לא כועס.

בעיניך גם הסטיקר שיש לי על הרכב הוא בדיחה, בעיני הוא לא, על מספר כה רב של עמודים אתה רק מתבכיין כמו ילדה קטנה שאמרו לה לא.

טראמפ עשה ככה וטראמפ הוא כזה, טראמפ הוא הנשיא של ארצות הברית, תתמודד.

בעיני, אובמה היה נשיא מחורבן, לא ישבתי ובכיתי.

ולגבי הטרנסג'נדרים, אל תנסה לצייר אותי במישהו שהוא נגד זכויות, אני בעד, אבל יש 2 מינים. אתה רוצה להיות אשה?? מעולה, תהיה אשה, שזה אחד מ2 המינים.

לעודד לקבל את הזולת זה דבר אחד, לכפות משהו זה דבר אחר.

זה יצר תחום כל כך אפור, אם מחר בא לי לשים פאה ולהכנס לשירותי נשים עם הזין בחוץ ולעשות הליקופטר מול ילדות קטנות זה בסדר? האם גם פה אפשר להיות פוליטקלי קורקט? כי מחר בבוקר החלטתי שאני חד קרן ממין נקבה ובא לי לחשוף את הקרן בפומבי כי ילדות קטנות אוהבות חדי קרן.

יאללה חלאס, נמאס מכל החרא הזה.

haters will hate

פורסם

ברשותכם, ציטוט קצר ורלוונטי מ"הארץ" הבוקר:

הימין האמריקאי עדיין מחשיב עצמו לנצי ופטריוטי, כשם שהימין הישראלי דוגל בשלמות הארץ ותומך במדיניות של יד חזקה, אבל מעל כל זה ניצבת עתה אידיאולוגיית־על מכריעה: שנאת השמאלנים. בעיני הימין העכשווי, האויב האמיתי לא נמצא מעבר לגבול, אלא בתוכנו. אצל האמריקאים מדובר בליברלים יפי־נפש ובמיעוטים התומכים בהם, ובישראל בשמאלנים אוהבי ערבים שאנטישמים אירופים מממנים אותם. הכניעה לתכתיבי פוטין כואבת והנסיגה מפני אלימות פלסטינית צורבת, אבל שניהם מתגמדים לעומת חלום בלהות שבו שמאלנים חוגגים, או חמור מכך — חוזרים לשלטון.

תקיפת שמאלנים נהפכה הרי לעיסוק מרכזי של פוליטיקאים רבים בימין. עיתונאים ימנים זנחו את המאמץ לחשוף את עוולות השלטון ומקדישים את רוב זמנם למתקפות על עמיתיהם משמאל.

ויכול להיות, בלי קשר לציטוט, שטראמפ גם עושה משהו שהוא חושב שטוב לאמריקה. זה לא הופך אותו לנשיא לא גרוע.

ועצם העובדה שרובינו מתייחסים לזה שהוא חצי שנה בשלטון ועדיין לא פרץ איזה קונפליקט גרעיני כהישג - כבר מעידה על משהו.

ואגב, לישראל, עם כל הכבוד להצבעות קיקיוניות באום, יש דברים שהיה יותר נחמד אם ארה"ב הייתה מעורבת בהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה שוב מערבב דברים, טראמפ הוא זה שחתם על הגבלים חדשים לגבי אחזקת נשק, הוא זה שהורה על בדיקת עבר נפשי כתנאי. שזה מקובל על כל מי שבעד נשקים, כמוני.

אז למה הם ביטלו את החוק?

לא בוטלו ארוחות בריאות, ניתנה האפשרות לבתי הספר לשלוט בתפריט לבתי הספר מונעים על ידי לובי חזק של הורים, שהורים יחליטו מה טוב לילדים שלהם ולא הממשלה .

שזה אפקטיבית לבטל ארוחות בריאות. למה שבתי הספר יתאמצו לתת אוכל בריא לתלמידים כשהאוכל הלא בריא הוא יותר זול? ובאמת - שההורים יחליטו מה טוב לילדים שלהם? חמאת בוטנים וקוקה קולה...

לוותר על המשכורת שלו בין אם היא שולית או לא זה לא משהו שעשו לפניו.

תודה לך טראמפ על שחסכת 5 מיליון בשנה לתקציב המדינה. אז מה אם ההישארות של הגברת הראשונה בניו יורק עלתה 130 אלף דולר ביום - כלומר כמה עשרות מיליונים בסה"כ. אז מה אם הביקורים התכופים במאר-א-לאגו עולים לא פחות...

אתה תגיד כל הישג כי אתה חוזר וזה בסדר, אני לא כועס.

בעיניך גם הסטיקר שיש לי על הרכב הוא בדיחה, בעיני הוא לא, על מספר כה רב של עמודים אתה רק מתבכיין כמו ילדה קטנה שאמרו לה לא.

הוא בדיחה כי כל הסלוגן הזה מבוסס על שטות. אמריקה לא באשפתות כמו שטראמפ מנסה להציג. היא עדיין great. זו הבכיינות שלכם שמנסה להציג אחרת.

טראמפ עשה ככה וטראמפ הוא כזה, טראמפ הוא הנשיא של ארצות הברית, תתמודד.

בעיני, אובמה היה נשיא מחורבן, לא ישבתי ובכיתי.

ולגבי הטרנסג'נדרים, אל תנסה לצייר אותי במישהו שהוא נגד זכויות, אני בעד, אבל יש 2 מינים. אתה רוצה להיות אשה?? מעולה, תהיה אשה, שזה אחד מ2 המינים.

לעודד לקבל את הזולת זה דבר אחד, לכפות משהו זה דבר אחר.

זה יצר תחום כל כך אפור, אם מחר בא לי לשים פאה ולהכנס לשירותי נשים עם הזין בחוץ ולעשות הליקופטר מול ילדות קטנות זה בסדר? האם גם פה אפשר להיות פוליטקלי קורקט? כי מחר בבוקר החלטתי שאני חד קרן ממין נקבה ובא לי לחשוף את הקרן בפומבי כי ילדות קטנות אוהבות חדי קרן.

איזה קשקוש מקושקש. אני אפילו לא אתחיל להסביר לך למה כי ניכר שנקודת הפתיחה שלך כל כך עקומה שאין על מה לדבר.

יאללה חלאס, נמאס מכל החרא הזה.

ממש בוגר להגיד "יאללה חלאס, נמאס מכל החרא הזה". לי דווקא לא נמאס - אני נהנה. מקווה שזה לא פוגע בך :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
ברשותכם, ציטוט קצר ורלוונטי מ"הארץ" הבוקר:

ויכול להיות, בלי קשר לציטוט, שטראמפ גם עושה משהו שהוא חושב שטוב לאמריקה. זה לא הופך אותו לנשיא לא גרוע.

ועצם העובדה שרובינו מתייחסים לזה שהוא חצי שנה בשלטון ועדיין לא פרץ איזה קונפליקט גרעיני כהישג - כבר מעידה על משהו.

הציטוט שלך כל כך רלוונטי, שבקלות אפשר לנסח אותו מחדש גם לגבי השמאל, למשל:

"תקיפת בנימין נתניהו ומשפחתו נהפכה הרי לעיסוק מרכזי של פוליטיקאים ועיתונאים רבים בשמאל. העיתונאים זנחו את המאמץ לעשות עבודה עיתונאית מקצועית ואובייקטיבית, עד כמה שניתן, ומקדישים את רוב זמנם למתקפות והשמצות של ראש הממשלה ומשפחתו, בעוד שהפוליטיקאים מהשמאל עסוקים בלספר לנו כמה רע ומפחיד ביבי, במקום לספר מהי האלטרנטיבה אותה הם מציעים."

אגב, אני לא יודע על סמך מה אתה קובע ש"רובנו" מופתעים מכך שלא פרץ עימות גרעיני. מצד שני, עם שטיפת המח שהתקשורת עושה, בהחלט אפשר להבין למה אתה סבור כך.

תודה לך טראמפ על שחסכת 5 מיליון בשנה לתקציב המדינה. אז מה אם ההישארות של הגברת הראשונה בניו יורק

עלתה 130 אלף דולר

ביום - כלומר כמה עשרות מיליונים בסה"כ. אז מה אם הביקורים התכופים במאר-א-לאגו עולים לא פחות...

וכמה עלו החופשות של מר וגברת אובמה בהוואי ושאר יעדים אקזוטיים?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...