Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתעניין ביונדאי i10 ידנית משנת 2014. מחירון הרכב נכון להיום הוא בערך 37 אלף.

לאחר חיפוש ביד2, לא מצאתי תוצאה אחת מתחת ל40 אלף כשרובן קרובות ל50. מדוע?

הייתי בטוח שבזמן שלנו מצליחים לרכוש רכב אפילו במחיר נמוך מהמחירון אלא אם כן הושקעו ברכב לא מעט דברים ותוספות.

אשמח להסבר.

פורסם

יכול להיות שיש הבדל גדול בין מחירון לוי יצחק למחירון יד2 ומוכרים מוכרים את הרכב לפי המחירון הגבוה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא שאני רואה בזה ממש סיבה, בהתחלה הגרסה הידנית הייתה טיפה יותר מאובזרת ואחרי איזה שנה וקצת גילחו לה חלונות חשמל וטסות.

בכל מקרה תמיד אפשר לנסות להתמקח.

פורסם

מכוניות זולות באיזור ה60 אלף כחדשות לא מאבדות ערך כמו מכוניות שעולות פי 2 ויותר. האם אתה היית מוכר רכב בן 3 ב30 ומשהו אלף?

פורסם

אני אתה שואל אותי , אני הייתי מוכר רכב בן 3 ב 80 אלף שקל. אבל מה לעשות, יש אלטרנטיבות שמכריחות אותי למכור במחיר זול יותר.

האלטרנטיבה במקרה הזה היא שברולט ספארק 0 קילומטר מליסינג ב 48 אלף. כמה אתה חושב יתעניינו ביונדאי בת 3 ב 40+ , כשיש שברולט חדשה כזאת מהניילונים(עם אחריות ומימון)?

פורסם

כל האנשים שמוכרים ביוקר סובלים מתסמונת הטלפון הרדום. מדובר בשקט מקפיא דם שגורם לך לקפוץ בכל פעם שמישהו מתקשר, רק כדי להתאכזב ולגלות שזו חמותך או מוקד מכירות טלפוני.

תתקשר לאנשים, תנסה להתמקח. בינינו, כשיש פיקנטו חדשה ב-55K ויש רכבים אחרים סביבות 50K - מי בדיוק הולך לרכוש רכב אוטוטו בן 3 ב-40 אלף שקל, בלי השבחה, בלי מימון, בלי מבחר צבעים ובלי ריח של חדש?

הפיתרון של המוכרים הוא להתפשר במחיר, או לחלופין להישאר עם הרכב.

פורסם (נערך)
מכוניות זולות באיזור ה60 אלף כחדשות לא מאבדות ערך כמו מכוניות שעולות פי 2 ויותר. האם אתה היית מוכר רכב בן 3 ב30 ומשהו אלף?

אני יכול להבין איך בעלי הרכבים נאחזים בקש, אם יקשיבו למחירון יפסידו חצי מעלות הרכב תוך 3 שנים אבל מנסיוני המאוד מועט זה לא צריך להפתיע אותם כשקונים רכב חדש לא?

אני אתה שואל אותי , אני הייתי מוכר רכב בן 3 ב 80 אלף שקל. אבל מה לעשות, יש אלטרנטיבות שמכריחות אותי למכור במחיר זול יותר.

האלטרנטיבה במקרה הזה היא שברולט ספארק 0 קילומטר מליסינג ב 48 אלף. כמה אתה חושב יתעניינו ביונדאי בת 3 ב 40+ , כשיש שברולט חדשה כזאת מהניילונים(עם אחריות ומימון)?

יכול להיות שיש הבדל גדול בין מחירון לוי יצחק למחירון יד2 ומוכרים מוכרים את הרכב לפי המחירון הגבוה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

לא שאני רואה בזה ממש סיבה, בהתחלה הגרסה הידנית הייתה טיפה יותר מאובזרת ואחרי איזה שנה וקצת גילחו לה חלונות חשמל וטסות.

בכל מקרה תמיד אפשר לנסות להתמקח.

כל האנשים שמוכרים ביוקר סובלים מתסמונת הטלפון הרדום. מדובר בשקט מקפיא דם שגורם לך לקפוץ בכל פעם שמישהו מתקשר, רק כדי להתאכזב ולגלות שזו חמותך או מוקד מכירות טלפוני.

תתקשר לאנשים, תנסה להתמקח. בינינו, כשיש פיקנטו חדשה ב-55K ויש רכבים אחרים סביבות 50K - מי בדיוק הולך לרכוש רכב אוטוטו בן 3 ב-40 אלף שקל, בלי השבחה, בלי מימון, בלי מבחר צבעים ובלי ריח של חדש?

הפיתרון של המוכרים הוא להתפשר במחיר, או לחלופין להישאר עם הרכב.

תודה לכולם על העזרה, תסמונת הטלפון הרדום הרגה אותי.

אני מאמין שעם קצת סבלנות והצגת עובדות בעיני המוכרים אוכל למצוא את היונדאי נניח ב35 אלף ש"ח כשהיא בת 3 שנים.

עכשיו בהמשך לתגובתכם, ספארק ב48 אלף זו ידיעה מעניינת שלא הכרתי לפני. לדעתכם כדאי להוסיף את ההפרש ולהנות מרכב חדש לגמרי? אם הייתם במקומי מה הייתם בוחרים?

מבחינת דרישות, אני סטודנט וצריך רכב קטן לנסיעות בין עירוניות.

חיצונית הספארק והיונדאי יחסית דומות. מעבר לזה הדרישות די בסיסיות כמו אמינות ואחזקה זולה.

שאפתח שרשור חדש?

שוב תודה

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם

לדעתי אתה יכול למצוא את היונדאי גם ב-30K. רק תתקשר ותציע.

תציג לאנשים את המציאות - שבה יש רכב זהה כמעט לחלוטין, רק חדש ועם אחריות, בתוספת של כמה גרושים - ושהם די אכלו אותה.

מי שנמצא כבר חודש-חודשיים בשוק ולא קיבל אף הצעה (ויש כאלה) בהחלט יכול להסכים. מקסימום תוסיף עוד 1000-2000 ש"ח.

עם זאת, תיקח בחשבון שזה רכב בן 3 ותצטרך להחליף גלגלים ומצבר - וזה כמו כלום עוד 2000 ש"ח, מה שמקרב אותך שוב פעם לאותה ספארק חדשה לגמרי.

פורסם (נערך)

מעבר לתקציב שרק אתה תוכל לענות על כך, יש לקחת בחשבון כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב. לדעתי, אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שכזה לפחות 5-6 ספארק ב 48 יד ראשונה 0 ק"מ אחלה עסקה, לא הייתי חושב פעמיים. מעבר לירידת הערך הראשונית, רכב חדש מהניילונים נהנה מיתרונות רבים: אחריות, שקט נפשי וגם הנאה רבה מקריעת הנילונים והריח של החדש....

ואכן יש מחיר של 48 אש"ח לכזו:

http://www.carcost.co.il/deals/deal/334

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם (נערך)

נסיעות בין עירוניות לא יהיו תענוג גדול עם רכב בעל מנוע 1,000 ( זה המנוע המוצע בגרסה הידנית במחיר הזה).

הגרסה האוטומטית החזקה יותר (שבאה עם גיר רציף) כבר עולה 23,000 ש"ח יותר.

בכלל,רכבי מיני 1,000 סמ"ק הם יותר רכבים לנסיעה עירונית מאשר בינעירונית-זה לא אומר שאי אפשר אבל כיף גדול זה ממש לא.

שים לב,שביונדאי האוטומטית מנוע 1,000 בעל 66 כ"ס לעומת מנוע 1,250 עם 87 כ"ס,שזה כבר הרבה יותר נורמלי.בגיר הידני יש מנוע 1,000 או 1,100.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=1583&FromYear=2014&UntilYear=2014&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info=

בקישור שצירפתי ,יש אחת של מוכר ממגדל העמק,(יקנעם ,טבעון והסביבה) .

כדאי לפי הנתונים הראשוניים אם אתה נעול על מנוע 1,000 לבדוק בדיקות ראשוניות.

הוא מבקש 38,000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסיון אישי אין בעיה עם מנוע 1000. אני נוסע פעם בשבוע עם עוד 3 חברים לעבודה על כביש 6 באלטו ידנית.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אין בעייה, כל מכוניות המיני יוכלו לנסוע גם 150 על כביש 6, פשוט החוויה של לנסוע 150 במכונית מיני שנגמר לה האוויר ב-130 והסל"ד גבוה ורועש פחות נעימה מאשר איזו סופר מיני מטורבטת-מרובת הילוכים.

פורסם

כל מכוניות המיני יכולות לנסוע במהירויות החוקיות הנהוגות בישראל.

כך שמתאפשר לבצע נסיעות בין עירוניות עם רכב בעל מנוע 1,000 סמ"ק.

ראה את כמות רכבי המיני לסוגיהם בכביש 6 ובכבישים המובילים לאילת.

• תוכן חדש...