Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכיף הייתי הולך על המזדה 6 , סונטה, אוונסיס ו-b4 אבל לצערי הם מעבר לתקציב ( מתחילים ב-160,000...:(.

כנראה שבמשפחתית ולא מנהלים נצטרך איכשהו להתפשר, אם זה על המרווח, הנוחות והשקט.

תודה שוב לכולם על ההצעות.

עבודה רבה לפנינו ..:)

פורסם

המכונית המשפחתית שלטעמי היא המעודנת הנוחה והשקטה ביותר היא ה 308, יש לה מגרעות אחרות כמו מרחב טיפה לחוץ מאחור או הפעלת מכלולים כמו מזגן וכאלה רק דרך מערכת המולטימדיה ( אבל גם בטסלה זה ככה ), אבל מי שנוחות ועידון כאמור הם גבוה בסולם אצלו, צריך להתייחס אליה.

פורסם (נערך)

חשבתי באמת על הקורולה והאוונסיס שיחסית זולה לרכב מנהלים, אבל הגיר הרציף שלהם לא רועש במאמץ? או שזה משהו שהוא לא נורא. והאם שווה להוסיף את תוספת הסכום על האוונסיס שאין לה את מערכות הבטיחות המתקדמות שיש בקורולה.

תודה שוב על התשובות.

עריכה אחרונה על ידי שי.א
פורסם

אישית אני לא מסתדר עם הגיר הרציף - יש כאלה שמסתדרים איתו הרבה יותר, העיניין סלקטיבי.

ממש חשוב לבצע נסיעת מבחן לפני כן ולהחליט אם זה מתאים לך או לא ואם זה מרגיש לך "צועק" בכל מקרה גיר רציף מכוון אותך לסגנון נהיגה "אחר" והוא מגיב אחרת מאוטומט מה שמצריך הסתגלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אני גם לא מתחבר לאופי הפעולה של גירים רציפים,

ואם כבר העלו כאן הונדה סיביק אז הייתי מחכה לדור העשירי. תקבל מנוע טורבו.

אם יש סבלנות אז גם מגאן 4 יכולה לבוא בחשבון אולי.

הייתי בודק משהו מפה אולי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?611433-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-0-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מונדאו

אומנם מונדאו מכונית מצויינת, אבל יש לה חיסרון קטן: לא מיבאים אותה ארצה (וחבל, הרכב מציע ניהוג מעולה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
פוקוס החדשה , מונדאו (מתיחה קטנה של התקציב) .

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

איך מתיחה קטנה מעל התקציב אם השנתון האחרון ששווק פה הוא 14 (נכון?)

בכל מקרה למה לא לבחור אותה כיד 2 ? מצאתי מודעה של אחת שעושה לפחות רושם שהיא שמורה .

פורסם
איך מתיחה קטנה מעל התקציב אם השנתון האחרון ששווק פה הוא 14 (נכון?)

בכל מקרה למה לא לבחור אותה כיד 2 ? מצאתי מודעה של אחת שעושה לפחות רושם שהיא שמורה .

מי אמר שזה צריך להיות דרך דלק מוטורס?

פורסם
מי אמר שזה צריך להיות דרך דלק מוטורס?

ואיך אתה יודע שהמחיר שבאיילון מןטורס עונה לתקציב שלו? הרי אין שם מחיר באתר שלהם !

פורסם

אם כבר יבוא מקביל, מה עם אחריות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...