Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כנראה הכיוון הוא באמת קורולה או אוונסיס. האם שווה תוספת המחיר לאוונסיס או שאפשר ״להסתפק״ בקורולה?

עוד דבר מעניין שראיתי הוא שיש מבצע של ״חבר״ על דגמי אופל וביניהם האינסינגיה שהמחיר הוא 147,900 שח. האם שווה לשקול אותה? מבחינת אחזקה, אמינות,נוחות וכו׳ או ששוב אני נכנס לעלויות ״גרמניות״. וכמובן גם ראיתי שהדגם מתחלף בקרוב...

תודה שוב ושוב :)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב?

אם אתה מאלה שמשדרגים אחרי 3 שנים עם תום האחריות אז הייתי פחות חושש מענייני אמינות.

הרכב יהיה באחריות ורכבים חדשים פחות נוטים להתקלקל או לסבול מבלאי.

האינסיגניה מאוד מרשימה ואהבתי מאוד את תא הנוסעים בדגם שאחרי מתיחת הפנים.

לחובתה תא נוסעים לא מרווח במיוחד ולפחות לפי הדגם הקודם ירידת ערך דיי גבוה.

פורסם
חשבתי באמת על הקורולה והאוונסיס שיחסית זולה לרכב מנהלים, אבל הגיר הרציף שלהם לא רועש במאמץ.

ראיתי תופעה כזאת בניסן קשקאי, אבל בקורולה - כלום. אולי ממש טיפה, וגם זה אם אתה בעל שמיעה חדה במיוחד. בנוסף, כיוונו אותו ככה שהוא עושה את עצמו כאילו מעביר הילוכים, ויש גם 7 הילוכים שאפשר להעביר ידנית + מצב ספורט.

הגיר הרציף בקורולה החדשה מתנהג כמו גיר פלנטרי 7 הילוכים, עשה נסיעת מבחן ותחליט.

+1

גיר הכי נורמלי שנסעתי בו אי פעם.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, אז ההתלבטות היחידה כרגע היא בין הקורולה לאוונסיס. השאלה שלי היא האם שווה לשלם עוד כ-15,000 שח לאוונסיס , מה גם שאין לה את מערכות הבטיחות שהוסיפו לקורולה במתיחת הפנים האחרונה, אם זה כזה משנה/קריטי....

הייתי מאד רוצה את הסונטה היברידית אבל היא חורגת מאד מהתקציב...

פורסם

הסונטה בתקציב כ-0 ק"מ ולדעתי האופציה הזאת שווה בדיקה. אולי אפילו יד שניה.

בין קורולה לאוונסיס הייתי מעדיף את הקורולה. היא חדישה יותר ולא דגם לקראת סוף החיים כמו האוונסיס. מערכות הבטיחות המקוריות גם גורמות לי להעדיף את הקורולה.

שים לב גם שבסיסי הגלגלים זהים בקורולה ובאוונסיס וגם הרוחב כמעט זהה כך שאין הדלים משמעותיים במרווח בתא הנוסעים.

עוד לזכות הקורולה שוק חזק מאוד ושמירת ערך מעולה נכון להיום.

פורסם
היי,

כנראה הכיוון הוא באמת קורולה או אוונסיס. האם שווה תוספת המחיר לאוונסיס או שאפשר ״להסתפק״ בקורולה?

עוד דבר מעניין שראיתי הוא שיש מבצע של ״חבר״ על דגמי אופל וביניהם האינסינגיה שהמחיר הוא 147,900 שח. האם שווה לשקול אותה? מבחינת אחזקה, אמינות,נוחות וכו׳ או ששוב אני נכנס לעלויות ״גרמניות״. וכמובן גם ראיתי שהדגם מתחלף בקרוב...

תודה שוב ושוב :)

היי , סליחה שאני סוטה מהנושא שלך , אך איפה ראית שיש לה מתיחת פנים צפוייה ? אשמח למקור

פורסם

בידיעות רכב רשמו שיש דגם חדש בקרוב. ולגבי האוונסיס - היא יצאה לא מזמן עם דגם חדש גם, אז למה ״סוף החיים״?

פורסם

דגם מחודש, האוונסיס עברה שתי מתיחות פנים מאז 2008, אבל הבסיס אותו בסיס וטרם הוחלפה בדגם חדש, יש גם שמועות על הפסקת הייצור שלה לאחר סוף חיי הדגם הנוכחי.

פורסם

סביר להניח שגורלה של האוונסיס יהיה כשל ההונדה אקורד.

גם באירופה כמו בארץ הביקוש לג'יפונים ורכבי פנאי בא על חשבון המשפחתיות הגדולות והמכירות הולכות ויורדות בעקביות.

• תוכן חדש...