Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היתה לי סקודה סופרב 2012 אלגנס 1.8TSI שמכרתי אותה בעיקר בגלל:

1. עלויות אחזקה גבוהות

2. בעיות של אמינות בעתיד (מצמדים, גיר, מנוע, צריכת שמן, טיימינג ומה לא..:) . כל פוסט שני פה אני שומע על המון בעיות עם הרכב הזה ולא רציתי כל הזמן לחשוב מה יהיה.

עכשיו אני מחפש רכב משפחתי שהקריטריונים הכי חשובים מבחינתי הם:

1. שקט שקט שקט (אם אפשר ברמה של הסופרב, מה טוב)

2. נוחות (שתדע "לגהץ" את הכביש כמה שיותר טוב)

3. מרווח ואמינות

האם יש חיה כזו או שזה שמור רק לרכבי מנהלים / יוקרה?

תודה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף שקטה ונוחה (וזה המקום לתיין שהייתי מעדיף פה את גרסת ה-150 סוס), גם האסטרה החדשה אופציה טובה.

עוד אופציה שנראית די מתאימה לך- יונדאי סונטה בגרסא הבסיסית- פרימיום מליסינג 0 ק"מ, עולה קצת מעל 140K, ואתה מקבל רכב היברידי חזק (200 סוס), שקט, נוח (עוד יותר עם החישוקים הקטנים של גרסת הבסיס) גדול (לא סופרב גדול, אבל עדיין לא חסר מקום), חסכוני, ולפי האתר הזה שרושם "אחריות: יבואן רשמי יונדאי ישראל" אני מסיק שיש אחריות כמו שהיבואן נותן- 5 שנים (7/150KKM על המערכת ההיברידית). נראית אופציה טובה.

פורסם

תבדוק טויוטה קורולה, אוריס הייבריד, פריאוס. או אם תעלה בתקציב אז קאמרי או לחליפין דיזלית של VAG (פסאט, אוקטביה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

+1 לאוריס ההיברידית. קטנה , משעממת/אפרורית ושקטה. נופלת כמובן על יכולת הגיהוץ הבינונית שלה.

לגיהוץ בכלל הייתי בוחר איפאלה משומשת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

2. בעיות של אמינות בעתיד (מצמדים, גיר, מנוע, צריכת שמן, טיימינג ומה לא..:) . כל פוסט שני פה אני שומע על המון בעיות עם הרכב הזה ולא רציתי כל הזמן לחשוב מה יהיה.

אשמח אם תבהיר - היו לך בעיות אמינות או שהפחידו אותך על בעיות פוטמציאליות ובגלל זה אתה מוכר?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רכב שהפתיע אותי לחיוב הוא היונדאי אלנטרה החדשה. זו כמובן לא אותה תאוצה אבל ישאיר לך עודף בכיס ושקט בלב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כדאי לך להוסיף את הפוקוס החדשה עם מנוע ה-1.5 טורבו. מכונית נוחה, מאובזרת, שקטה, חזקה, מהנה לנהיגה, נטועה בכביש בצורה נדירה לקטגוריה ונעימה מאוד לנסיעה. הגיר הרובוטי כפול המצמדים הבעייתי שהיה בדגם הקודם הוחלף לגיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים חדש. הוא מצידו פחות מהיר ומסרס יותר מה-DSG שיש לקונצרן VAG, אבל הוא חלק, מהיר מספיק וצפוי להיות אמין למדי.

טויוטה אוריס מכונית טובה, אך משעממת ולא הכי נוחה שיש. נחמד לנסוע בה, אבל לא יותר מזה. כנ"ל האלנטרה - מכונית טובה ואיכותית יחסית, אך לא ברמה של הטובות שבהיצע. שתי אלה לא נראות לי תחלופה מספקת מהסופרב וירגישו ירידה באיכות החיים.

מאזדה 3 איכותית, מהנה לנהיגה, חזקה (עם מנוע ה-2 ליטר) וטובה בסך הכל, אך צפופה ולא הכי נוחה. טויוטה קורולה פשוטה ונעימה, אבל משעממת גם היא.

ממליץ לך לבדוק ולשקול גם פיג'ו 308 ואופל אסטרה.

פורסם

אפשר לשקול טויוטה אוונסיס. היא דיי אפרורית ומשעממת אבל במתיחת הפנים האחרונה תא הנוסעים שלה השתפר מאוד וגם בידוד הרעשים ונוחות הנסיעה.

מבחינת גודל היא בין המשפחתיות הגדולות הפחות גדולות, לא בגודל של סופרב או מאזדה 6 אלא יותר קורולה מגודלת.

הסונטה שהוצעו כאן היא אפשרות טובה שנשמעת מתאימה לדרישות שלך.

גם מאליבו החדשה יכולה לבוא בחשבון, במיוחד בהנחות בחברות הליסינג אבל גם היבואן מציע אותה במחירים אטרקטיביים במבצעים.

אחרונה חביבה סובארו B4, גם נמצאת בתקציב כ-0 ק"מ. משפחתית גדולה, נוחה, מרווחת ושקטה.

פורסם

פורד פוקוס החדשה מאוד מעניית ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן.

מאזדה 3 מנוע 2.0 גם רכב שהייתי בוחן, כך בחשבון שהרכב יעבור רענון צורה בשנה +- הקרובה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...