Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא רוצה שזה יראה כתירוץ, אבל חלק גדול מהחוסר התקדמות מגיע בגלל תסמונת טורט שאני לוקה בה שמשנה את כל כללי המשחק, היא לא הולכת כ"כ טוב ויד ביד עם לחץ מתמשך וסטרס.

עבודות עם קהל - טלפונית, פרונטאלית וכד' קצת בעיה בשבילי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקום לימודים אקדמאים, חשבת על קורסים מקצועיים?

כבר עלתה האפשרות הזו בעבר, לא ממש הצלחתי להגיע למסקנות ולמצוא משהו שאני אוהב/ יכול לעסוק בו.

פורסם

אז אם ככה ויש לך בעיה עם עבודה עם קהל וסטרס לדעתי לעשות תואר במשהו שמעניין אותך זה מה שיוכל לחפות על זה ולעזור לך. מה ללמוד, זאת כבר החלטה אישית שלך, אני לא הייתי משקיע בתואר כללי חסר משמעות אם אין לך ביד עבודה שתקבל אותו כי בסוף אחרי 3 שנים תגלה שאין לך מה לעשות איתו.

תחשוב אולי על מקצועות שדורשים בעיקר עבודה אידיבידואלית בלי קהל או בלי עבודת צוות משמעותית, כמו ביולוגיה לדוגמה

פורסם

תואר כללי זה בשביל אנשים שכבר יש להם עבודה מסודרת, והם חייבים תואר לא משנה במה, כדי להתקדם באותה עבודה.

אחרת זה באמת חסר משמעות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בביולוגיה אין עבודה בלי תואר שלישי ומעלה. לדעתי בגיל 30 המסלול הקונבציונלי כבר לא רלוונטי עבורך. תסיים תואר בגיל 35 במקרה הטוב ותהיה בלי שום ניסיון עבודה.

בשביל להרוויח 13 ברוטו לא צריך שום תואר. בתקופה שעבדתי בהנהלת חשבונות הציעו לי 12 ברוטו לתפקיד של מנהל חשבונות ראשי בחברה קטנה 8 שעות ביום.

פורסם
תואר כללי זה בשביל אנשים שכבר יש להם עבודה מסודרת, והם חייבים תואר לא משנה במה, כדי להתקדם באותה עבודה.

אחרת זה באמת חסר משמעות.

ממש ממש לא. אם היה לי שקל על כל משרה שנתקלתי בה שתואר ראשון היה דרישת ברזל שבאות בנוסף או במקום לכל דבר אחר (וכל השאר גמישות!) לא הייתי צריך לעבוד בכלל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בביולוגיה אין עבודה בלי תואר שלישי ומעלה. לדעתי בגיל 30 המסלול הקונבציונלי כבר לא רלוונטי עבורך. תסיים תואר בגיל 35 במקרה הטוב ותהיה בלי שום ניסיון עבודה.

בשביל להרוויח 13 ברוטו לא צריך שום תואר. בתקופה שעבדתי בהנהלת חשבונות הציעו לי 12 ברוטו לתפקיד של מנהל חשבונות ראשי בחברה קטנה 8 שעות ביום.

זה שהציעו לך אומר שלא צריך תואר? איך בדיוק הסקת את האחד מהשני? זה שהציעו לך זה ממש לא אומר שלא צריך תואר. אפשר ללכת על מקרים בודדים שבהם אנשים מרוויחים יפה בעבודה טובה. אבל זה יוצאים מן הכלל. בד"כ זה קשה לקבל 13 ברוטו ללא תואר או מקצוע.

פורסם

בשביל להרוויח 10 נטו אתה צריך להרוויח 13 ברוטו. .

הצחקת את הרשויות

כדי להגיע ל 10 נטו עם רכב ליסינג והפרשות לגמל וקה"ש צריך 17,000 ש"ח משכורת.

https://www.hilan.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%99%D7%93%D7%A2/%D7%90%D7%A9%D7%A4%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91/%D7%90%D7%A9%D7%A3-%D7%A0%D7%98%D7%95/

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה לא ראיתי שהוא אמר משהו על רכב ליסינג. בודדים האנשים שלוקחים היום רכב ליסינג אם זה לא נדרש לשם עבודתם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני ראיתי בודדים בלי רכב ליסינג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדעה שלי בנושא - לתואר היום אין הרבה משמעות.מה שהייתי מציע :

1. לנסות להתברג לאחת החברות או הגופים הממשלתיים הגדולים שם אפשר לקבל קביעות או לפחות יציבות. משטרה, כבאות, קבע בצה"ל, חברת חשמל, רשות שדות התעופה, תעשייה אוירית או צבאית, קק"ל, מקורות וכו. מי שמצליח להגיע לשם גם אם המשכורת לא גבוהה מאד ,ועד עובדים חזק וקביעות זה דבר יקר מאד וליציבות יש ערך עליון כשבאים לבנק לקבל משכנתא.

2. למצא עבודה בפרוטקציה דרך קרובי משפחה. ורצוי באחד הגופים שציינתי קודם.

3.אם אין לך פרוטקציה ואתה לא מצליח לקבל עבודה בגופים שהזכרתי. ואתה יכול רק למצא עבודה בשוק הפרטי ? תעשה כל מה שאתה יכול כדי לקבל תושבות זרה ותנסה למצא עבודה במדינה אחרת.

פורסם
זה שהציעו לך אומר שלא צריך תואר? איך בדיוק הסקת את האחד מהשני? זה שהציעו לך זה ממש לא אומר שלא צריך תואר. אפשר ללכת על מקרים בודדים שבהם אנשים מרוויחים יפה בעבודה טובה. אבל זה יוצאים מן הכלל. בד"כ זה קשה לקבל 13 ברוטו ללא תואר או מקצוע.

זו המשכורת בשוק למנהל חשבונות מקצועי עד מאזן בחברה. הבאתי דוגמא למקצוע שאינו דורש תואר.

לאדם שממליץ להגר: אני מבטיח לך שאף בחו"ל לא פורס שטיח אדום לרגליו של מהגר ללא מקצוע.

פורסם

כול יום אני מגלה עובדות מעניינות.

הראשונה גיליתי לפני שבוע, שהבני דור שלי עצלנים, למרות שאני עובד בין 9 ל 12 שעות ביום, לא כולל שעתיים נסיעה. אצל חברים שלי הנתונים לא שונים, ולעיתים גם גרועים יותר משלי. אבל כן, אני כניראה שונה מהדור שלי שבוכים על 6 שעות עבודה ורוצים לגרבץ.

הלאה,

היום אני מגלה גם שלא צריך תואר וגם זה די פשוט להרוויח 12 ברוטו בחודש. מה זה? קלי קלות! רק אני עם 4 שנים ניסיון במגוון תחומים, צריך להלחם קשות , לעבור הרבה מבחנים וראיונות בשביל לקבל סביבות ה 12 בחודש. המצב אגב לא שונה אצל חברים שלי שאינם עובדי הייטק, הם צריכים להלחם על כול משרה, בסכומים נמוכים בהרבה מ 12.

גם השכר הממוצע - 10 אלף שנדחף למעלה ע"י המוני עובדי הייטק , בכירים, וסתם טייקונים, והשכר החציוני - 6.5 אלף, ממש לא תומכים בקביעה הזאת.

אז אחת מה-2, או שיש לנו הרבה עובדים(ואני בניהם) שפשוט סתומים שלא יכולים להגיע למשכורת כזאת, או שהטענה מונפצת.

אני כניראה חושב שהאפשרות השניה היא הנכונה

פורסם
ישה לא ראיתי שהוא אמר משהו על רכב ליסינג. בודדים האנשים שלוקחים היום רכב ליסינג אם זה לא נדרש לשם עבודתם.

את האמת?

אני לגמרי מבין את האנשים שמוכנים לשלם כמה מאות שקלים אקסטרה, ולא להתעסק עם דברים לכאורה יקרים לליבו של חובב רכב ממוצע, שזה טסטים/טיפולים/ביטוח/מוסכים/קניה/מכירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא אמרתי שקל להרוויח 12 ברוטו בחודש. ממש לא. מדובר במשכורת שאפשר לקבל רק אחרי 4-5 שנים במקצוע וגם בתנאי שמדובר באדם עם ראש גדול על הכתפיים. השוק מפוצץ במנהלי חשבונות סוג ג'.

נתתי דוגמא לשכר שאפשר להרוויח בלי תואר. לדעתי עדיף ללמוד מקצוע ולהתחיל לעבוד מאשר להתחיל תואר בגיל 30, לסיים את התואר במקרה הטוב בגיל 35 ורק בגיל 35 להתחיל לצבור ניסיון שיאפשר להרוויח 12 ברוטו בגיל 40.

לדעתי אנשים מפריזים בערכו של תואר ג'נרי. אחד הדברים שאני הכי מצטער זה שלא הלכתי במסלול של מקצוע ישירות אחרי הצבא.

• תוכן חדש...