Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייב לצין שהנחרצות שלכם קצת מוציאה אויר מהמפרשים כי אתם מתווכחים על תאוריה בעוד אני מדבר על עובדות בשטח, הוא חי מהקאזינו במשך שנים רבות ולא מעט כמוהו טסים מתחת לרדאר של הקאזינו (טוב נו, לא ממש טסים מתחת לרדאר אבל לקזינו לא אכפת מדגי רקק שכאלה).

לעניין, רוני, הוא כן היה מכפיל כל סכום עד שזוכה ומשחק אך ורק על אדום.

משחק עם ג'טונים של 10DM.

לא מספרים, לא שלשות, לא שורות, לא כלום.

לפעמים כשהיה משתעמם, היה עושה יום של זוגי אבל אך ורק בהימורי 50:50.

ברגע שהיה מורווח 150DM (כאמור, זה היה מזמן), קם ויוצא מהקאזינו בלי שטויות של "זה יום המזל שלי, אני מליונר היום ושאר קשקשות של מהמרים כפיתים שהן אלה שגורמות לבית תמיד להרוויח ולמהמרים תמיד להיות תפרנים.

לפעמים ה 150DM האלה היו מורווחים בשלוש דקות.

לפעמים ביום שלם, אבל נדיר שהיה הולך לקאזינו וחוזר בלי הרווח הזה (ואם כן, אכל, שתה, התחכך בשמנא וסלתא והחשיב את היום כאילו הוא עובד וכאילו הוא ביום חופש) ושוב, כאמור, חי ככה הרבה שנים ודיווח שיש לו לא מעט חברים שחיים באופן דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
הוא כן היה מכפיל כל סכום עד שזוכה ומשחק אך ורק על אדום.

משחק עם ג'טונים של 10DM.

עם כזו שיטה, עדיף לעבוד בעבודה אמיתית.

בכל פעם שהוא מרוויח, לא משנה כמה פעמים הכפיל, הוא מרוויח בדיוק 10DM.

בד"כ כלל בכל רולטה יש סכום מקסימלי להימור, ומכיוון שכל הפסד מכפיל את ההימור הבא, תוך מעט מאוד הפסדים מגיעים לתקרה, ואז כבר אי אפשר לכסות את ההפסד.

כמו כן, לא ציינת עם איזה סכום הוא היה מגיע כל בוקר. מספיק רצף הפסדים קצר, כדי לחסל את הסכום הזה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ברור, הרי בכל רולטה יוצא 10-12-17 פעמים אדום רצוף...

פורסם

אמרת שהוא משחק על אדום, כך שאני מניח שאתה מתכוון לרצף של שחורים.

אחרי רצף של 9 שחורים, הוא כבר צריך להמר על 10240DM, שזה הרבה מעל התקרה המקובלת בקזינו סטנדרטי, אם בכלל יש עליו סכום כזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם מותר לרגע לחזור לשאלה המקורית, לטעמי זו הגבלה לא לגיטימית.

יתכן והאיסור נובע משיקולי מוסר אבלהקזינו הוא חוקי באותה מדינה והעובד לא עובר של החוק.

באותה מידע מעסיק יכול לדרוש מעובדים לרדת לחוף בבורקיני כי לדעתו צריך ללכת בלבוש צנוע, או לנהוג במהירות המקסימלית המותרת בישראל גם אם במדינה המארחת המגבלה גבוה יותר.

נושא הקזינו בארץ אינו טאבו, והמעביד לא יכו לכפות את אמות המוסר שלו על עובדיו.

יתכן גם שהשיקול הוא חברתי, הוא לא רוצה שחלק גדול מהעובדים יבלה בקזינו שעות, דבר שלדעתו יפגע במטרות הגיבוש.

גם כאן הדרישה לא לגיטימית, אי אפשר לכפות גיבוש, וכל פעילות יכולה ליצור קבוצות בין העבודים, ככה זה.

פורסם

באותה מידע מעסיק יכול לדרוש מעובדים לרדת לחוף בבורקיני כי לדעתו צריך ללכת בלבוש צנוע, או לנהוג במהירות המקסימלית המותרת בישראל גם אם במדינה המארחת המגבלה גבוה יותר.

ה"פטנט" הזה של דוגמא מוקצנת (בורקיני), כדי לפסול את הדרישה של המעסיק, הוא כשל לוגי נפוץ פה בפורום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אמרת שהוא משחק על אדום, כך שאני מניח שאתה מתכוון לרצף של שחורים.

אחרי רצף של 9 שחורים, הוא כבר צריך להמר על 10240DM, שזה הרבה מעל התקרה המקובלת בקזינו סטנדרטי, אם בכלל יש עליו סכום כזה.

כמו שכבר אמרתי, יש אולי הרבה נקודות להראות את הכשל של ה"שיטה" אבל הלכה למעשה, התפרנס הרבה שנים מה"שיטה" הזו.

פורסם

נו טוב,

לך תתווכח עם אדם שלא מאמין במתמטיקה, אלא בסיפורים של חבר (שאולי שכח נתונים, אולי השמיט נתונים, אולי אורן זריף ולכן יכול לעקם את מרחב הזמן-חלל-מזל? מי יודע).

אוקצור - צודק, להמר על אדום זו השיטה הבטוחה להתנהלות כלכלית, what can possibly go wrong?

אגב - אני פעם נכנסתי לקזינו, שמתי $75 על אדום (או שחור, פייר? לא זוכר), הרווחתי עוד $75, לקחתי את הכסף והלכתי לאכול צהריים.

חבל שלא נשארתי שם עוד קצת הייתי חוזר עם אייפון D:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הרווח היחיד בקזינו זה הבופה אכול ככל יכולתך.

וגם קצת בחורות שנמרחות עליך עד שאתה מבהיר להם שאתה לא משלם כדי לקחת אותם למלון.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפרופו קזינו, מישהו היה ברינו?

(יצא לי חרוז, אוכל לי תפוז)

פורסם

לכל המתחכמים שמפזרים סיכונים, בסכומים קטנים, כשיחס ההימורים נגדך, הדרך שיש לה את הסיכוי הכי גדול לזכיה, היא פשוט לשים את כל הכסף, להימור אחד, על ההימור עם הסיכוי הכי גבוה. במקרה של רולטה זה אומר לשים את הכסף על אדום או שחור.

זה דווקא לא נכון, במקרה של רולטה. אם אני זוכר נכון, כמעט בכל הפוזיציות ההחזר לשחקן זהה (97.3%), כך שתיאורטית זה כמעט לא משנה איפה אתה שם את הכסף. ההבדל היחיד הוא בכמה זמן יקח לך להפסיד או להרוויח אותו.

ח

לעניין, רוני, הוא כן היה מכפיל כל סכום עד שזוכה ומשחק אך ורק על אדום.

משחק עם ג'טונים של 10DM.

לא מספרים, לא שלשות, לא שורות, לא כלום.

לפעמים כשהיה משתעמם, היה עושה יום של זוגי אבל אך ורק בהימורי 50:50.

ברגע שהיה מורווח 150DM (כאמור, זה היה מזמן), קם ויוצא מהקאזינו בלי שטויות של "זה יום המזל שלי, אני מליונר היום ושאר קשקשות של מהמרים כפיתים שהן אלה שגורמות לבית תמיד להרוויח ולמהמרים תמיד להיות תפרנים.

לפעמים ה 150DM האלה היו מורווחים בשלוש דקות.

לפעמים ביום שלם, אבל נדיר שהיה הולך לקאזינו וחוזר בלי הרווח הזה (ואם כן, אכל, שתה, התחכך בשמנא וסלתא והחשיב את היום כאילו הוא עובד וכאילו הוא ביום חופש) ושוב, כאמור, חי ככה הרבה שנים ודיווח שיש לו לא מעט חברים שחיים באופן דומה.

נדיר שהיה חוזר בלי הרווח - נניח. אבל אלו בדיוק הפעמים הנדירות הללו שמונעות ממך להרוויח לאורך זמן - אלא רק אם יש לך מזל. ליתר דיוק, כמו שכבר אמרתי, ב-36 מתוך 37 פעמים הוא יחזור עם רווח, בפעם ה-37 הוא יפסיד (בממוצע). הוא כמובן יכול לשים לעצמו חסם תחתון להפסד, אבל אסור לשכוח שיש גם חסם עליון לכמה כסף הוא יכול להכפיל. הרי תיאורטית, עם שיטת ההכפלה הוא תמיד ינצח כל עוד הוא יכול להכפיל, אבל מעשית כמו שפינדר הראה ההכפלה מגיעה מהר מאוד לסכומים מאוד גבוהים ו"מסוכנים" - שהרווח עליהם הוא בדיוק 10DM...

אגב, תופתע כמה פעמים יכול לצאת 10 שחורים ברצף. הרי הסיבובים בלתי מותנים אחד בשני. זו שגיאת המהמר הידועה לחשוב שהסיכויים שיצא 10 פעמים שחור הם אפסיים. הרי אחרי שיצא 9 פעמים שחור, הסיכוי שיצא שחור הוא עדיין כמעט 50%. וחוצמזה, ב-1/37 מהמקרים יצא דווקא 0...

שלא לדבר על כך שזה נשמע לי כמו קיום די עצוב להמר בקזינו על בסיס יומי בשביל לחיות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלא לדבר על כך שזה נשמע לי כמו קיום די עצוב להמר בקזינו על בסיס יומי בשביל לחיות...

המממ.

מחד, בקזינו יש לך:

אוכל, שתייה, נשים נאות (בין אם זה אלו מהמקצוע העתיק ובין אם מהמקצועות החדשים יותר), אווירה מעניינת ואני יכול להמשיך עוד ועוד- וכל זה במשך 3 שעות.

מאידך, יש לך:

10 שעות עבודה, במקום שאתה שונא, במקצוע שהוכתב לך בעקבות איך שהחיים לקחו אותך, עם אנשים שלא בהכרח אתה מסתדר איתם.

ובסוף היום, כדי להירגע, אתה הולך לאן? -לקזינו! :lol:

מה לדעתך הוא הקיום העצוב מבין 2 אלו? ההחמצה? הביזבוז? הייאוש, האכזבה, העלבון, תחושת הכישלון בחיים?

כמובן שהקזינו, כי זה לא חוקי בארץ וכי זה משהו עם סטיגמה.

אני הראשון שיודה- יש לי בעיית הימורים:

אני רוצה להמר, אבל אין לי איפה. זו בעייה רצינית.:lol:

צחוק בצד.

אם הימורים היו חוקיים בארץ, סביר להניח שלפחות פעם פעמיים בשבוע, הייתי הולך לקזינו. תאמינו או לא, השיטה שתיאר מיודענו באגירה עובדת, בהנחה שיש לך מספיק איפוק ושליטה עצמית. הכי קל בעולם זה ליפול לאמתלה של "טוב, הסיבוב הזה הפסדתי, סיבוב הבא בטוח ארוויח".

אני באתי לקזינו בזמנו עם הגבלה חזקה ביותר: אני משכיב את הסכום המינימלי לסיבוב ברולטה. זוכה? משחק שוב. לא זוכה? הולך ולא חוזר.

אז הסכום המינימלי היה 25$ (שטר של 20 יורו היה בסדר). ויצאתי עם 400$. BOO-YA!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...