Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, לדוד שלי היתה שיטה מוכחת (באמת!!!) להרוויח בקאזינו, צריך כסף, הרבה סבלנות, הרבה משמעת עצמית והרווחים קטנים יחסית אבל בסופו של דבר, הוא במשך עשור שלם חי בגרמניה כשהעבודה שלו הייתה כל יום שלוש שעות בקזינו.

נו, ספר. אני אשמח לדעת. ברצינות. לא מכיר שיטה כזאת (ובבקשה אל תגיד שהוא פשוט הכפיל את ההימור בכל פעם שהוא הפסיד).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, לדוד שלי היתה שיטה מוכחת (באמת!!!) להרוויח בקאזינו, צריך כסף, הרבה סבלנות, הרבה משמעת עצמית והרווחים קטנים יחסית אבל בסופו של דבר, הוא במשך עשור שלם חי בגרמניה כשהעבודה שלו הייתה כל יום שלוש שעות בקזינו.

הוא בעל קזינו?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חוקי AS IN חוקי העבודה בישראל? אני בספק גדול

חוקי AS IN נורמה מקובלת? לחלוטין, מה גם שברמת ההגיון הבריא זה נשמע לי ממש הגיוני, הרי בתכלס לא מדובר בבקשה חריגה במיוחד

התשובה הקצרה והקולעת של השרשור.

בנוגע לדוד של בגירה, לברווז ולסבתא של בנצי (או שלא?) -

אם זה לא היה עצוב הייתי מתיישב על האות ח׳ במקלדת.

עבדתי בגרסה מודרנית של ״בית״, תשכחו מזה, הכול מסודר לפרטי פרטים

עם הבנה ברורה שלאורך זמן הסטטיסטיקה מתיישרת... לטובת הבית ב-payout די מופרע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נו, ספר. אני אשמח לדעת. ברצינות. לא מכיר שיטה כזאת (ובבקשה אל תגיד שהוא פשוט הכפיל את ההימור בכל פעם שהוא הפסיד).

יש את השיטה שסופרים את הקלפים בפוקר/טקסס אך בכל קזינו יש מצלמה מעל השולחן ובשניה מאתרים מי שסופר קלפים.

למרות שזו פעולה שאדם עושה בראש ללא אמצעים היא עדיין לא כשרה בקזינו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל המגחכים והמצקצקים בלשונם, גם אני נכנסתי לקזינו (בארה״ב אמנם) עם $30 בערך ויצאתי עם כמעט $150.

לעצירתי בATM שהיה שם, אגב, אין כל קשר לסיפור! :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מחפש לעשות "מכה" בקזינו אלא רק להעביר את הזמן.

שהייתי לפני חודשיים בקזינו בבורגס, פרטתי 30 יורו והלכתי לשחק ברולטה, בסוף יצאתי עם 140 יורו אחרי כמה שעות, יש לי שיטה איך להרויח סכומים קטנים כמעט כל סיבוב, אבל סיכוי של אחד לתשע לאבד את ההימור ברולטה.

בזמן שהימרתי הייתי בנתיים מזמין (בחינם) מקשאות שהדיילות בקזינו היו עוברות בין השולחנות ולוקחות הזמנות.

ככה שגם אם הייתי מפסיד את כל ה-30 יורו, אז גם ככה בנתיים התפנקתי בשתייה חופשי וחסכתי מונית שעולה 10 יורו מהמלון (יש בקזינו שירות הסעות חינמי מהמלון ובחזרה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל אחד יודע לספר על הפעם שהוא הרוויח, שוכח לספר על הפעמים שהבית הרוויח.

יחידי סגולה מנצחים את הבית.

והראיה הטובה לכך שהבית מרוויח, היא המשקאות חינם שהוא מספק ועוד ועוד פינוקים...:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש את השיטה שסופרים את הקלפים בפוקר/טקסס אך בכל קזינו יש מצלמה מעל השולחן ובשניה מאתרים מי שסופר קלפים.

למרות שזו פעולה שאדם עושה בראש ללא אמצעים היא עדיין לא כשרה בקזינו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ספירת קלפים היא אכן שיטה "לגיטימית" לנצח את הבית, אבל כאמור - הקזינואים משקיעים המון בניסיונות מניעה וזה מאוד לא פשוט.

אני לא מחפש לעשות "מכה" בקזינו אלא רק להעביר את הזמן.

שהייתי לפני חודשיים בקזינו בבורגס, פרטתי 30 יורו והלכתי לשחק ברולטה, בסוף יצאתי עם 140 יורו אחרי כמה שעות, יש לי שיטה איך להרויח סכומים קטנים כמעט כל סיבוב, אבל סיכוי של אחד לתשע לאבד את ההימור ברולטה.

לא הבנתי, איך אתה מרוויח סכומים קטנים כמעט כל סיבוב ברולטה? הרי הסכום הכי קטן שאפשר להרוויח שם הוא פי 2 מכמה שהימרת. ומאיפה הסיכוי של אחד לתשע?

אגב, ה"כמעט" ב"כמעט כל סיבוב" שלך הוא בדיוק מה שעושה את ההבדל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא הבנתי, איך אתה מרוויח סכומים קטנים כמעט כל סיבוב ברולטה? הרי הסכום הכי קטן שאפשר להרוויח שם הוא פי 2 מכמה שהימרת. ומאיפה הסיכוי של אחד לתשע?

אגב, ה"כמעט" ב"כמעט כל סיבוב" שלך הוא בדיוק מה שעושה את ההבדל...

אפשר גם להרויח פי 3, פי 9 ופי 36.

אתה מפזר את ההימור שלץ ברולטה על כמה מקומות וככה מרויח סכומים קטנים.

אגב, כנראה אני מהטיפוסים שהקזינו הפסיד עליהם, אבל טיפוסים אחרים ששפכו אלפי יורואים (והם הרוב כמובן) בקזינו גרמו לו להרויח.

פורסם

תקשיב, אני מצטער לבשר לך אבל הסיבה שהקזינו הפסיד עליך היא... מזל. אין לזה שום קשר לשום שיטה, והמשפט של "להרוויח סכומים קטנים כמעט כל סיבוב" הוא פשוט לא נכון. לצורך הדיון, אם אתה מרוויח פי 2 או פי 3, זה לא סכומים קטנים, והסיכוי להרוויח אותם הוא פחות מחצי ופחות משליש בהתאמה - זה ממש לא "כמעט כל סיבוב".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סתם במאמר מוסגר, גם החופש מטעם החברה אתה עדיין עובד חברה, יש חברות במיוחד אמריקאיות שבהן הליגה לקזינו נחשבת כהתנהגות חריגה ולכן המעסיק לא רוצה שתעשה את זה בחופש מטעמו.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז זהו שאתה מתעקש לא להבין.

ברולטה יש 37 אופציות (כולל הירוק).

אני דואג לפזר ז'יטונים באופן שיכסה 32 אופציות ברולטה.

ככה ש-24 מתוך 37 אופציות אני יכול להרויח יורו אחד.

8 מתוך 37 אופציות אני יכול להרויח 4 יורו.

אבל 5 מתוך 37 אופציות אני עלול להפסיד 14 יורו.

פורסם

אתה מדבר פה על פיזור סיכונים, שזה נחמד וטוב וחשוב למימוש בהימורים כמו בבורסה, נניח, אבל פה לא באמת עוזר לסיכויים שלך, כלומר אין לך שום שיטה. שוב, זה עניין של סטטיסטיקה נטו, ואולי זה עושה הרגשה טובה להרוויח הרבה פעמים מעט כסף, אבל בסופו של דבר הסטטיסטיקה מנצחת.

במקרה שלך, אם אני מבין נכון, אתה שם 5 על סיכוי של 2:1 פעמיים, ועוד 2 על סיכוי של 8:1 פעמיים. בסיכוי של 24/37 אתה זוכה ב-1 מתוך 14, בסיכוי של 8/37 אתה זוכה ב-4 מתוך 14 ובסיכוי של 5/37 אתה מפסיד 14 מתוך 14. אחסוך ממך את חישוב התוחלת, אבל הפלא ופלא היא יוצאת שלילית...

לסיכום, היה לך אחלה מזל עד עכשיו אבל כאמור - זה רק מזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שוב כמו שציינתי, אכן היו סיבובים שהפסדתי את כל ה-14 יורו ששמתי ברולטה - אבל הרבה יותר סיבובים הרווחתי.

ושוב כמו שאני מציין, אני לא מסתכל על הרווח/הפסד, אני גם ישבתי אותו זמן עם חברים טובים והעברנו את הזמן ככה - חוץ מזה צריך לזכור שאם הייצי יושב איתם בפאב ומזמינים שתייה - אז כנראה שהיינו מוציאים את אותם סכומים ואולי גם יותר (לפני חודש הוצאתי 30 שקלים בתאילנד על שני משקאות בבר שישבתי שם עם אנשים שהכרתי).

ככה שגם אם הפסדתי את כל ה-30 יורו שפרטתי באותו, מבחינתי יכלתי לצאת לפאב עם החברים ולהוציא את אותו סכום.

פורסם

איציק, זה ממש בסדר לומר שהיציאה לקזינו היא כיפית בשבילך וגם להפסיד את ה30 יורו - עדיין נסכם ל"רווח" בגלל שהעברת את הזמן בסבבה.

זה פחות בסדר לומר שיש לך שיטה שתוביל לכך שתנצח את הבית, או שאתה לא מבין או שאתה סתם מתעלם מאלמנט מאוד מאוד בסיסי של הסתברות... השיטה שלך, בתוחלת, תוביל ל.... ניצחון הבית. זו לא הדעה שלי אלא סתם מתמטיקה. אז אנא אל תציג מצג שווא כזה או אחר.

בקזינו, בלי לרמות, הבית ינצח. המשחקים בנויים בצורה הזו, אחרת לאורך זמן לבית לא היה איך להמשיך לחיות. אני מופתע שצריך לומר את זה ככה מפורשות אבל אני שם לב שיש כאן כמה וכמה אנשים שלא מבינים את הבסיס של הבסיס במבוא להסתברות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...