Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועה.

מה המשמעות של המספרים על השחור או האדום אם אני מהמר על הצבע שלהם?

אם הימרתי על אדום, מעניין לי ת'תחת אם יצא 2 או 8 או 32 (בהנחה שכולם אדומים).

אם יש לפני 6 בנות, ל 3 קוראים נועה ולשלוש קוראים יוכבד, מה אכפת לי איך קוראים להן אם אני מהמר מי מהן רופאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קראתי הכל אבל ה2 אג' שלי:

הימורים /קזינו תמיד היה פה, אם בדמות חוקי (מפעל הפיס/טוטו/ווינר/הימורי סוסים/מכונות מזל של מפעל הפיס) או לא חוקי שנמצא כנראה בכל כמה מאות בתים בכל מקום בארץ.

לא להפעיל קזינו אמיתי או עיר שלמה בסגנון לאס ווגאס זה טמטום לשמו, היום הכסף פשוט הולך ברובו לפשע גם ככה ,בדמות הימורים לא חוקיים, הטענה שאנשים יפסידו את התחתונים היא שגויה מהיסוד מפני שגם ככה אלו ש"אמורים" להפסיד , מוצאים את המקום והדרך להמר.

מי שחושב שמרוויחים בהימורים , לא משנה איזה, הוא פשוט :loco:

מזל רגעי לא מהווה אינדיקציה לטווח ארוך.

מעבר לזה זה בהחלט סוג של בילוי למי שאוהב את הסגנון(אני לא).

פורסם (נערך)
אתה טועה.

מה המשמעות של המספרים על השחור או האדום אם אני מהמר על הצבע שלהם?

אם הימרתי על אדום, מעניין לי ת'תחת אם יצא 2 או 8 או 32 (בהנחה שכולם אדומים).

אם יש לפני 6 בנות, ל 3 קוראים נועה ולשלוש קוראים יוכבד, מה אכפת לי איך קוראים להן אם אני מהמר מי מהן רופאה.

שוב:

יש לך 38 מספרים, 16 אדומים, 16 שחורים, שניים חסרי צבע.

הימרת על שחור? יש לך 16 אפשרויות לנצח, מתוך 38 בסה"כ. על הנצחון הזה תכפיל את כספך.

הימרת על אדום? כנ"ל

הימרת על זוגי? אי-זוגי?

מקווה שהנקודה עברה.

הבלבול שלך בהתייחסות ל1:4 עבור הימור אדום/שחור/0/00, נובע מכך שאתה חושב שיש 'משקל' זהה לכל אחת מהאופציות הנ"ל - אם נדמיין לרגע רולטה עם 4 מקומות בלבד, מקום אדום/שחור/0/00 אז גם היית צודק.

אבל זה לא המצב.

אני עדיין טועה?

אגב, זה בסדר אם אתה לא רוצה לתת קרדיט לדברים שלי - לגיטימי, זכותך. אבל צירפתי לך בהודעה קישור למקור בו ניתן לראות את ההתפלגות בין מרחב האפשרויות, הסברתי באריכות את המתמטיקה מאחורי הדברים, ואפשר להריץ חיפוש בגוגל תוך שניות ספורות.

אז בחייאת, תהיה קצת פחות נחרץ...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הוא פשוט ניתח את הסיטואציה ברמה פסיכולוגית, לא ברמה הסתברותית. כנראה שהאסטרטגיה שלו יותר 'קלה לעיכול' להדיוט הממוצע, זה נותן לך כמה משחקונים בשביל להרגיש שאתה חי, אבל לא יותר מדי משחקונים בשביל שלא תאבד פוקוס ותבזבז הכל על בלאקג'ק וזונות D:

לא. הוא ניתח ברמה הסתברותית מתמטית. ככה לפחות הוא טוען.

הבעיה שהוא פותר היא שונה ממה שאתה הצגת.

הבעיה:

יש לי 4 דולרים ואני חייב 10 דולרים כדי להגיע הביתה במונית.

איזו אסטרטגיה תיתן לי את הסיכוי הגבוה יותר להשיג 10 דולר?

מקווה שאני לא פולט שטויות, אבל התוחלת פחות משנה פה, כי אין לך אינסוף הימורים, אלא סכום מוגבל ויעד ברור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אה, ברור שלא. עכשיו הבהרת.

אבל עכשיו אחרי שהבהרת ואחרי שהבנתי:

1. איך הימור על 24 הוא בעל סיכויים טובים יותר מאשר הימור על אדום.

2. מאחר ויש 18 אדומים+18 שחורים ורק 0 אחד (ו 00 אחד) אז הסיכויים שלי לנצח הם אפילו טובים יותר מ 1:4.

פורסם
בהנתן שיש אדום,שחור,0 ו 00, תסביר לי בבקשה איך הימור של 1:36 הוא עדיף על הימור של 1:4.

בגירה, זה שיש 4 אפשרויות, לא אומר שלכולם יש הסתברות זהה.

אני ממלא לוטו.

יש בדיוק 2 אפשרויות: זוכה, לא זוכה.

אז הסיכוי שלי לזכות הוא 1:2?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
הבעיה:

יש לי 4 דולרים ואני חייב 10 דולרים כדי להגיע הביתה במונית.

איזו אסטרטגיה תיתן לי את הסיכוי הגבוה יותר להשיג 10 דולר?

הא, אוקיי, הבנתי עכשיו יותר טוב את הכוונה.

אני התייחסתי עד עכשיו ל"יש לי 4 דולר אני רוצה להמר ברולטה מה האסטרטגיה שתניב הכי הרבה תשואה", וכאמור - כולן זהות.

השאלה שלך שונה, היות ואתה רוצה להגיע לסכום ספציפי.

שימוש באסטרטגיה של הימור דולר על כל מספר תגיע לאותה תוחלת רווח, א-ב-ל התוחלת הזו מתייחסת לאפשרויות בהן יש לך יותר רווח ממה שאתה צריך, וזה לא מה שאתה מבקש (אתה מנסה לקלוע *בול* לסכום).

לכן, עדיף לך לבחור באסטרטגיה שלא *חורגת* ממגבלת הסכום, ומכאן הטענה שלו - צמצם את מרחב האפשרויות לאלו שלא חורגות מסכום היעד.

שאלה יפה.

רק הערה קטנה: שים לב שזה עדיין לא מוכיח את הטענה הראשונית שלך, מה שסייע כאן להטות את המאזן האסטרטגי זו העובדה שיש לך סכום יעד. אם זה לא נכון ואתה כולה מחפש להרוויח כמה שיותר, (שם הדיון התחיל) - הטענה שכל האסטרטגיות זהות עדיין נכונה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אה, ברור שלא. עכשיו הבהרת.

אבל עכשיו אחרי שהבהרת ואחרי שהבנתי:

1. איך הימור על 24 הוא בעל סיכויים טובים יותר מאשר הימור על אדום.

2. מאחר ויש 18 אדומים+18 שחורים ורק 0 אחד (ו 00 אחד) אז הסיכויים שלי לנצח הם אפילו טובים יותר מ 1:4.

1. הסיכוי בהימור הפרטני אינו יותר טוב, אבל התוחלת זהה - יענו אם באגירה משנה קריירה ומחליט לבלות בקאזינו 24/7, כל יום יש לו 100$ להשקיע, אין הבדל בין לשים את ה100$ האלו על 24 או על צבע אדום (עבור רולטה אירופאית סטנדרטית) לאורך זמן

2. תיקון קל: 16 ו16, ואכן הסיכויים שלך טובים משמעותית מ1:4 (25%), הם 48.משהו%, כאמור - כמעט 50/50

בנוגע לתוחלת, מציע לך לחזור כמה הודעות אחורנית לתגובה שלי לפינדר, שם הסברתי בקצרה מהי תוחלת במונחים יומיומיים. מושג שחשוב להכיר, וצורת חשיבה שכדאי להבין.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

נראה שכולם פה קראו את הערך רולטה בויקיפדיה וכל אחד רושם פה מה שהוא הבין :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק הבית לא קרא

אין לו זמן הוא סופר את הכסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואקשה שוב, מאחר ולא מדובר בחבילת קלפים שכל הזמן אתה משחק רק בשארית הקלפים ומאחר והדגשת מקודם שכל סיבוב הוא סיבוב חדש והסיכויים בו הם מחדש, אז איך משתנים סיכויי הזכיה במשחק אחד בודד לבין 1000 משחקים ברצף?

האם אחרי כל סיבוב אני אצא מהקאזינו ואכנס שוב תחשיב את זה כאלף הימורים בודדים?:wink:

פורסם

זה לא מקשה, וזה בדיוק כמו לצאת/להכנס מהקזינו היות ומדובר ב"מערכת ללא זכרון" - קרי כל סיבוב בלתי תלוי לחלוטין מהסיבוב הקודם.

אין הבדל בין להמר 1000 פעמים ברצף, לבין 1000 פעמים עם יציאה/חזרה מהקזינו...

פורסם

ואקשה עוד, אז למה יש מלון אינטגרלי עם הקזינו, הרי זה אומר שלמחרת אחרי ארוחת הבוקר יהיו סיכויי זכיה שונים.

(;

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז איך סיכוי שלטענתך יותר טוב מ 1:3 פתאום הופך לאותו דבר כמו להמר על מספר בודד.

אני מתקשה לעקוב אחרי ההגיון או המתמטיקה שתומכים בזה.

פורסם
אז איך סיכוי שלטענתך יותר טוב מ 1:3 פתאום הופך לאותו דבר כמו להמר על מספר בודד.

אני מתקשה לעקוב אחרי ההגיון או המתמטיקה שתומכים בזה.

זה בעצם הבסיס של הסתברות, משהו שהתייחסתי אליו, וכנראה שלא בצדק, כ"מובן מאליו" למרות שהוא לא.

1. אני מחזיר אותך להודעה שלי כאן, תעיף מבט (השקעתי והסברתי באריכות כמו ילד טוב!) ותראה האם אתה מבין את ההסבר.

2. אפשר להשתמש בדוגמא שתמחיש את זה:

להלן שני משחקים -

הטלת מטבע (עץ או פלי) כאשר אתה מהמר על 10 ש"ח ומקבל 20 ש"ח אם צדקת

זריקת קוביה כאשר אתה מהמר על 10ש"ח, צריך לנחש איזה מספר יוצא, ואם צדקת תקבל 60 ש"ח

באיזה משחק אתה תעדיף לשחק? מצד אחד יש לך סיכוי די גבוה לזכות במשחק המטבע, אבל הרווח נמוך. מצד שני יש לך סיכוי נמוך יותר לזכות ב60, אבל הרווח גבוה.

חוי יגיד לך - לך על המטבע! זה הרבה יותר טוב, הסיכוי שתזכה ממש גבוה ולכן זה משתלם יותר!

בלאט יגיד לך - אל תקשיב לזין הזה! לך על קוביה! אתה יכול להרוויח הרבה יותר כסף ככה ומה זה 10 שקל אתה לא קונה בזה בירה!

לכן משתמשים בתוחלת:

מהו הרווח שלך, אחרי "אינסוף משחקים"? קרי - מה הרווח שלך בממוצע?

מטבע: חצי מהפעמים תזכה ב20, חצי מהפעמים תזכה באפס, לכן 1/2 * 20 + 1/2 * 0 = 10 שח

קוביה: שישית מהפעמים תזכה ב60, בשאר הפעמים תזכה באפס, לכן 1/6 * 60 + 5/6 * 0 = 10 שח

דה פקטו, הרווח הפוט' שלך זהה, אין הימור עדיף. בחר באחד מהם ותקווה לטוב.

זה בדיוק מה שעשו ברולטה האירופאית, סידרו את ההימורים ככה שכולם יהיו זהים (ובכולם - הבית מרוויח....), ונתנו לאנשים לדון בינם לבין עצמם בנוגע לאיזה הימור זה הכי חכם, כאשר בתכלס כולם אותו דבר.

אז למה תוחלת זה מעניין / מתי היא שימושית?

אם הייתי אומר שבקוביה אתה תקבל 70, אז כבר היה עדיף לך לבחור בקוביה. כנ"ל אם הייתי מגדיל את התגמול במטבע.

וזה ככה על קצה המזלג...

• תוכן חדש...