Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתמטית נטו, כמו הדוגמא שציינתי עם הסטייה בהטלת המטבע- לא תפגע במציאות בדיוק של 100 אחוז, ולפעמים גם לא ב-80.

שורה תחתונה, לסיכום.

אני ובאגירה אומרים שיש דרך למקסם רווחים. באגירה מעדות שמיעה, אני ממקור ראשון (עצמי).

רוב המגיבים פה לא מאמינים ובטוחים שזה לא אפשרי.

אני הולך לבדוק את הסוגייה שוב ולדווח תוצאות. אני "מוכן להתנדב לניסוי" :lol:

בואו נסכים שלא להסכים, נניח לדיון העקר הזה, ובנובמבר אחזור לעדכן מה הייתה הדלתא- ובאיזה כיוון...

ברווז, שוב, אתה פשוט לא מבין איך הסתברות עובדת...

תוחלת לא חוזה מה יקרה במקרה פרטי, אלא מה יקרה בהרבה מקרים, לאורך זמן. ניכר שאתה לא מבין את ההבדל ולכן התגובות שלך בהתאם.

אני לא חושב, אני *יודע*, שלאורך אינסוף משחקי מטבע התוחלת תהיה 50%. זה מוכח, מתמטית.

אז תגיד שאין דבר כזה אינסוף ולכן הכל בבל"ת, ועל זה אומר לך ..... לא, זה בדיוק אותו דבר, פשוט זה אולי לא אינטואיטיבי. כמו המקרה בו ניצחת, קיים מקרה אחר בו פלוני הפסיד.

לגבי 'לא מאמינים שזה אפשרי' - על מה אתה מדבר בנאדם... אני אישית גם נמצא במאזן חיובי מההימורים שלי על רולטה(!), פשוט אני מבין שזה סתם מזל מקרי ובאותה מידה הייתי יכול להיות על מינוס. בתחילת השרשור נטען כאן שאנשים מסוימים מצאו שיטות כאלו ואחרות לנצח את הבית במשחק הזה, ועל כך נטען ש.... לא, הם לא. הם או פוקסיונרים, או רמאים, או שהם הזניחו/שכחו את הפעמים בהם הם הפסידו בעת הדיווח על כמה שהדשא בקזינו ירוק.

אני מהמר על האחרון, זה הכי אנושי שאפשר.

בהצלחה בהימורים, בלי ציניות - אשמח לשמוע אותך 'מוכיח אותי בטעותי' וחוזר מורווח, למרות שזו לא באמת הוכחה לכלום (כפי שרוני ציין) - אהיה שמח בשמחתך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרשים איך אתה מצד אחד מסכים עם המתמטיקה שלנו, ומצד שני חוזר בעקשנות לטענות המגוחכות על מיקסום רווחים. ממש מהמר קלאסי.

אגב, אתה מוזמן לחזור לעדכן בנובמבר אבל צר לי לאכזב אותך - העדכון יהיה חסר משמעות כי הדגימה שלך קטנה מאוד ולכן וולטילית מאוד. זה בערך כמו שאגיד שהרווחתי 20% בבורסה בחצי שנה האחרונה ולכן בורסה זה נהדר, אבל "אשכח" בנוחות כמה הפסדתי בשנה האחרונה.

למה, אתה לא יכול לקנות לוטו באלפי שקלים? בטח שיכול.

אפשר להמר בלוטו באלפי שקלים, בדיוק כמו שאתה יכול לשים על כל סיבוב ברולטה אלפי שקלים. העניין הוא התשובה המהירה והמחשבה של כל מהמר , הפעם הפסדתי אבל בפעם הבאה אפצה את זה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אור

ברווז הבין אותך כבר לפני מספר דפים, אבל הוא הולך לכייף בקזינו וזה לא משנה מה תכתוב

ירוויח יאשים את עצמו , יפסיד יאשים אותך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לדעת מתמטיקה כדי להבין שאין כזה דבר מקום שמחלק כסף חופשי ועוד מרוויח מזה. בכל אופן, מי שנהנה מהימורים, לבריאות. בסופו של דבר בילויים עולים כסף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לעניין אותך בקיירוס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי את זה ברגל, הרופא נתן לי משחה למרוח ועבר לי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מרשים איך אתה מצד אחד מסכים עם המתמטיקה שלנו, ומצד שני חוזר בעקשנות לטענות המגוחכות על מיקסום רווחים. ממש מהמר קלאסי.

[סמיילי שמגלגל עיניים]

אגב, אתה מוזמן לחזור לעדכן בנובמבר אבל צר לי לאכזב אותך - העדכון יהיה חסר משמעות כי הדגימה שלך קטנה מאוד ולכן וולטילית מאוד. זה בערך כמו שאגיד שהרווחתי 20% בבורסה בחצי שנה האחרונה ולכן בורסה זה נהדר, אבל "אשכח" בנוחות כמה הפסדתי בשנה האחרונה.

אתה צודק, ואתייחס לזה למטה יותר.

ולא, לא שכחתי כמה גם הפסדתי בדרך. ולא שוכח לשנייה שאפשר להפסיד.

חושב כמו עני, בקיצור.

זה די עצוב.

ובנימה מחויכת - יש מקומות עבודה שבהן הביקור בקזינו במהלך יציאה לחו"ל לא רק מותרת, אלא חובה...

יש מקומות שבהן היציאה לחו"ל היא מטעם העבודה... אשמח להגיע לשם יום אחד.

ולא, האנס. זו הכללה גסה וכבדה מאד.

עני יחשוב שהוא חייב ללכת לקזינו. עני ימשכן את הבית בפעם הרביעית כי הוא יכסה את כ-----ל מה שהוא הפסיד בסיבוב הבא של הגלגל, פלוס רווח. למשל.

אני חושב כמו אני, לא כמו עני. אני חושב ללכת לקזינו, עם סכום ייעודי בכיס, להנות מהדרך, וכנראה לצאת עם רווח לאחר זמן או כמעט מייד. זה הכל. סרוניס צודק לגבי גודל המדגם בעולם האמיתי, וכמו שהבטחתי לו ארחיב על זה עוד מעט.

ברווז, שוב, אתה פשוט לא מבין איך הסתברות עובדת...

תוחלת לא חוזה מה יקרה במקרה פרטי, אלא מה יקרה בהרבה מקרים, לאורך זמן. ניכר שאתה לא מבין את ההבדל ולכן התגובות שלך בהתאם.

אני לא חושב, אני *יודע*, שלאורך אינסוף משחקי מטבע התוחלת תהיה 50%. זה מוכח, מתמטית.

אז תגיד שאין דבר כזה אינסוף ולכן הכל בבל"ת, ועל זה אומר לך ..... לא, זה בדיוק אותו דבר, פשוט זה אולי לא אינטואיטיבי. כמו המקרה בו ניצחת, קיים מקרה אחר בו פלוני הפסיד.

נכון וחצי בחזקת שלוש. בתנאי מעבדה, קיים אינסוף, ושם זה אכן בדיוק 50%. ולגבי פלוני, גם כן אתה צודק.

ועכשיו אנחנו נעבור לרגע, ברשותך, לעולם האמיתי, איפה שהכיאוס שולט, והחוקים עדיין לא הומצאו\נמצאו בכללותם על מנת לכסות את כל ההסתברויות.

הסיכוי ההסתברותי של אדם להיהרג בתאונת מטוס (1) הוא 1 ל-4.7 מליון. האם אתה עומד בשערי שדה התעופה עם מתקן ספירה, וחושב לעצמך "עברו כבר 4 מליון- או רק 3,999,998?" לפני העלייה למטוס? או כמה טיסות היו למטוס? או איך שלא תרצה להתייחס לנתון?

נרד לסיכוי גבוה יותר.

הסיכוי של אדם להיהרג בתאונת דרכים (2)- 1 ל-14,000. האם אתה סופר את כמות הפעמים שאתה נוהג ברכב\כמות המכוניות שעברו לידך\כמות הפעמים שאתה נכנס לרכב, ולא מוכן לעלות עליו כשתגיע בדיוק ל-14K? לא נראה לי.

נלך לדברים מוזרים יותר- אתה התחלת, כשעירבת את ה"אין סוף"...

מה הסיכוי, שאתה תהיה אתה ולא מישהו אחר? מה ההסתברות, המתימטית, שזה יקרה?

הרי על מנת שאתה תיוולד, הוריך היו צריכים להיוולד, לגדול בצורה שבה הם גדלו, בסביבה שבה הם גדלו, להתחנך בצורה שבה הם חונכו, לאכול את מה שהם אכלו, לאהוב את הדברים שהם אוהבים, להיפגש, להסתדר זה עם זו, לרצות להתחתן, לרצות להביא ילד, אין סוף דברים קטנים וגדולים שאם אחד מהם היה משתנה בשנייה אחת של - תקרא לזה מזל, גורל, נסיבות, WHATEVER- לא היית נולד אתה. ואתן דוגמא מחיי האישיים: השנה אני חוגג 20 שנה עם זוגתי שתחייה. הכרנו בתיכון, כשניסיתי להתיישב בתוך שולחן מחשב שהיה קטן עליי בכמה מידות, והיא פשוט צחקה מהסיטואצייה (ישבה לידי). אם הייתי הולך ללמוד בבית ספר אחר לא היינו נפגשים. אם הגנטיקה שלי הייתה שונה, ייתכן שהייתי בגודל ממוצע, ולא היינו נפגשים. אם הייתי בוחר במגמה עיקרית אחרת, ייתכן שלא היינו נפגשים.

אז- אני רוצה לשמוע את המתמטיקה שלך, איך היא מסבירה את כל הסיכויים ש-2 אנשים ייפגשו בנסיבות מסויימות, ויישארו יחד 20 שנה. בלי ציניות, בלי התנשאות, אני באמת רוצה לשמוע- כי למיטב ידיעתי, המתמטיקה שאמורה להסביר את זה עדיין לא הומצאה (או התגלתה, או WHATEVER) אלא רק בחלקה הקטן ביותר. כמו גם המתמטיקה שתסביר למה יונים מעדיפות לחרBן דווקא על מכוניות לבנות (נחקר, למרבית ההפתעה).

לגבי 'לא מאמינים שזה אפשרי' - על מה אתה מדבר בנאדם... אני אישית גם נמצא במאזן חיובי מההימורים שלי על רולטה(!), שמח בשבילך! נכון שזה כיף? פשוט אני מבין שזה סתם מזל מקרי ובאותה מידה הייתי יכול להיות על מינוס. נכון אך ורק אם אתה מוכן להפסיד יותר מעבר לסכום תקרה מקורי מסויים, אחרת היית יוצא מאופס. בתחילת השרשור נטען כאן שאנשים מסוימים מצאו שיטות כאלו ואחרות לנצח את הבית במשחק הזה, ועל כך נטען ש.... לא, הם לא. הם או פוקסיונרים, או רמאים, או שהם הזניחו/שכחו את הפעמים בהם הם הפסידו בעת הדיווח על כמה שהדשא בקזינו ירוק.

אני מהמר על האחרון, זה הכי אנושי שאפשר.

בהצלחה בהימורים, בלי ציניות - אשמח לשמוע אותך 'מוכיח אותי בטעותי' וחוזר מורווח, למרות שזו לא באמת הוכחה לכלום (כפי שרוני ציין) - אהיה שמח בשמחתך.

אני לא שוכח ולא מזניח לדווח- אכן, הפסדתי כמה וכמה פעמים. עם קיזוז ההפסדים, הסכום שהזזתי היה יותר קרוב ל-600$. מתוכם, 400 נשארו לי ביד, כשהתחלתי עם 25 מהם. עובדה 1: הרווחתי, לא הפסדתי. עובדה 2: לא הפסדתי את הסכום תקרה שלי.

עובדה 3 שאני חושף רק עכשיו, גם בשבילך סרוניס: גודל הדגימה אכן קובע, אל תשכח את זה- ואת הניסוי הנ"ל ערכתי על המחשב, הרבה לפני שהתקרבתי בכלל לקזינו אמיתי- בתוך משחק אחר, שבו אין ל"קזינו" הוירטואלי אינטרס לרמות, מה שנקרא "true random" (שאגב אין חיה כזו בטבע). שם, רציתי פשוט להכפיל את הכסף הוירטואלי שלי ומהר- אז גיליתי שאפשר לשחק בקזינו, לימדתי את עצמי על איך לשחק ברולטה, גיליתי שאפשר לעשוות כמו שאמר באגירה, ניסיתי, ו... הצלחתי. והצלחתי. והפסדתי, עשיתי "LOAD", ניסיתי שוב, הצלחתי, ניסיתי, הפסדתי, עשיתי "LOAD"... בחיים האמיתיים אין LOAD, כך שאני מגביל עצמי חזק עם סכום תקרה מברזל, בל-יעבור, אבל כך עשיתי כל אימת ששיחקתי במשחק הנ"ל- הולך לקזינו, מכפיל את הכסף עד שמגיע לאיזה 10 מליון ככה, וזהו מספיק לי, ממשיך לשחק רגיל. בממוצע 14 סיבובים עד לתוצאה הרצוייה כולל ההפסדים. תהיתי אם זה יעבוד גם בחיים האמיתיים, התשובה היא: נכון לידע שיש לי היום, כן. זה עובד. מצריך בדיקות נוספות. מוכן להתנדב לניסוי. אחזור ואדווח דיווחי אמת בלבד, מבטיח- אין לי אינטרס לשקר. אני יודע להודות כשאני טועה והוכח לי שטעיתי, גם אם הוכחתי לעצמי את זה.

אור

ברווז הבין אותך כבר לפני מספר דפים, אבל הוא הולך לכייף בקזינו וזה לא משנה מה תכתוב

ירוויח יאשים את עצמו , יפסיד יאשים את עצמו

שורה תחתונה. צודק בהחלט + תיקון קטן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הולי שיט, הנאום שלך על הסתברות וספירה.... וואו. כ"כ וואו.

תודה לך.

פרשתי

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ברווז, ויתרתי. המקרה אבוד.

הולי שיט, הנאום שלך על הסתברות וספירה.... וואו. כ"כ וואו.

תודה לך.

פרשתי

:roflmao::roflmao:

ברווז, הבעיה היא שאתה מסתכל על רק עצמך.

כשמדברים על אינסוף מתכוונים לאורך החיים של הקזינו עצמו ובתאכלס, בחיים האמיתיים- הוא מרוויח לכל אורך הדרך.

They are trying to ban me...

פורסם

לא, הבעיה היא שהוא מסתכל על מה שהוא עשה בעבר (בפוקס) וחושב שזה מה שיהיה בעתיד. מעניין אם היה חושב אותו הדבר אם היה פשוט מפסיד את ה-25 הראשונים שלו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברווז לא נעים להגיד, אבל כל מה שכתבת מוכיח שאין לך מושג קלוש מה זה הקונצפט הזה של הסתברות.

זה בסדר, אפשר גם לא לדעת הכל, אנחנו עדיין אוהבים אותך :wink:

פורסם

אני סתם שאלה

הרי ברור שיש אנשים שמרוויחים בקזינו, כי אם זה לא היה כך, אנשים לא היו הולכים לקזינו.

ברווז רוצה להימנות על אלה, ולא על אלה המפסידים בקזינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני סתם שאלה

הרי ברור שיש אנשים שמרוויחים בקזינו, כי אם זה לא היה כך, אנשים לא היו הולכים לקזינו.

ברווז רוצה להימנות על אלה, ולא על אלה המפסידים בקזינו.

אין בעיה, שיקבע בקזינו עם אנשים שרוצים להימנות עם אלה שמפסידים בקזינו, שייפגשו בחוץ ופשוט יעבירו כסף אחד לשני.

אין שום פיתרון אחר או "שיטה".

(אלא אם כן הוא משחק פוקר וזה כן משחק שאפשר לפתח בו מיומנות, מצד שני את הכסף הוא ישיג משחקנים אחרים ולא מה"בית")

• תוכן חדש...