Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם לא פתחו דלת עלי מעולם, או שפשוט לא חזק מדי, אבל אין לי שום סימן על הדלת

בלי קשר, אני מחנה תמיד הכי רחוק שאפשר בחניונים, ובערים מרכזיות מעדיף לשלם עבור חניון וכו' וכו', העיקר לא להיות במקומות צפופים והומי אדם.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממליץ על יריעה שקופה שלא מצהיבה, לא רואים אותה כמעט, באה במידות שונות של אורך ורוחב ואפשר לשים אותה על הדלתות במקומות שבולטים למנוע פגיעה.

אני משתמש בכזו על הפגושים שלי שסופגים קשות מאנשים חסרי אחריות

דוגמה ליריעה

http://www.ebay.com/itm/4-x12-to-4-x180-3M-Scotchgard-PRO-SERIES-paint-protection-Domestic-USA-/291250612909?var=&hash=item43cfe3aaad:m:msiF86D2GxvS7Fesokjzfhw

Sent from my Note 5 using Tapatalk

לעטוף רכב שלם יצא לפחות 1000 שקל...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

רוב האנשים במדינה זבל וצריך תמיד לקחת את זה בחשבון.

היום חניתי בקומה הכי תחתונה בקניון. הקומה הייתה ריקה לחלוטין (בקומה מעל אנשים הסתובבו כדי להדחף הכי קרוב לכניסה.. כי מה זה להסתובב רבע שעה כדי לחסוך 3 דקות הליכה?)

כשיצאתי היו בחניון אולי 10 מכוניות. אחת מהן בחניה שצמודה אלי, אבל מה זה צמודה, בקושי נכנסתי. למה #$%# ???? חסר איפה לחנות בלי להצמד אלי? עם רמת הטמטום מגיע לה לחנות בנכים כבר (רכב של בחורה...)

מזל שכנראה הייתה לבד ברכב ולא היה לי סימן על שלי.

עד שסתומה אחרת החליטה שהיא עוקפת אותי מימין בחניון אחר- בזמן שאני עומד ומחכה שמשאית תחנה ותפנה לי את הדרך. לא ראיתי אותה (באה בדיוק מאחורי מימין במהירות גבוהה מידי), התחלתי לנסוע- שפשוף. הרוב ירד עים פוליש בקטנה, ומה שלא מצתרף לפעם הקודמת ששפשפו אותי בחניה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ספר לי על מפגרים עם רשיונות. עכשיו עמדתי 15 דקות בפקק מאחורי מישהו שעצר 20 מטר לפני קו הצומת ולא מבין למה האור ברמזור לא מתחלף.

העולם מלא במפגרים וזו עובדה שצריך לחיות בצילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אצלי נשבר שיא פתיחת הדלתות,שימו לב לנזק:

[ATTACH=CONFIG]471062[/ATTACH]

מה שכן,הבן אדם השאיר פתק,דיברנו,הוא מוכן לשלם על תיקון הנזק אבל אני לא מתכוון לצבוע רבע רכב בשביל שטות כזאת. בכל מקרה קיבלתי את ההתנצלות שלו ואמרתי שאם אצטרך כסף אני אדבר איתו.

תעשה pdr

פורסם

אין גישה לאיזור,זה מצריך פירוק מזגן אחורי,משהו שאני מסרב לשחק בו.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד שסתומה אחרת החליטה שהיא עוקפת אותי מימין בחניון אחר- בזמן שאני עומד ומחכה שמשאית תחנה ותפנה לי את הדרך. לא ראיתי אותה (באה בדיוק מאחורי מימין במהירות גבוהה מידי), התחלתי לנסוע- שפשוף. הרוב ירד עים פוליש בקטנה, ומה שלא מצתרף לפעם הקודמת ששפשפו אותי בחניה

לא יודע איך להגיד לך את זה, אבל התאונה הזו כולה עליך.

אם אתה חונה, היא לא "עוקפת מימין". מה שאתה עשית זה להתחיל נסיעה בלי לבדוק שהדרך פנויה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים. וזה מוכיח את הכזב שבאמונה הכתובה להלן:

רוב האנשים במדינה זבל וצריך תמיד לקחת את זה בחשבון.

זו טענה שצריך להוכיח (ובהצלחה להוכיח אותה), לא לומר אותה כאילו היתה עובדה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

לא חניתי. יצאתי מהחניה, הייתי מיושר על הנתיב (חד סיטרי רחב... מיועד למשאיות גם) ואז עצרתי כי 10 מטר מלפני משאית נסתה לחנות. לא היה לי לאן לנסוע

זרקתי עין למראה שניה לפני שזזתי אבל היא כנראה בדיוק היתה בשטח המת... לא חשבתי שמישהו יבוא לי משם (כי הדרך חסומה גם, לאן להדחף?) אז לא בדקתי בשתי מראות כמו בד"כ

חן- אני לא צריך להוכיח את הטענה. גרתי גם בצפון, גם בדרום וגם במרכז. רוב האנשים בארץ אגואיסטים בצורה בוטה ומגעילה.

עוד סיפור?

הייתי בקופת חולים, עומד בתור לקבלה, 2 מטר מהשולחן כי יש מישהו עם הפקידה.

נכנס בבון ונצמד לשולחן

הפקידה שואלת אותי אם אני גם בתור (לא, סתם בא לי להיות היום עציץ... לא ראית אותי נכנס?)

אני עונה לה שכן, פשוט לא מתאים לי לעמוד לה על הראש

הבבון מגיב בצורה נעלבת "למה אתה תוקף, אני רואה שאתה בתור בלה בלה בלה".

הבחור שישב אצל הפקידה קם - תורי

עמה מה- הבובון דוחף לה את הכרטיס שלו... וואו וואו וואו... עד כאן. לא חיכיתי רבע שעה עד שהיא תקליד 4 מילים בשביל הכיף.

וויכוח

הבבון זז (יותר נכון אני שם את הכרטיס שלי ביד של הפקידה והוא טיפה נשען אחורה כי עכשו כשיש לי זקן אני נראה מאיים)

למה אני צריך בכלל להגיע למצבים האלה? זה שאני מנומס אומר שאפשר לבטל אותי? זה שאני שומר מרחק בכביש אומר שבדיוק השארתי פתח למזגזגים כדי שיחתכו אותי?

שיטת מצליח. ומה שלא מצליח- מצליח ביותר כוח.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם
לא חניתי. יצאתי מהחניה, הייתי מיושר על הנתיב (חד סיטרי רחב... מיועד למשאיות גם) ואז עצרתי כי 10 מטר מלפני משאית נסתה לחנות. לא היה לי לאן לנסוע

זרקתי עין למראה שניה לפני שזזתי אבל היא כנראה בדיוק היתה בשטח המת... לא חשבתי שמישהו יבוא לי משם (כי הדרך חסומה גם, לאן להדחף?) אז לא בדקתי בשתי מראות כמו בד"כ

בדיוק. אתה אשם בתאונה.

חן- אני לא צריך להוכיח את הטענה. גרתי גם בצפון, גם בדרום וגם במרכז. רוב האנשים בארץ אגואיסטים בצורה בוטה ומגעילה.

אני בטוח שאתה נהגת באופן מתחשב במקרה התאונה שלך, ושילמת על הנזק שגרמת לזו שפגעת בה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל מי שמציע לשים על הדלת ספוג/מזרן/בובה-מתנפחת :

שימו לב שאתם באופן אקטיבי שמים משהו עם מקדם חיכוך גבוה על פח הרכב, מקווה שה'משפשפים' מבינינו (נו, חובבי דיטיילינג) מודעים לכך שזה מתכון לשריטות ופגיעה בלכה לאורך זמן.

אז מי שבאמת מחנה באופן תדיר בחניות בהן פותחים עליו את הדלת, פתרון כזה כמו ששמו כאן מאיביי (ספוג מגנטי) עלול להתאים, שכן שריטות קטנות זה עדיין פחות גרוע מכיפופי פח.

אבל מי שלא, להשתמש במוצר מהסוג הזה יכול לעשות יותר נזק מתועלת... במיוחד, כאמור, אם אתה שומר על הרכב ברמה גבוהה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא צריך להוכיח את הטענה. אז הטיעון שלך הוא מעגלי. עובדה, בכל מקרה, הוא לא. גרתי גם בצפון, גם בדרום וגם במרכז. רוב האנשים בארץ אגואיסטים בצורה בוטה ומגעילה. פגשת את "רוב האנשים בארץ" ובחנת את התנהגותם לאורך זמן, או שאתה מביא דוגמאות אנקדוטליות.

עוד סיפור? "עוד" סיפור? לא סיפרת אחד, רק הוכחת את חוסר הבנת את תורת ההגיון.

הייתי בקופת חולים, עומד בתור לקבלה, 2 מטר מהשולחן כי יש מישהו עם הפקידה. נכנס בבון ונצמד לשולחן[...]הבחור שישב אצל הפקידה קם - תורי. עמה מה- הבובון דוחף לה את הכרטיס שלו. וכמה אנשים היו שם? כמה אנשים עוברים שם ביום? האם הדוגמה שלך מייצגת משהו?[...]למה אני צריך בכלל להגיע למצבים האלה? זה שאני מנומס אומר שאפשר לבטל אותי? זה שאני שומר מרחק בכביש אומר שבדיוק השארתי פתח למזגזגים כדי שיחתכו אותי? אני מתערב שאני שומר יותר רווח ממך (ואני מודד את עצמי) ועדיין כמות המזגזגים שנקרים בדרכי - אינה גדולה כלל ועיקר, בוודאי מתוך כל הנהגים שמסביבי.

חמשה תוים

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בדיוק. אתה אשם בתאונה.

אני בטוח שאתה נהגת באופן מתחשב במקרה התאונה שלך, ושילמת על הנזק שגרמת לזו שפגעת בה.

עדין לא הבנתי איך אני אשם בתאונה כשעמדתי בנתיב הנסיעה (נתיב בודד) והיא באה מאחורי וחתכה אותי מימין. אז כן, הייתי קצת יותר בצד השמאלי של הנתיב. יש חוק שמגדיר את המיקום המדוייק על הנתיב שמותר לנסוע עליו?

לא שילמתי כי לא חשבתי שקרה משהו. בלמתי אחרי 10 ס"מ של תזוזה ולא שמעתי רעש אז לא חשבתי שקרה משהו. גם היא לא חשבה שקרה משהו כי שנינו המשכנו בנהיגה רגיל, רק אחרי שחזרתי הביתה ראיתי את השפשוף (ממש עדין אבל לא היה שם קודם)

חן- לא מתכוון להכנס איתך לוויכוח, אבל המקרה הזה בקופת חולים חוזר על עצמו כל פעם שאני מגיע לשם. כל פעם. (העלתי פוסט על זה בפייסבוק לפני כמה שבועות מהביקור הקודם. יכול להעלות צילום מסך אם אתה בקטע של הוכחות). אז וואלה אין לי מושג כמה אנשים עוברים שם ביום, אבל העובדה שמבחינת הפקידה זה ארוע נורמטיבי אומרת משהו.

פגשתי מספיק אנשים ("מהרחוב"... לא מדבר על נורמטיביים שאתה לומד\ עובד איתם) כדי להבין שאם תהיה למישהו הזדמנות לעקוץ אותך או לצאת בסדר רוב האנשים יעדיפו לעקוץ. מוזמן לעשות שוב סיבוב במרכז העיר שאתה גר בה כדי לראות כמה חונים על מדרכות ומעברי חציה, כמה לא עוצרים בעצור כי ככה, כמה עוקפים מהשוליים או דרך נתיבי השתלבות. ראבק, בכל 25K ק"מ שאני עושה בשנה לא זכורה לי פעם אחת שמישהו יצא לנתיב השתלבות, איתת לכניסה לנתיב השמאלי ונכנס כשהיה מקום או עצר\ האט כדי לא לחתוך את מי שנוסע בכביש. פשוט נכנסים לך לנתיב וזה בעיה שלך להאיט

• תוכן חדש...