Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר עם האנשים? כאילו אין להם בושה ? אין להם ערך לרכוש של אנשים אחרים?

בשבוע אחד מעל 3 מכות מפתיחת דלתות..

ואת האחרונה עוד תפסתי על חם, היא לא שמה לב שאני באוטו, ופתחה את הדלת... בום מכה, אני יוצא אליה רואה מה היא עשתה, אומר לה תראי מה עשית, והיא בחוצפתה אומרת לי ,(עם מעט עצבים מצידה) זה לא אני ,אני לא יודעת איך זה קרה, אין לזה קשר אלי בכלל. אבל בשום פנים זה לא אני, עם פרצוף של תמימה.

ומה יותר מעצבן? נניח וצילמתי כאשר החנתי את הרכב (יש הרבה שעושים את זה ), מה קורה אם אני רואה דפיקה ברכב? אין הוכחה ! אין עם מי לדבר , רק לספוק ולספוג, זה כבר נהיה מוגזם ,

מה כבר ביקשנו לכבד רכוש של הזולת??!

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשקיע במדבקת הגנה שקופה של 3M או XPELL

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כל כך מסכים איתך. לא מזמן גם אני תפסתי מישהי על חם. פתחה את הדלת על הרכב שלי מכל הלב ופשוט לא הבינה מה אני רוצה ממנה כשהערתי לה. אצלה כל הרכב היה שריטות ומכות, ככה שלא נראה לי שזה משנה לה.

אחד אחר פגע ברכב שלי מאחורה, השאיר שריטות מכוערות על הטמבון וכשיצאתי אליו טען שאני סוחט אותו ו"עושה עניין מכלום".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה לא רק חוסר ערך לרכושו של הזולת.

זה גם חוסר ערך למרחב הפרטי שלך.

מה שנקרא INVADING YOUR SPACE.

ולא יקרה שום שיפור במצב הזה שכן את הסיבה המרכזית לכך איש לא רואה, ולא יראה. זה קרוב מידי לפנים בישביל לראות.

יש לי חדשות בישבילך להשתפר זה לא ישתפר.

יש לי נחמה בישבילך - יש סיכוי שהיא תפתח את הדלת ככה בחניון בסופר באיזה טיול באירופה, ומי שיושב באוטו יצא עליה ככה ללא שום עידון או נימוס אירופאי. בטח לא בברטיניה. כי -INVADING YOUR SPACE שקול ליריקה בפנים לא פחות.

ואז היא תלמד לא לעשות את זה באירופה. בארץ היא תמשיך. אז בעצם אין שיפור.

נמאס לך?

אז כמו שחבר שלי אומר אני בבחירות הקרובות

מצביע למונית בכיוון נתבג.

פורסם

אין פתרון לזה חוץ מלהחנות רחוק או בין עמודים וכו׳.

המדבקה הרי לא תעזור מפתיחה חזקה שמשאירה קמט בפח והריב והניסיון להוכיח את הצדק לא יבטל את המכה שכבר קרתה אז עדיף פשוט למנוע את זה מראש ולהחנות רחוק יותר ולא ליד מכוניות.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

גם לי נשבר מהתופעה הזאת אבל אין מה לעשות, אנשים בארץ מתייחסים למכונית כחתיכת פח, ולאנשים פה אין כבוד אחד כלפי השני, אז אתה מצפה שהם יתנו כבוד לחתיכת פח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אצלי בשכונה זה הפך להיות מכה נוראית. הדלתות שלי נראות כמו פרצוף של ילד בן 14. חלק מהמכות הן ממש שקעים עמוקים. באיזשהו שלב נמאס לי והייתי פשוט מחנה על שתי חניות. לא שזה עזר, אז פשוט התחלתי להחנות במקום אחר. טיפה יותר הליכה, אבל לפחות היאריס שלי רחוקה מההתנהגות האלימה הזו. אני חייב לציין שאני לא יודע אם זה נעשה בכוונה, ילדים לא מחונכים, או אנשים מבוגרים עם אפס מודעות. אולי זה מכלול של הכל. בחיי שזה אחד הדברים שהכי מכעיסים אותי.

אגב, פעם אחת אפילו שקלתי בעזרת קסם כולשהו לחייב את כל הרכבים בארץ להתקין באמפרים/מגיני סף לדלות כפי שמוצג בתמונה/סרטון. קצת חלמאי אבל עם הלוביסט הנכון, הכל אפשרי.

Ford-Door-Edge-Protection-3.jpg Ipop_Silky_CAR_Door_Guards_01.jpg status_door_guard_07.jpg

עריכה אחרונה על ידי duki
פורסם
גם לי נשבר מהתופעה הזאת אבל אין מה לעשות, אנשים בארץ מתייחסים למכונית כחתיכת פח, ולאנשים פה אין כבוד אחד כלפי השני, אז אתה מצפה שהם יתנו כבוד לחתיכת פח?

אוקיי, כשמישהי דופקת לך את האוטו (ונניח שהאוטו חדש, TYPE-R הונדה שנת 2016), אומרת לך כולה חתיכת פח, אני במקומך לא הייתי דופק לה חשבון, ומעקם לה את הטמבון, ואומר לה "כולה חתיכת פח זולה וישנה", ובזאת נגמר הסיפור.

פורסם

אנשים פשוט גועל נפש... גם לי קרה והיתי ברכב והגברת עשת פרצוף וזהו... מה נעשה נרביץ לה? נשבור לה הרכב? נתבע אותה? המקסימום זה לקלל בלב וזהו.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אוקיי, כשמישהי דופקת לך את האוטו (ונניח שהאוטו חדש, TYPE-R הונדה שנת 2016), אומרת לך כולה חתיכת פח, אני במקומך לא הייתי דופק לה חשבון, ומעקם לה את הטמבון, ואומר לה "כולה חתיכת פח זולה וישנה", ובזאת נגמר הסיפור.

אתה בטוח שנגמר הסיפור? אולי תקבל תלונה במשטרה על אלימות? במקרה הטוב.

או אולי תקבל מכות מהמשפחה שלה במקרה הרע. בקיצור מציע לך לא לנקוט לעולם באלימות כי אתה לא יודע מה יהיו ההשלכות של זה בעתיד.

לעצם העניין,אכן מרגיז ומעצבן. לחנך את האנשים לסובלנות ואכפתיות מרכושו של הזולה

כנראה לא נצליח -לדאבוני.

פורסם

לא מעניין אותי איזה רכב זה, גם אם זה טייפ R וגם אם זאת סוזוקי יורו סוויפט בת 15.

לאף אחד אין זכות לפגוע ברכוש שלי.

ואם תעשה דבר כזה כנראה שתגמור בתחנת המשטרה (במקרה הטוב) או בקבר אם נפלת על איזה חמום מוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...