Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדבקה מאוד עבה וגמישה, תהיו בטוחים שהיא תוריד את המכות ב50 אחוז בקלות, היא יכולה למנוע את החיכוך וההיתקעות של הדלת בצבע, עצם ההיתקעות הזו יכולה לגרום לפגיעת "עין" בדלת, אז המדבקה מורידה את הסיכוי לזה.

מדבקות שקופות איכותיות גם מאחות את עצמן עם קצת חום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לגמרי מסכים עם הטענות ואני תמיד אבחר לחנות רחוק יותר ובצורה מרווחת מאשר לחנות קרוב אבל צפוף. זה כמובן לא מגן ב100% אבל מוריד את השכיחות בצורה ניכרת.

בהקשר הזה יש מכוניות יקרות שמגיעות עם פח עבה משמעותית ושכבות לכה בריאות וזה מייצר עמידות די מפתיעה למכות האלה...

פורסם

מצלם , תובע , ומנפח את הסיפור.

כמובן בצורה רגועה , וגם לעשות לפעמים בכאילו ( תלוי במכה ) ככה אולי היא תפחד לפעם הבאה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

פשוט תחנה קצת יותר רחוק או במקביל למדרכה, גם אני מאוד פדנט בקטע הזה ומקפיד לחנות רחוק מבני ישראל היקרים שלא מעניין אותם הרכב שלי.

גם אם תתעצבן ותשבור לו את הרכב זה לא יעזור לך,

זה לא יתקן לך את הנזק ויכול רק לסבך אותך עם תביעה / תיק פלילי וכו'.

פשוט תחנה רחוק מכולם או במקביל למדרכה ותמזער נזקים.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים מסריחים שלא מסוגלים להבין שלאחרים כן אכפת מהרכוש שלהם.

אין לזה פתרון מלא. כל מה שאפשר לעשות זה לחנות רחוק מהתקהלויות וללכת קצת יותר ברגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב.

מעניין אותי מי יקח את הכריות של הקקטוס,ממוגנטות או פטנט אחר

ויעשה מהן רב מכר,נמצא אותן באי ביי לקנייה.

פורסם

תחנה רחוק, קודם כל. אין ברירה אחרת.

דבר שני, תנפח את הסיפור. מה זה השטויות האלה - "זה לא אני" ? זה הזוי. במקומך הייתי מתקשר למשטרה ומנפח וואחד את הסיפור. ואם לא, פשוט מאוד "וואי, שכחתי את התיק באוטו" פותח את הדלת ומז*ין לה את האוטו עם הדלת שלי, ואז מגיב באותה צורה.

מחר תלך, תיקח לה את האייפון ותפיל אותו על הרצפה. "לא סיפור, זה לא אני". אותו דבר. במה שונה רכב מכל רכוש אחר של בן - אדם?

פורסם

כואב הלב, תתרחק כמוני באיזור חנייה.

ועיטוף אכן מוריד הרבה מהמכות אלא אם זו מכה ממש חזקה שתגרום לשקע (עדיין הצבע לא יפגם וישרט)

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

מה הייתם עושים במקומות שאי אפשר להתרחק ממכוניות אחרות וחייב לחנות בין שתי מכוניות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לי רעיון יותר טוב.

מעניין אותי מי יקח את הכריות של הקקטוס,ממוגנטות או פטנט אחר

ויעשה מהן רב מכר,נמצא אותן באי ביי לקנייה.

ומה זה יעזור? הרי אתה לא באמת תשים את זה על רכב שהוא לא קקטוס (משיקולי עיצוב)

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אני לא מחנה בין רכבים אלא אם זה במקום העבודה ואני מכיר את בעלי הרכבים שלידי.

בשאר הפעמים: במקביל, בין עמודים, עם עמוד אחד אבל צמוד אליו ברמה קיצונית עד שהצד השני רחוק מהשכן ברמה שצריך לעשות דווקא , או כ"כ רחוק עד שלאף אחד לא יהיה חשק להחנות קרוב....

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל במציאות לא תמיד ניתן באמת למצוא חניה כזו, בטח ובטח כשאתה ממהר.

זה עצוב, אבל זה חלק מהתרבות הבעייתית פה.

לכן באנגליה לדוגמא אתה מסתובב ורואה מכוניות בנות עשר ויותר שנראות כאילו יצאו עכשיו מאולם התצוגה.

• תוכן חדש...