Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שמיעץ להחנות במקביל לא חנה במקביל בתל אביב, הקיה שלי בזמנו הייתה פצועה על הפגוש כ"כ מהנהג התל אביבי שפשוט חונה לפי שמיעה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כל מי שמיעץ להחנות במקביל לא חנה במקביל בתל אביב, הקיה שלי בזמנו הייתה פצועה על הפגוש כ"כ מהנהג התל אביבי שפשוט חונה לפי שמיעה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

אני תל אביבי וסובל מזה כל הזמן :(

הפגושים ברכב הקודם שלי היו שרוטים ופצועים תמידית.

כאן מאז שעשיתי עיטוף, חדשים לגמרי.

בעייה עם אנשים, הרוב לא מתחשבים לצערי ברכוש של אחרים

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם
אני כל כך מסכים איתך. לא מזמן גם אני תפסתי מישהי על חם. פתחה את הדלת על הרכב שלי מכל הלב ופשוט לא הבינה מה אני רוצה ממנה כשהערתי לה. אצלה כל הרכב היה שריטות ומכות, ככה שלא נראה לי שזה משנה לה.

אחד אחר פגע ברכב שלי מאחורה, השאיר שריטות מכוערות על הטמבון וכשיצאתי אליו טען שאני סוחט אותו ו"עושה עניין מכלום".

קרה גם לי .

ברכב הקודם נכנסה בי מישהי מאחור במהירות של אולי 5 קמ"ש פשוט לא לחצה מספיק חזק על הברקס או סלולרי וגלשה קצת , לה נזק רציני לי כמה שפשופים ממש מינורים , הלכתי לחבר פחח שבדק אמר לי שאין נזק פנימי מעבר קוסמטיקה, צביעת פגוש וזהו.

בכל מקרה אני עוצר בצד , היא בהלם , מגיש לה עזרה , בודק שרכב שלה בסדר ( התפוצץ לה מיכל מים של המגבים ולא קירור ) מחליפים פרטים .

יום למחרת מתקשר אליה , לא היו לה פרטים של ביטוח מקיף היא שולחת אותי לאבא שלה , הוא כמובן לא עונה , לאחר יום נוסף הוא עונה וטוען שאני סוחט אותו והוא יטפל בי (סתם צחצח טיפש).

הסברתי לו בצורה ברורה בלי להגיב לשטויות שלו שאני התקשרתי בשביל לקבל פרטים של הביטוח או להציע לו לשלם את התיקון שהוא נמוך יותר מההשתתפות ואם הוא מאיים אז זה בסדר ושאני אטפל בזה במישור אחר.

הוא כמובן מסרב לתת ואני מסביר לו שאני ניגש למשטרה לדווח על המקרה הנ"ל.

יום למחרת אני מקבל טלפון מביטוח ישיר שמודיעים לי שהפוגע מודה והם רוצים שאגיע למוסך שלהם לתקן את הנזק על חשבונם, כמובן שהסברתי להם שאני אתקן רק במוסך שלי והם למרות שהם לא עובדים איתם מסכימים ושולחים למוסך של התחייבות לתיקון .

לדעתי הנזק שלו שהיה גדול לא השאיר לו ברירה אלא לתבוע את הבטוח שלו ולהודות באשמה.

פורסם

את אחד המקרים שתארת היית יכול למנוע. אם אני יושב באוטו ורואה שרכב נוסף חונה לידי אני יוצר קשר עין ולא מפסיק להסתכל עד שכל מי שמסכן את האוטו שלי יוצא. תתפלא כמה אנשים זהירים שמסכלים עליהם.

בעבר הייתי מבקש מאנשים שפתחו עלי דלתות פרטי ביטוח, רובם מכחישים, אבל מוסרים לאחר ששואלים אותם אם צריך ללכת למשטרה כדי לקבל את הפרטים ומזכירים שמוטלת עליהם חובה לספק פרטי ביטוח במקרה של תביעה. כמובן צריך להפעיל שיקול דעת ממי לבקש. מעולם לא עשיתי בכך שימוש אבל אני מקווה שזה לפחות הרתיע את הונדליסטים הללו לתקופה מסוימת.

היום התבגרתי ואני פשוט חונה רחוק ו/או בטור (מעדיף נזק לפגוש פלסטיק מאשר לפח).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפעמים גם שאתה מחנה קרוב לעמוד ומשאיר חניה גדולה ורחבה לרכב לצידך.

הרכב מגיע וחונה עקום צמוד אלייך כולל דפיקות לדלתות.

חזרתי מברלין ראיתי חניות צפופות, הרכבים שם נראים מדהים.

גם תרבות וגם מזג אוויר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לפעמים גם שאתה מחנה קרוב לעמוד ומשאיר חניה גדולה ורחבה לרכב לצידך.

הרכב מגיע וחונה עקום צמוד אלייך כולל דפיקות לדלתות.

חזרתי מברלין ראיתי חניות צפופות, הרכבים שם נראים מדהים.

גם תרבות וגם מזג אוויר.

בברלין יש ויש ככה גם בכל הערים הגדולות בגרמניה , יש רכבים שמורים מאוד ויש כאלה עם מכות גם ונדליזם לרוב כמובן לא ברמה שיש בארץ.

באזורם הכפריים אין מכות חניה.

מדובר בתופעה/מכה עולמית יש מדינות שיותר ויש פחות העניין בגרמניה שיש תרבות ובעיקר אכיפה שם מדובר במכה לכל דבר שגוררת הזמנת שוטר ותשלום כבד לפוגע, גם שם קיימת תופעה של פגע וברח, לשמחתנו אנשים בגרמניה הרבה יותר מכוערים שקרנים חצופים ואלימים מהישראלי הממוצע.

פורסם (נערך)

הפתרון היחידי שניתן לקבל הוא ע"י תיקון חקיקה בכנסת ישראל (רשות פרלמנטרית שלנו) על פגיעה ברכוש פרטי (קניין) פשוט מאוד, הוכחת בעזרת צילום וידאו שדלת הרכב של רכב שלך נפגעה מפתיחת דלת של רכב ליד, ישלם הפוגע פיצויים על סה"כ של 1000 (נגיד). אצלנו במדינה אנשים מבינים רק דרך הכיס! אז צריך לקחת יוזמה להסוף חתימות ולהגיש לרשות פרלמנטרית האהובה שלנו שיחוקקו החוק לטובתנו, ואז תאמינו לי שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם פותחים את הדלתות שלהם שלא בנימוס.

עריכה אחרונה על ידי ValeK
פורסם

לדעתי יש בעיה עם התקן הישראלי או באכיפתו כי החניות מאוד צפופות ולפעמים צריך לעשות לוליינות כדי לצאת מהרכב. אילו החניות היו יותר מרווחות, כמו בארה"ב למשל, אז אני מניח שכמות מקרי הפגיעה היו פוחתים.

פורסם
קרה גם לי .

ברכב הקודם נכנסה בי מישהי מאחור במהירות של אולי 5 קמ"ש פשוט לא לחצה מספיק חזק על הברקס או סלולרי וגלשה קצת , לה נזק רציני לי כמה שפשופים ממש מינורים , הלכתי לחבר פחח שבדק אמר לי שאין נזק פנימי מעבר קוסמטיקה, צביעת פגוש וזהו.

בכל מקרה אני עוצר בצד , היא בהלם , מגיש לה עזרה , בודק שרכב שלה בסדר ( התפוצץ לה מיכל מים של המגבים ולא קירור ) מחליפים פרטים .

יום למחרת מתקשר אליה , לא היו לה פרטים של ביטוח מקיף היא שולחת אותי לאבא שלה , הוא כמובן לא עונה , לאחר יום נוסף הוא עונה וטוען שאני סוחט אותו והוא יטפל בי (סתם צחצח טיפש).

הסברתי לו בצורה ברורה בלי להגיב לשטויות שלו שאני התקשרתי בשביל לקבל פרטים של הביטוח או להציע לו לשלם את התיקון שהוא נמוך יותר מההשתתפות ואם הוא מאיים אז זה בסדר ושאני אטפל בזה במישור אחר.

הוא כמובן מסרב לתת ואני מסביר לו שאני ניגש למשטרה לדווח על המקרה הנ"ל.

יום למחרת אני מקבל טלפון מביטוח ישיר שמודיעים לי שהפוגע מודה והם רוצים שאגיע למוסך שלהם לתקן את הנזק על חשבונם, כמובן שהסברתי להם שאני אתקן רק במוסך שלי והם למרות שהם לא עובדים איתם מסכימים ושולחים למוסך של התחייבות לתיקון .

לדעתי הנזק שלו שהיה גדול לא השאיר לו ברירה אלא לתבוע את הבטוח שלו ולהודות באשמה.

קרה לי בדיוק אותו דבר! רק שהאבא היה סוכן ביטוח ועדין התנהג בדיוק כמו אבא מהסיפור שלך...

במקרה שלי לבת לא היו שום מסמכים חוץ מביטוח חובה פג תוקף והיא גם ניסתה להתחמק ולא לעצור אחרי התאונה.

פורסם

אגיד לכם את האמת, נכון שאין פתרון קסם לתופעה כי הבעיה נמצאת עמוק אצל האנשים אבל בהחלט אפשר להתגונן, ולא עם מיגון פסיבי כמו מדבקות... אני פשוט לא מחנה את הרכב בסיטואציות שיסכנו אותו, או לפחות מאוד משתדל שלא. גם אם זה אומר להסתובב רבע שעה בחניון לא אחנה בצמוד ותמיד כשלפחות צד אחד הוא עמודים.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

נכון, בחירת חניה נבונה יכולה לעזור נגד מכות מדלתות ושפשופים מיציאה של הרכב בחניה הסמוכה.

בוחרים חניות מרווחות, מבודדות או כאלו שקל להיכנס ולצאת מהן (כניסה ויציאה בנסיעה קדימה) ורצוי חניה בפינה (צד אחד "מכוסה") או בין עמודים.

זה כמובן לא פתרון שאפשר להנחיל לחלק גדול מציבור הנהגים בצורה יעילה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בעיה ידועה ומרתיחה, פשוט חוסר כבוד לרכוש של אנשים. בקליפורניה, אין דברים כאלו. אנשים יצאו מהבג'ז כדי לא לפגוע במכונית שלידם.

3 פתרונות (מנסיון):

הראשון, והכי טוב, זה כמו שנאמר לנסות לחנות רחוק. לחלוטין לא תמיד מתאפשר ולכן

2. לקנות כיסוי (עבה) לרכב עם הגנה נגד פתיחת דלתות, חפשו בגוגל: car cover ding protection

מבאס בקיץ לכסות, ומחיר הכיסוי לא זול אבל שווה את עוגמת נפש.

שנים שאני עם כיסויים כאלו וזה הציל לי את הרכבים לא פעם.

ובכלל, רכבי ספורט ורכבים "נוצצים" רצוי "להסתיר" מכל מני חארות. שלא נדבר על השמש הישראלית.

3. מגנטים גדולים, כמו דגלים ביום העצמאות.. חניתם קרוב לרכב, אין לכם ברירה, משאירים מגנט באזור שצפוי לקבל מכה מפתיחת הדלת.

תשרטטו קו דמיוני לכיון פתיחת הדלת. יצאתם מהחניה, תחזירו את המגנט לרכב.

בהצלחה

Sent using LG V10

• תוכן חדש...